29

Анонимен

преди 9 години

До Анонименti pka ot kadi si go kopuva6 toq hlab za 60 stinki e

28

Гоце

преди 9 години

Незнаех че костенурките ставали за ядене. Колко съм ги срещал по време на лов. Само хабя патроните по тия бързи елени, дето са толкова малко че ги дебна по две денононщия.

27

Анонимен

преди 9 години

Ами виновен си е човека. "изял костенурката от глад, която намерил в градината си с домати".И тези адвокати като започнат да праскат едни абсурдни доводи. Толкова нямал 60стотинки да си купи един хляб, че изял костенурката. Сигурно и салатка от домати си е направил. Жена ми не ми пуска, ще изнасиля съседката.. какво да направя, жената е виновна.

26

Анонимен

преди 9 години

komsiata sasto treba da odi seki den da se razpisva u policiata oti toio zver deka e izial kostakurkata ako e gledal svetovnoto i Suares- da ne presko4i ogradata da apne sased koito ne e zastiten vid glasopodavatel, maina.

25

ХХХ

преди 9 години

Новата песен "За милиони няма закони , за костенурка няма прошка "

24

Гнафт

преди 9 години

За една костенурка дават 5 години а за тия дето трепят хора на пешеходни пътеки условни

23

льжата

преди 9 години

До 22 *** не сьм .Жив сьм благодарение на костенурките.А за правописа умышленно написах.Кумшия.Замисли се защо?

22

Анонимен

преди 9 години

абе стига сте давали *** примери, в момента има конкретен случай, него коментирайте, за банките не ви стига акъла.

21

Анонимен

преди 9 години

до лъжата, даграмаден си, ***

20

брей!

преди 9 години

За една костенурка! Ами онези апаши с банките и многото откраднати пари, тях кой ще ги осъди?

19

габито

преди 9 години

Е те как пък определиха и вида нали я бил изял? Ле ле до къде ни докараха нашите политици да ядем костенурки,значи може в тая България да се крадат милиони и да няма наказани,а за една костенурка 5 години затвор това на какво прилича? Не защитавам и господин Х ама това да ядеш костенурки си направо ужасно,а на всичкото казал и на съседа си ох ние българите просто обичаме да си правим мръсно и това не може да се отрече.

18

Анонимен

преди 9 години

Другият път да не се хвали на комшията ами да посъбере малко костенурки ида си направи супичка .А след това корубите да ги хвърли в кофата на комшията.И оппала на полицията.

17

nvm

преди 9 години

Стига глупости на село им слагат капани ,защото гризат доматите и краставиците .Гризват по една хапка от всеки плод и толкова колкото да го изхвърлиш ,ако това е ценен вид здраве му каже щетите които нанасят са повече от ползите.

16

Анонимен

преди 9 години

Сега май комшията ще "яде" доматени колци.

15

фу

преди 9 години

това значи ,че за ядене на див шаран или кавказко попче ,ше лежим 5 години..хората са на изчезване май-май...амин

14

Анонимен

преди 9 години

Баси тая страна! Някой изнася 200 млн , друг изпжда костенурка и го осъждат. Ееее, няма такава държава! .. .... нееее има, България.

13

Мартин

преди 9 години

Съседа му е за трепане ....такива като него са *** .....защо не му е казал да я пусне инак ще се обади в полицията ? Нищо не му е казал най - много да го е посъветвал как да я сготви и после го изпортил да гледа сеир ......тееееба

12

Жалка картинка сме

преди 9 години

Значи не било щото бил гладен, а защото както твърдят разни питенкантропи по- долу, щото някой му казал, че било полезно или ще стане грамаден. Ние хората, наистна сме отвратителни същества, ядем други живи твари от глезотия или защото сме чули, че това ще помогне на някой наш чарк, а после, като ни удари градушка или друго бедствие, виним ккомшиятажили как беша правописът кумшията.

11

абв

преди 9 години

А десетте бири, които изпи докато ядеше ги пил от жажда.

10

k

преди 9 години

да..то било за-кон не за-лъв, та затова осъдили само коня..пълен ***