5

Анонимен

преди 9 години

Пълни глупости. Аз съм на 32 и не смятам да се обвързвам скоро - чувствам се чудесно в живота си и никак не ми трябва ремарке. Когато реша ще си избера някой, но до тогава смятам да си живея живота.

4

Анонимен

преди 9 години

За необвързаните и неродили жени на по 20 не знам, но знам за родилите на по 20 и останали сами. Един тъжен живот. И за децата им - също. Времената са такива, че мъжете не се обвързват и с красиви и самостоятелни моми, та камо ли жени с деца на ръце.

3

Анонимен

преди 9 години

Според изказвания на собственички на големи моделни агенции, в началото на 1990-те за жените-модели при разумно планиране на живота, е достатъчно да работят до 30 годишна възраст, за да се подсигурят финансово за цял живот. В условията на турбокапитализъм, докато мъжете си мечтаят за любов, дори и за посредствените жени очевидно е напълно реално да финансират целия си живот, в периода до 30 годишната си възраст, и обвързване с брак би ограничавало "кариерата" им.

2

Анонимен

преди 9 години

Въодушевени от духа на времето, под девиза "Без пари и мама на тате не дава", българките загубват интерес към семейството. Пазарната икономика предлага толкова много лъскави стоки, които с една мъжка заплата не е възможно да се купят. Дори и сметките за ток и парно, с една заплата не могат да се платят. Само постоянната смяна на мъже се оказва ефективен способ за сдобиване с вносните стоки.

1

Анонимен

преди 9 години

Кажете това на ***. Ако не стане баба с поне няколко внучета още преди да е навършила 30 г., в нейната общност ще я мислят за неудачница.