3

Анонимен

преди 9 години

до 2Ти си много интересен. За пръв път ли гледаш футбол за да не знаеш, че във футбола няма логика и не винаги по-добрият побеждава. Как гърците станаха европейски шампион? Със супер дефанзивна грозна игра, но са европейски, нали? Ако България беше станала с тази игра Европейски шампион, нямаше и дума да обелиш как са играли нашите, колко слабо и грозно и дефанзивно, нали бе, разбирач?

2

До 1

преди 9 години

Та, Меси освен, че не е взимал Световната купа, не е взимал още и Копа Америка, и съответно Купата на Конфедерациите. Иначе за финала - само един отбор заслужава купата и това е Германия. Аржентина просто на шега и с невероятна клизма стигнаха до тук. Не че германците нямаха трудни мачове, но аржентинците изнесоха така всички от мачовете си, сякаш не им пукаше дали ще победят или не. Няма да стои добре, ако купата бъде взета от един отбор, който по такъв умрял начин е стигнал финала.

1

Анонимен

преди 9 години

Толкова ми се иска геният Меси да вдигне единствената купа която я няма в кариерата си, но ще бъде адски трудно срещу немската машина. Почти невъзможно.Успех, Меси! Успех, брат!Играй ти и твоите сънародници като за последно пък да става к'вото ще!