6

111

преди 9 години

До АнонименТОЧНО ПО ТЕМАТА

5

Анонимен

преди 9 години

Копривните клетки на медузата изстрелват камшиче, инжектиращо парливото вещество, което може да се приеме за жило. Тоест критиките на долните не са много на място май. В Черно море медузите не могат да те убият, освен ако не направиш алергична реакция. Плувал съм и съм скачал сред медузи с диаметър над 30 санта и дължина над 50 санта на разстояние по - малко от метър една от друга. Тези които са пробвали знаят, че медузите със синьо и сини области в тях жилят по - болезнено.

4

Анонимен

преди 9 години

БСП+ДПС ОТНОВО ИСКАТ ДА ОГРАБЯТ ВСЕКИ БЪЛГАРИН!СЪС СПЕЦИАЛЕН ЗАКОН ЩЕ ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ЗА ДА ГИ ДАДАТ НА ВЕЖДИ РАШИДОВ И ДРУГИТЕ ОЛИГАРСИПОЗОРПРОТЕСТ НЕЗАБАВНА ОСТАВКА

3

Анонимен

преди 9 години

Първото, което трябва да се знае е, че медузата не жили. Трябва да си много прос гъс, за да използваш думи, които очевидно не отговарят на смисъла, който искаш да вложиш. Овчице, замисляла ли си се, че думата "ужилвам" идва от жило, какввото никоя медуза няма. Значи няма как да жили.

2

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

МНоо ме е страх от жилото на медузата!

1

Георги

преди 9 години

Моля ви спрете се с дезинформацията . Има само два вида медузи които възможно могат да причинят смърт и то само при деца или болни и изтощени възрастни хора , и те са . Portuguese man o' war , Box jellyfish като и двата вида не се срещат в Средиземно или Черно морета .