16

Анонимен

преди 9 години

НИКЪДЪРНИК

15

Анонимен

преди 9 години

Май Нострадамус е Огнян Стефанов,който вчера зададе 25 въпроса,единият от които е до прокуратурата,във връзка с жп инфпаструктура.

14

А

преди 9 години

ОНЯ ВЛАК КАТО СЕ ЗАПАЛИ И ВЪТРЕ ВСИЧКИ ГОРЯХА КАТО ФАКЛИ ИЛИ ХРИСТО БИСЕРОВ НЯКОЙ МИНИСТЪР ИЛИ ОТНЕПКА ПОДОБНА ДА Е ОСЪДЕН ЗА НЕЩО НИЩО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА САМО И ЕДИНСТВЕННО УПРАВЛЯВАЩИТЕ.......НА ДОГАН *** НА ДС НЕГОВИТЕ ДУМИ ЧЕ РАЗДАВА ПОРЦИИТЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА АКО Е ГАРМАНИЯ ТОЙ *** ЩЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА И ЩЕ ГО ПОМПАТ С ВИСКИ В ДУПЕТО С КОЖЕНИ ПРЪЧКИ

13

муспи

преди 9 години

Няма да пандизят никакви ***. Ще има разследване докато се забрави, както с влака край София. А ако започнем системно избиване на евреи, ще забележим покрай многото полужителни промени като край на робството, че *** ще си стоят по гетата.

12

демонократ

преди 9 години

До демократНе се гаври с нещастието на младия 37 годишен човек,оставил 2 сирачета.Комунисти му се привиждат в тикватана щрокавия дедо,дето трябва да мре ,вместо младите.

11

льжата

преди 9 години

Е вми задьржаха царя им и сега си отмьщават краставите ***.На Ви сега костенурки.Нали усьдиха човека.А Тея кой ще ги сьди

10

монк

преди 9 години

Сегя ще обявят машиниста за виновен понеже е мъртъв и така ще се потули работата. Ако някой друг загинал ,например пътник, можеше и него да обвинят, както при изгорелия влак преди време уж някой си бил сложил дезодоранта на парното. А истината е че нашите влакове пътуват с 40-50км.ч максимум въпреки многото пари потрошени за ремонти.

9

шст

преди 9 години

Светлю Лясковски има опит в разследване на смъртни случаи.

8

демократ

преди 9 години

Машиниста само е бил комунист русофил.Това ще е най основателната причина за катастрофата.

7

Анонимен

преди 9 години

Още няма резултат от разследването на изчезналата жп линия край София, да не говорим за Червен бряг, Кнежа и сега Стара Загора.

6

ПОЛИТИЦИ БГта

преди 9 години

ЧАКАЙ,ЧАКАЙ,КАК ТАКА НЕ МОЖЕШ ДА ДАДЕШ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРИЧИНАТА,ЗА СТАБИЛИТЕТА НА БАНКИТЕ ВСЕКИ ДЕН СЕ ИЗХОЖДАШЕ,ТА СЕГА МНОГО ХОРА ИЗГОРЯХА С ПАРИ,АМА ЩОМ ЩЕ ВАРДИМ РОМСКИЯТ ЕЛЕКТОРАТ ПРИЧИНИТЕ СТАВАТ НЕЯСНИ,ПАК ЕКСПЕРТИЗИ И ПАК ЗАМИТАНЕ НА *** КРАЖБИ

5

Анонимен

преди 9 години

Причините са ясни:Едни "хора" са си брали джелезо. И липсват или ***, или болтове, каквото са могли да отмъкнат.

4

Анонимен

преди 9 години

Оставка на Маймуняка, който е длъжен да осигури безопасността на влаковете!

3

кондуктора

преди 9 години

цитат "Проектът за рехабилитация на линията Пловдив Бургас се изпълни по Оперативна програма Транспорт. Стойността на отсечката Михайлово Калояновец е над 35 млн. лв. и позволява скорости от 160 км/ч"

2

11

преди 9 години

***, Лазарооов! КРАДЛИВИТЕ ВИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ СА ВИНОВНИ!!! :((((((

1

fur

преди 9 години

dano da ima nagradeni bg policai s gramoti za dobre svarshena rabota!