130

@#$

преди 9 години

Защо ли не му вярвам на тоя мустакатия.. Няк'ви хора дължали пари на банката...ааа кой им ги е дал тия пари? И тоя е тилкова почтен, колкото и останали далавераджии ! Дано всеки си получи заслуженото.

129

Анонимен

преди 9 години

Това правителство защо още е на власт? В момента правят най-мащабната машинация на прехода в размер на милиарди. После ще обвинят тоя-оня дето и идея си няма какво е станало и няма възможност да се защити, ще духнат с парите и ще натопят за кризата след това задаващото се правителство на ГЕРБ.

128

Анонимен

преди 9 години

Международен одит и европейско следствие !Тук са замесени и правителство и съд и прокуратура и олигарсите, които им дърпат конците! Сега целта им е да покрият нещата, да осъдят някоя чистачка, или касиерка в Банката, а откраднатото, да го платим ние !

127

жц

преди 9 години

Тоя според мен също не е Българина е нещо като доган турски *** или подобен ***

126

Тихомир Томов

преди 9 години

Ще гледаме и сериал с известни лица / субсидирани крадци / в Европейския наказателен съд !

125

дядо Гроз

преди 9 години

Не бързайте с изводите! Нека се чуе и другата страна! Да не се окаже,че всички са навързани като свински черва.Тогава ще се окаже,че сеирът е още по-голям...за наша сметка!

124

ШибиРиби

преди 9 години

Директно в кауша.

123

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха-ха, тамън повярвах!!!

122

Анонимен

преди 9 години

Я кажи бе Боце ти като беше министър педседател защо държавните пари ги въртехте в тази банка и всички разплащания с държавни фирми ,общини и организации с платежни нареждания минаваха през тази банка кажи ва бедния и объркан народ виж че народа се бие като вода у брег заради тебе и ти много добре знаеш че по времето на Герб са изтеглени тези кредити на фирми и това не са фирми а определени лица от Герб и ДПС който ти много добре знаеш и на Веждито милионите били там е що там аа айде ситига си

121

wer

преди 9 години

Цветан Василев бил качил автобуса от Виена и щял да пристигне на автогара Север утре в пет без пет.

120

Бамаму и тролове

преди 9 години

До vesko02Вескооооо, кои точно червени нападаш? Онези като Мазния, които така и не с върнаха партийния билет от БКП, нали? Банката държеше парите на ГЕРБ и на главните й мафиоти. Естествено е да си уредят да им изнсат спестяванията (от банички), а вие си пишетте тука. ОТКЪДЕ МАЗНИЯ знаеше, а? Защото той е наредил да се изтеглят парите от партийната субсидия и на Веждито (що не се обеси, а?) и други видни ГЕРБ-ерасти и мутраци. А ти си тролвай тука!

119

Анонимен

преди 9 години

От един месец Цветан Василев се връща ....до дни!Куче влачи рейс, диря няма хей....

118

Анонимен

преди 9 години

Мустака дойде ли си май ще го бръснат.

117

Анонимен

преди 9 години

Бай *** като му трябват пари си взима, нали бг е неговото царство.. И всеки си взима, стига да е наш човек и така си живеем 100г.

116

Анонимен

преди 9 години

Цветан Василев е пич и създаде група с истинска икономика и с истински работни места. Крадците решиха да ги вземат наготово. Направиха прокуратурата и Централната банка съучастници в история, шита без конци. Тва е цялата история.

115

Анонимен

преди 9 години

A v Kitai takiva prosto gi razstrelvat i finansovata disciplina cyfti

114

АНТИМУТРА

преди 9 години

ЩОМ ДОЙДЕ ВЕДНАГА БЕЛЕЗНИЦИТЕ И У ПАНДЕЛАТА!!!!НЕ ГО УПУСКАЙТЕ, ЧЕ ЩЕ ИЗБЯГА КАТО ВАСИЛ БОЖКОВ В ЧУЖБИНА ПОСЛЕ НЕ МОЕТЕ ГО ДЕПОРТИРАТЕ!

113

Анонимен

преди 9 години

AMI VIE NE DOSESHTATE LI SE CHE TYPIQ BOKO TIKVENOV AKO NEE V IGRATA OTKYDE BI MOGYL DA ZNAE VSICKO TOVA DA NE EE SHAMAN ILI QSNOVIDZC TOQ TYPUNGER,NARODE KALPAV VSICKI SA V KIUPA RAZBERETE,

112

емо

преди 9 години

А дебелан пеев ще си върне ли 3.5-те милиард кредити или държавата ще му ги опрости!? Да се обзаложим ли? Съсела Станишев и местан ага си траят... И бате ви Бойко ще се направи на ударен...

111

Тарзан

преди 9 години

Всички по света знаят, че евреите от Израел до 1 - 2 години ще ги заселят в БГ, всички знаят, че турци, евреи, арменци, гърци, руснаци, сърби, македонци и други ви еб.т, крадат, унищожават и т.н. Само едно не разбирам, защо е целия цирк а не минат още днес с булдозерите да ви изтрепят българските ***. Вие сте такива ***, че сами ще лягате под булдозерите. Да действат веднага и с това едни *** по-малко ще има на света. Все някой ви е крив на вас българите - ***.