53

Дани

преди 9 години

До Анонименбой по теб мръсно изчадие дяволско. Мръсните американци избиват мирни деца и жени. Ненаситни алчни животни !!!

52

имигрант

преди 9 години

Не се коментира един важен факт,в бг медиите!А, именно :(не е викане)УНОА-УКРАИНСКА НАРОДНА ОСВОБОДИТЕЛНА АРМИЯ!?...Тяхните формирования били навсякъде в Украйна.От прибиваващите 5 мин.,украинци в Русия се очаква 1% минимум да се влеят в освобождението на Украйна.Това е към 50 000 доброволци!Те,казват,че каузата на Новорусия е правилна!Целта им е да изметът "чуждата ***",олигарсите и американските им господари!Въпрос на време. Четете в гугъл:УНОА.

51

Анонимен

преди 9 години

Бой по руските окупатори и ***! Бой!

50

Анонимен

преди 9 години

Vreme e amerikancite da doidat ))))) i da izbiyat kato ovce cyalata ruska piyana ***. Te rusnacite sami shte si prodadat polovinata orajie kakto v Afganistan i Chechnya)))))

49

Леле че народ

преди 9 години

В Луганск,СУ 25 на опълчението е ремонтиран и е извършил полет Пристигнало е и подкрепление от няколко танка,гаубици,зенитка,ГРАД Според местни източници,укр. военна част няма питейна вода(отделно от тия в Луганското летище) .Пият развалена вода и масово ги е хванала диария

48

Пешо

преди 9 години

Скоро тръгват напред ракети отзад армията , ако някой скочи тръгва светата троица - ядрената триада.

47

Анонимен

преди 9 години

дайте им автономия на тия пияните от Лвов :)

46

Анонимен

преди 9 години

абе тоя Львов не може ли да стан е като Косово и да си живееят там със своите празници и обичаи !?

45

Анонимен

преди 9 години

заглавието - трябва да е: про-американските власти в киев нанесоха удар по украйнци в юго-източна Украйна.

44

Анонимен

преди 9 години

Не са про- руски бунтовници и сепаратисти, а са борци от съпротивата срещу нацисткото хунта правителство на Украйна. Тия главорези трябва да бъдат неутрализирани и дано Русия най-накрая се намеси

43

Анонимен

преди 9 години

само юго-западна украйна трябваше да се приеме - където са бесарабските българи - а другите пияните украийнци - русия да се оправя с тех. :)

42

Анонимен

преди 9 години

заразени от правдата - кой иска да види кадри от "приятелите" от киев - нека пише - няма такива изверги - тва украинците са много големи ***

41

Анонимен

преди 9 години

Станаха бунтовници това е добре наистина не им отиваше сепаратисти. :)

40

st

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ На тебе нали ти забраниха да пропогандираш за русия,пак си се разписал.

39

румбо

преди 9 години

Нужно ли е да се чака зимата,за да се приключи с Киевската хунта?Взе да омръзва и влияе зле на икономиката.

38

калвача

преди 9 години

С използването с най обидни думи, като проруски бунтовници сепаратисти и какво ли не искат да ни накарат да вярваме че това са много лоши хора, а те са просто бойци които не са съгласни с политиката която води сегашното правителство,и никога няма да признаят тази власт която им руши домовете и им избива жените е децата. Украйна никога няма да бъде вече единна.Това е целта на американците по света трябва да има горещи точки, и да извличат печалби.

37

Анонимен

преди 9 години

Tuk , nqkoi iskat da kajat ,4e opul4encite strelqt s "umni" kurshumi I snarqdi , koito ne ubivat mirni jiteli I ne razrushavat jilishta .

36

Без лъжи, истината

преди 9 години

Какви ти бунтовници или опълченци. Стрелят по жилищни домове и къщи. Избиват мирно население, с цел създаване на прихоза, която да принуди опълченците да се изтеглят. Отмъщават на обикновенните хорица. От 2 май до 11 юли, Украинската армия е загубила 4994 свои войника. Твърде скъпо струва на Киев Славянск и Краматорск. Очертава се още по-големи загуби, защото частите на опълченците разполагат с повече военна техника и опитни командири.

35

Анонимен

преди 9 години

Укропы! Вы отбросы человечества! И гнойную залупу вам а неДОНБАСС! *** дегенераты!

34

tokich

преди 9 години

не по бунтовниците а по опълченците - тук всеки пиши каквото му кажат - дайте факти - аз съм готов да ви ги предоставя , но нямате интерес за обективни данни за съжаление