6

Анонимен

преди 9 години

Съвет за жителите на този прекрасен район. Трябват ви няколко коктейла *** късно вечерт, и си решавате въпроса! Нищо не е по ценно от здравето ви , или чистата природа.

5

Анонимен

преди 9 години

Жители?Кви жители са тия там бе?По 5 км.маат пеши да си наточат минерална вода.Не си ли оправят хотела към водата са умрели там!УМРЕЛИ!Такава хубава минерална вода имат,по-хубава е от тази в Стрелча,ама са *** там всичките до един!!!!

4

философ

преди 9 години

Комините затова са измислени - да издигат мръсният въздух където има възходящи течения и да не страдат хората. Ама това е следваща стъпка след първоначалното натрупване. Така че бързо предписание, предупреждение и следваща проверка. Е верно тогава няма подкупи.

3

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

. От любителски кадри се вижда един от източниците на лошата миризма цех за дървени въглища,____Е Де какво се оплаквате???Друго си е Подземна Въглищна Газификация АДЪТ НА ЗЕМЯТА/Америка за България/ ходатайства за това зрелище!

2

страх ме да кажа :)

преди 9 години

До zzzправ си братко...но народа иска да яде не го интересъва кво ше е после....а и тия кредити дето дадоха на щяло и нещяло не смеят да "мръднат" хората.Мръсни егоистите сме ние българите.....не ни интересува как ще живеят децата ни и тия след нас!!!

1

zzz

преди 9 години

Кога заспалите казанлъчани ще се вдигнат срещу турчилята обгазяващи розовата долина и изсичащи дърветата да ги правят на паркет??????