17

Мутко Ма Фани

преди 9 години

омръзна ми да гледам селските мутри и маниери на прехвалените "самородни таланти", селтака Месси пърди, оригва се и плюва като последния *** пред камерата, а пък на това световно беше и повече от посредствен

16

Анонимен

преди 9 години

Леле, вие не сте добре-Стоичков е единствения голям български футболист освен Гунди, единствения българин уважаван където и да било, освен тук разбира се. Най-голямата му грешка е, че се връща в бг. Меси е сред най-големите актуални футболисти, обичан и радващ целия свят с играта си. Добре, че не виждаме собствения си образ в огледалото, даже ви завиждам............

Стоичков забрави как преди 2 месеца глади ризи и чисти кола в ефир заради простоватите си изказвания и прогнози, че пак тръгнал да ръси бисери. Меси какво е спечелил в последната една година, колко гола е вкарал, че да е 1. Днес, ако Меси се провали за пореден път и германците вземат титлата, отново ли Меси ще бъде 1?

14

Анонимен

преди 9 години

Аз пък мисля, че е прав. Холандия не си играха играта и отпаднаха. А Меси има невероятен шанс да стане легенда днес.

13

Джедай Мастър

преди 9 години

До Аз КюрдаЛевачката вероятно визираш :)

12

Аз Кюрда

преди 9 години

Аз съм умен умен юрд. Умен е и моя крак....

11

Анонимен

преди 9 години

Номер едно ама друг път.Никога гол не вкарал бил номер едно.А дали Бойко Борисов не е Архангел Михаил??

10

www

преди 9 години

ТОЯ ПЪК ВЪРХУ РАМЕНЕТЕ СИ ИМА ФУТБОЛНА ТОПКА ВМЕСТО ГЛАВА-

9

Генерала

преди 9 години

Тоя отново плещи глупости!Колкото по-малко говори,толкова повече ще е уважаван!И толкова повече хората ще си го спомнят като играч.Това е!

8

Аспарух

преди 9 години

Какво да му пазят, то мен да ме бяха сложили и аз толкова гола щях да вкарам.

7

Гого

преди 9 години

Трябва да си сляп и много *** за да кажеш тази ГЛУПОСТ, че е 1! Меси показва АРЖЕНТИНСКИ ВАРИАНТ на "ръченица"! Виж, ако го харесва за зет, това е ДРУГО НЕЩО!

6

Ицо Чипса!

преди 9 години

Месе леб че си омеси!!! Докато набива чепс Германците си пият Бира и си барат ч..... Довечера Германия е Шампион! А тия алергинци марш у красни к....ц!

5

лупи

преди 9 години

Камата, докато епилира мексикански журналисти е пропуснал няколко мача на Аржентина. И Босна му скриха топката на гнома, и Швейцария, и Белгия, и накрая Холандия. Слабо първенство за Меси като цяло. Това,че сана финал не е негова заслуга.

4

Анонимен

преди 9 години

Ицката хубаво *** германците одеве, ама защо му трябваше да коментира играта на Меси? Меси е абсолютен фигурант в това първенство, не казвам че е слаб, просто не се раздава - играе на ходом. В по-сериозните мачове и ключови моменти не е направил нищо запомнящо се. А ицката се слави с прогнозите си - квото каже винаги става обратното.

3

ШибиРиби

преди 9 години

Каза Стоичков и отхапа парче маркуч.

2

Анонимен

преди 9 години

be az ne bih kazal 4e ne go opaziha ama ok

1

Жорката

преди 9 години

Едвам го опазиха за последните два хикса 0:0 на дузпите се представи брилянтно :D :D :D