180

Един

преди 9 години

И защо ние, данъкоплатците, трябва да плащаме влоговете на тези, които са били достатъчно глупави да не виждат, че КТБ е пирамида? Когато пазарната лихва е 3%, а някой ти дава осем, това е ясно, че е измама. Не искаме да плащаме от нашите джобове за това, че някой е измамник, че друг се е оставил да бъде измамен, а тоз *** с копринения костюм Искров взимал 30 бона заплата и нищо не разбрал. Искров - в затвора, който имал пари в КТБ - да духа супата.

179

Един

преди 9 години

Този Искров трябва да ходи в затвора. Не може БНБ да позволи да има милиардни необезпечени кредити, да няма документация, друг да е изнесъл стотици милиони, а видиш ли, той горкия Искров - нищичко не знае. Че за какво взимаш 30000 заплата бе, ***? Дано да не те срещна на улицата, щото ще получиш нещо от мене безплатно.

178

Анонимен

преди 9 години

Защо се държите така, все едно няма компютри. Информацията, която е нужна, не може да бъде изтрита навсякъде. Хванете крадците и не ни занимавайте с врели - некипели. Нали всички сте експерти, при това най-големите. Хайде, бъдете поне малко и държавници, дето служат на страната си и на нейните граждани. Толкова ли е трудно да сте и честни държавници. Световните примери са безброй. Имаме си ги и у нас, макар и малко. Бъдете като тях, поне малко. Не може алчността за имане да е така ослепителна.

177

Анонимен

преди 9 години

Дано корупцията да не е всесилна и да не успеете да прокарате такъв закон.Само както е в Европа.Всичко друго са ваши манипулации.Ако МВР,ДАНС,съд и прокуратура си свършат работата,няма никой в България да бъде излъган и ограбен по този начин.Аман от кредитни милионери.Печените крадци могат да бъдат хванати и наказани от държавни мъже.Стига сте се прави на такива.Знаете само да се пъчите с власт и пари,но когато полицията ви пази. Този път не бива да се размине на измамниците,както през 1996т.

176

Анонимен

преди 9 години

Определено Искров не си заслужава заплатата, но ще попитам, ако това не беше банката на властта, а друга, щяха ли да измислят закон и за нея? Или Народът може да губи, а властта- не?! Гнусна история!Маркс

175

Krasi

преди 9 години

Писна ми все народа да е дава акъл на тези, които получават пари и които уж трябва да го използват. Лъжи след лъжи, преди седмици всички много гордо твърдяха, че КТБ не е фалирала, искров поне 10 пъти пред цяла БГ се изказа и сега какъв е извода..........че всичко е една Огромна лъжа.

174

Анонимен

преди 9 години

Върнете БКП и живковата конституция.

173

Анонимен

преди 9 години

narkoagentite na bg partii pravyat vsichko vazmojno da otklonyat bg naroda ot preki referendumi - kato chuyat "referendum" i glavata i sarceto gi zabolyava vednagatasi godina ste razigravat mnogo bankov i energien theater , za da izbyagat ot preki referendumi na bg narod. barzat, ama ste stignat s 30 godini zakasnenie.

172

Анонимен

преди 9 години

До Банкер 111 КОМЕНТАРЕдин от малкото смислени коментари, за което поздравления и много ++++++! Но тук се разчита на принципа "ЕДНА ЛЪЖА, КАЗАНА МНОГО ПЪТИ, СТАВА ИСТИНА", когато насреща има много "балъци"! А какви сме ние, май е много ясно!

171

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо До 52 A помните ли 1996 годинаПомним 2009 г. и 1500 банкови фалити в САЩ

170

Анонимен

преди 9 години

До До 52 A помните ли 1996 година, когато фалираха масово банки, инфлацията беше убийствена , колко животи отне тогава това!! И кой утравляваше тогава и сега?

169

Анонимен

преди 9 години

Боготошите-демокради да спрат сълзите си. Скоро ще духат здраво супата!Върхушката да не се коси за милионите си загуби - зорът ще е, когато истинските комунисти дойдат на власт. Национализация, конфискация на заграбеното и нов Народен Съд.

168

anonimen

преди 9 години

До АнонименА помните ли как през 1996 год. при управлението на Б С П фалираха банки и висока инфлация ПОМЕТЕ живота на много хора?

167

От чужбина

преди 9 години

До До ИскровАко ние , които работим в чужбина като гастарбайтери и спестяваме в България не си получим парите като българи , които са си плащали честно данък - лихва в Родината , ще бъдем принудени да спестяваме само в чужбина! Еврата и доларите ни ще напуснат България и няма да има повече доверие!

166

Анонимен

преди 9 години

Отдавна си се знаеше че това е банка на ДПС и Пеевски .При Борисов това беше заварено положение , и колко от парите на държавната енергетика бяха в тая банка в края на мандата на ГЕРБ, може да проверите.Но това комунистите да викат , този е комунист , е като оная работа с крадеца...

165

До Искров

преди 9 години

Да внесеш в НС законопроект с който цяла България да ги задължиш да съберат и да ми върнат парите загубени от участието ми без никакъв резултат в ТОТО-то!

164

Иван

преди 9 години

А защо Народното събрание да приема Закон за защита на влоговете на спестители от КТБ? - Ттака всички граждани да плащат някои алчници вложили на депозит в КТБ пари да им бъдат върнати без загуби.Да не съм ги карал да внасят пари в КТБ.Внасят и съжтветно поемат риск. Защо аз да им плащам риска?Държавата им дава до 10000 Евро и толкоз. За останалото да не са спали.

163

Анонимен

преди 9 години

Всички крупни съвременни богатства са натрупани по най- безчестен път.Илф и Петров, "Златният телец"

162

Анонимен

преди 9 години

Я кажи бе Боце ти като беше министър педседател защо държавните пари ги въртехте в тази банка и всички разплащания с държавни фирми ,общини и организации с платежни нареждания минаваха през тази банка кажи ва бедния и объркан народ виж че народа се бие като вода у брег заради тебе

161

до 195

преди 9 години

Държавата контролира най- общо.Тя не може да каже на банката как да си управлява парите освен при явни нарушения на интересите на вложителите.В случая с КТБ , при последната контрола всичко е било наред.Така че отговорността си е на банката .В противен случай трябва БНБ да има по-голям контрол върху банките.Не може някой си да дава пари на когото му падне,а после народа да плаща.Що за глупости?