8

сами м

преди 9 години

Никога не съм гласувал за ГЕРБ, но гласувах за Фандъкова и пак ще гласувам за нея - явно при нейното управление парите отиват по предназначение.

7

Анонимен

преди 9 години

Поредното недомислено кръстовище стоено тип "дай да похарчим едни пари"...

6

Иванов

преди 9 години

До Софиянец-пенсионерКато пенсионер би трябввало да знаете, че навремето се е строяло масово и се е мислило за хората. В така наречените панелно квартала има градинки и алеи. А сега се строи на поразия кой къде свари и не се оставя къде детска количка да мине. За паркинги изобщо да не си помисли човек. Така че не пишете глупости... Лек и спокоен ден

5

бай пешо-чешита

преди 9 години

абе кво ме интересува тъпата ви софия бе...покрай морето е хиляди пъти по-готино...софия,пълна със *** но с пораснали претенции............

4

Иван

преди 9 години

От 2-3 години като идват на гости приятели от провинцията ми казват, че вече София почва да им харесва и разбират защо хората в София гласуват масово за Герб.

3

Отвратен

преди 9 години

Кой и защо не позволява да се оправи подлеза на Централна гара?!

2

Робен

преди 9 години

Кой ще реже лентата, трябва ни професионалист?!!?

1

Софиянец-пенсионер

преди 9 години

ГЕРБ построи и разхубави за няколко години София, а т.н. комунисти-социалисти за 45 години нищо и половина. Направиха няколко панелни квартала като за животни , без улици и никакви удобства за живеене. Затова Софиянци от 25 години не гласуват за БКП-БСП .