134

gmitich

преди 9 години

Vsichko hubavoq no kak ne se setiha da posvetiait titlata na velikia Michael Shumacher!

133

Готина фенка

преди 9 години

Слава на велика Германия и слава на Вермахта ! Тоя грозник Меси не заслужаваше златната обувка или топка !

132

до 259

преди 9 години

Всички в отбора са германци, поне толкова, колкото са били българи, когато са спечелили медалите си за България Наум Сюлейманов, Осман Дуралиев, Хасан Асаев, Муса Алиев, Нураир Нурикян, Армен Назарян и много други.

131

Анонимен

преди 9 години

Ако някой си е мислил за друг ПОБЕДИТЕЛ значи е много болен човек!Германия направи най слабият си мач на финала и пак би прехвалената Аржентина!Според мен целият отбор на Германия трябва да бъде наказан за слабата игра и треньора да бъде изгонен извън пределите на Европа.СЛАБ МАЧ ЗА ФИНАЛ и тва еееееееее.

130

Анонимен

преди 9 години

Аз исках АРЖЕНТИНА да вкара гол за да гледам ДУзПИ сигурен съм че ГЕРМАНИЯ поак щеше да бие но поне с повече голове...Много добър вратар и златна ръкавица взе ама дузпите липсваха някак си...Аржентина са слаби и 2рото място им е много даже Марадона е родил след мача...

129

Борислав Босилков

преди 9 години

Страхотен и изпълнен с емоции мъжки финааал! Меси пропусна най-чистите възможности, които до 90-те минути бяха най-вече за Аржентина!Може би трябваше да вкара за да докаже,че е не просто Меси,а Месията на терена!Жалко за Швайнштайгер,който Аржентинците направиха на "щайга" дори и до последната минута.Харесвам и 2-та отбора, но бях за Аржентина.Германците бяха по-силните и издръжливи след 90-те минути и напълно заслужено стигнаха до 4-та световна титла. Да им е честита ! See You in Russia 2018 :)

128

123456

преди 9 години

Честито на Германия, заслужена победа. Против Германия = Злоба и яд . А за жалките фенове против Германия само един съвет, ако искате за в бъдеще да не плачете и да не страдате просто не бъдете против Германия, защото този отбор е най великия в света това е факт . всички негативни изказвания против най великия отбор направо в кофата за ***. Целият свят пред Германия на колене

127

123456

преди 9 години

Честито на Германия, заслужена победа. Против Германия = Злоба и яд . А за жалките фенове против германия само един съвет, ако искате в бъдеще да не плачете и да страдате по малко просто не бъдете против Германия, защото този отбор е най великия в света това е факт . всички негативни изказвания против най великия отбор направо в кофата за ***.

126

dhvg

преди 9 години

До 247: не бъркай английския футбол с германския. Иначе германците бяха по-добрият тбор.

125

Анонимен

преди 9 години

Швабките пак ще си намерят майстора(както винаги)още помнят Балотели дето си ги прати с два гола на бирфест по живо - по здраво преди две години

124

левскар

преди 9 години

По - интересното е , че Германия 2004 а и Франция 1994 бяха на дъното , за такъв тип футболни държави , след инвестиции не само в пари а в " акъл " те се върнаха на пиедистала .А Българите в типичнотехен стил за 20г откриха дъното във футбола а и продължават да чоплат .От средно Европейска футболна сила сега сме на едно ниво с Казахстан , Узбекистан , Фариорски острови -смях , а защо ?Защото със шуробаджанащина и тотална корупция подплатена с черно тото ДЮШ не се прави!

123

Руди до 247

преди 9 години

Ти кой мач си гледал, ти изобщо в ред ли си , ***..гер такъв.

122

Анонимен

преди 9 години

До НякойТОЧНО ТОЗИ КОН ШВАНЩАЙГЕР ЧУПЕШЕ НА НЯКОЛКО ПЪТИ КРАКАТА НА ПРОТИВНИКА И БЕШЕ НАЙ - ГРУБИЯТ НА ТЕРЕНА ...ПРОСТО ГЕРМАНИЯ Е ЕДНА МАШИНА ОТ НЕДОДЯЛАНИ РИТНИТОПКОВЦИ ... НИКАКЪВ ФИНЕС , НИКАКВА ТЕХНИКА , НИЩО ... САМО ТИЧАНЕ КАТО КОНЕ , ПРЕСИРАНЕ И РИТАНЕ В КОКАЛЧЕТАТА НА ПРОТИВНИКА ...

121

БРАВО

преди 9 години

Респект.Браво Германците както винаги и тук постигнаха успехи.Уважавам тази държава заради това което постига 70 000 000 население а е една от основните фигури във политиката,икономиката и спорта.Много Държави със многократно по голяма територия и население не могат да достигнат тези успехи.Немците играят красив и ефективен футбол.Обичам тази държава.Всеки който е живял повече от година в Германия ще ме разбере защо.А ти който плюеш се погледни в огледалото и се замисли какво си постигнал.

120

До гей зер

преди 9 години

*** престани да пишеш постоянно тия глупости под всяка статия. Йоахим Льов е женен . Жена му се казва Даниела и стои на трибуната на финала например.

119

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 9 години

ДОЙЧЛАНТ,ДОЙЧЛАНТ,ЮБЕР АЛЕС.ЮБЕР АЛЕС,ИН ДЕР ВЕЛТ!!!/...НАД ВСИЧКИ,В ЦЕЛИЯТ СВЯТ/

118

germany!

преди 9 години

До vyrvete na mainata sWurst se pishe s W, negramotnik takuv

117

evgobul

преди 9 години

абе Хора, каквото и да коментираме, Германия беше отбора, които заслужаваше най-много да спечели Титлата! Няма какво да си измисляме разни небивалици..!

116

Някой

преди 9 години

Абе тука е пълно с *** коментари, истината е, че победи по-добрия отбор. А на Швайнщайгер се опитаха да му счупят краката аржентинците, ама не успяха. Аз лично в началото бях за Аржентина, но германците просто бяха по-добрият отбор.

115

ВЪПРОС

преди 9 години

Моля за превод какво означава Гьот , според мен думата е турска ?