136

Дядо Петър

преди 9 години

Т.нар. "проруски сепаратисти" (които са или инфилтрирани от Русия командоси, или са национални предатели) изстрелват няколко снаряда към руска територия.Което разгневява руската мечка и тя нахлува в Украйна.ЕЛЕМЕНТАРНО, УОТСЪН!

135

никол

преди 9 години

До Анонимендобре е бъдете поне малко обективен,без омраза,напомням ви,че София също бе срината от бомбардировките на "съюзниците" . При обявяването на Руско-турската война освен имперските интереси/къде и кога ги е нямало/Русия,руския народ са се борили за: 1.православието.2.славянството.3. за България

134

Анонимен

преди 9 години

"Объркал си се пич!"Какво се е объркал? Нали русофилите браните Русия дори когато има вина? И в същото време все пак трябва да има някой виновен и като виновник ви е най-лесно да кажете "Германия и Полша плащат на Киев". Многократно е повтаряно това и то от едни и същи хора.

133

Анонимен

преди 9 години

Хо-хо-хо! Русофилчета, искам да ви поздравя с победата на Германия над Аржентина на световното. Знам, че сте на контра на германците. Пикаете ли газ в момента. Ето затова в Русия има много газ. Защото хората там постоянно пикаят газ от гняв. А колко титли има Русия на световно? Даже и в състава на СССР няма.

132

Анонимен

преди 9 години

Русофилите за що са... русофили?Тази тяхна "филия" е заради това, че Русия е огромна по територия страна. Иначе в състава и има стотици други различни народи. Примерно най-голямата и република е Якутия, където се говори на 2 езика - руски и якутски, но хората масово трудно говорят руски. Също като старите турци в Кърджалийско. Русия претопява тия народи, както е претопила над 5 милиона българи и им е забранила да се самоопределят за такива. И вие симпатизирате на такава държава? Тъпо е!

131

нещо остава скрито

преди 9 години

Бъдете сигурни, че дори Украински военни части да влязат в Руска територия и убият Рустаци, Кремъл няма да си мръдне пръста. В Руските медии вече се говори за тайни договорености между Киев и Москва, на която жертва станаха Славянск и Краматорск. Ако това се случи, в Руска територия се избиятт хора, вероятно догадките на тези медии ще се окажат истина. Независимо че съм русофил, не с с всичко мога да се съглася, защото гинат невинни хорица заради нерокизма на Кремъл.

130

наблюдател

преди 9 години

до 182 РуснакАми, то планът е ясен, казва се: Ран-Ът!!!...Нека българските амерка-носо-фили да пеят сега"Янки Дудъл".Седнали да реват за "суверенитета" на Украйна,а че ни превръщат в Сахара...Ама Руснак,сега пак вие руснаците ще сте виновни да знаеш!

129

Анонимен

преди 9 години

извинети, как автораът на статията разбра,че снаряда е украински? Че траекторията му е от към окрайна е ясно, но според мен това е " приятелски огън" от страна на проруски наемници.

128

Руснак

преди 9 години

Фиансовият крах който организираха около КТБ Американските Фашисти заедно с лобито на Иво Прокопиев и кръга Капитал въздигнали неграмотната мутра Бойко Борисов и продаждният президент има защо да са притеснени.Българите скоро ще научат всичко за пъкленият им план и тогава за Американските Фашаги които до днес мълчат като *** ще има един път да си омитат *** от наша територия.Българите имат поговорка 'Не вдигай ръка срещу този който те храни и ти дава подслон.

127

анонимен

преди 9 години

В България вече няма ценности.Всички тия които ви облъчват по разните му телевизии,нямат нищо общо с ценностна система и морал.Това са кариеристи,които единствено ги интересува тяхното благополучие и техния си живот.Ако си мислите че мислят за вас ,жестоко се лъжете.За тях е важно от къде идват паричките и колко са те,всичко друго е майтап. Лъжат най безогледно,разчитайки на нашата неосведоменост,даже и вече на професионализма си не държат.Смешни са пред начетените хора но не им пука.

126

Анонимен

преди 9 години

Всички параноидни личности тук заедно с техните господари в америка още живеят в преди 30 годишно комунистическо време. Спрете да повтаряте едно и също папагали.

125

тт

преди 9 години

ЕХ..защо не съм на мястото на Путин?

124

Дойн

преди 9 години

Днес прескочил снаряд към Русия, утре от Русия ще прескочат няколко афганци и ще намерят тея украинци с неточния мерник...

123

111

преди 9 години

До 171Много си прав! Те тези, които подкрепят САЩ са възпитани в това, че дори за българин няма унизително да се казваш Хасан, защото живеем в епоха на криворазбрана свободия и епоха на крайно отрицание на всички ценности. Благодарение на тази либерална пропаганда отдавна да обичаш народа си не е модерно, да имаш и задължения освен права също,да изповядваш религия-особено християнство също не е модерно,да създаваш семейство също и т.н.Но това тяхната пропаганда го изповядва, за да ни заробват.

122

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 152До всички, които ползват названиуето "***" : ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ АВТЕНТИЧЕН ТАКЪВ Е ДРУГАРЯТ ви Сергей, защото със стипендия от Сорос, той беше на обученуие във Великобритания, нали разбирате, че неговата аспирантура в СССР за униформите на Червената армия, никой не би ги броил за някакво образование. Така, че ДРАГИ ми ***, вашият лидер е *** !

121

Анонимен

преди 9 години

Русия скоро ще бъде географско понятие.

120

Анонимен

преди 9 години

Ето това е да си супер нагъл и непризнателен-каквото и да са целяли Русия факт е че са ни освободили,факт е че хиледи руски войници са си оставили костите по нашите земи,факт е че България става свободна страна,факт е че благодарение на Руснаците ти сега не си Хасан и не не си мажеш дупето с вазелин!Сори за израза,но не може с лека ръка да се омаломажава руската роля в освобождението ни!

119

Анонимен

преди 9 години

Да благодарим на великата Русия, че разруши центъра на Варна 1916г., че се опита да завземе Доруджа, майната им на нашите герои, които обърнаха назад руските завоеватели ; да благодарим на великата Русия, че изтегли всичките си офицери от нашата войска, за да ни изостави в решителен бой срещу Турция; да благодарим на великата Русия, че когато набрахме турците и нашите войски побеждаваха, БРАТСКА РУСИЯ подкокороса сърбите да ни нападнат в гръб и им достави 10 000 волски впряга с оръжие, амуници

118

Анонимен

преди 9 години

До 148Нали твърдите, ч е Украинският град ДОНЕЦК, бил "ИСКОННО РУСКИ" Как в една и съща държава наричат два различни града с едно и също име ????

117

аз

преди 9 години

//youtube/watch?v=lwI5Hhm9FpM