109

РАД

преди 9 години

До АлександърВикаш да целуваме ръка на "братушките", че са ни "дарили с четмо и писмо а ? Викаш Св.Кирил и Методий измислили някакви драсканици, ама добре, че руский Цар Пьотр Велики провел реформата, та да можем и ние завалиите да се облажим :)Да ви се не види наистина и на безродниците :)

108

bbb

преди 9 години

До бодюновец1917Интересно ще бъде състоянието на твоите ***, ако се окажеш в подобна ситуация!!! Да не говорим сигурно, че и в казарма не си ходил!

107

Александър

преди 9 години

До Анонимен 138Бива *** ***, ама ти биеш всички рекорди! Руският език СЕ ИЗУЧАВА в цяла западна Европа. Особено в Германия и Австрия. Да, ние пишем с руската графика на кирилицата, въведена от Петър Велики, който е поискал графиката да се приближи до ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКАТА графика на латиницата. После правят т.нар. Реформа на Академията и премахвт разни излишни фити и проочее букви. А който си мисли, че Св.Св. Кирил и Методий са предложили това, на което сега пишем, нека не се пъне толкова

106

Анонимен

преди 9 години

Само бтр-ите, танковете и камионите са повече от 25. Напълно изгорели, танковете без куполи а камионите да не говорим - явно са били натоварени с боеприпаси. Интересно е, че на снимките не се виждат снарядни ями в земята - само изгоряла техника. Вероятно е въздушен взрив с голяма мощност, барически снаряди.

105

Анонимен

преди 9 години

Поклон пред украинските бойци. Всичко се връща.

104

тъпчо топчо

преди 9 години

До ТопчоХа колко са ви смотани нациските блянове! (И на изток ползваме обращения като 'другаря ' и 'председателя' а не вашето 'фюрера'! )

103

СОРОСОИДЕН ТРОЛ

преди 9 години

ИМАШЕ ЕДНА УКРАИНСКА ИГРА КОЯТО ИГРАЕХ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ. НЕЩО ЗА ЧЕРНОБИЛ БЕШЕ. СЕГА УКРАЙНА МИ ПРИЛИЧА МНОГО НА КАДРИТЕ ОТ ИГРАТА. ДО ТОВА ВОДИ ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЯНКИТЕ

102

НЕ НА ФАШИЗМА

преди 9 години

ФАШИСТИТЕ ОТ КИЕВ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗБИВАНИ ЕЖЕДНЕВНО И ЕЖЕЧАСТНО. НЕ НА ФАШИСТИТЕ МАЙДАНОВЦИ. ЕВРОГЕЙЦИТЕ И ЯНКИТЕ ДОКАРАХА ФАШИСТИТЕ СКОРО ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНАТ В *** СИ ПОКРОВИТЕЛИ. ТОВА ЩЕ СА НОВИТЕ ТАЛИБАНИ НА ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЩЕ ГИ ПРИЕМЕ ЛИТВА

101

иванов

преди 9 години

всяка свобода се отвоюва с оръжие

100

Топчо

преди 9 години

Фюрер Путин се събуди в лошо настроение. Сякаш някой го беше ритнал в яйцата ... "Но аз нямам яйца!", мислеше си Фюрер Путин докато лежеше в леглото и се огледаше в голямото огледало на тавана. Всъщност Фюрер Путин беше кофти защото украинската армия минаваше като валяк през редиците на неговите руски нацисти. Падането на Славянск ясно показа на къде отиват нещата. "Парите от руския пенсионен фонд, с които плащаме на наемниците в Украйна, ще отидат по дяволите", мислеше си Фюрер Путин. :)

99

Философът

преди 9 години

"30 украински войници убити при атака с ракети "Град" "Тука имаме ракети протиов градушка там имат ракети "Град". Кво да правиш всеки се бори по някакъв начин с доброто или злото.

98

Анонимен

преди 9 години

Смърт за фашистките войски на Киев. Те стрелят по мирни жители. Пожелавам и най мъчитилна смърт на метежниците от Киев. Те са истинските сепаратисти дошли на власт с благословията на мръсните янки.

97

ALOV

преди 9 години

Myrdat li oshte voinichetata

96

Превес на Опълченцит

преди 9 години

Защо не казвате истината? Разбита е бригада от Правиелствените войски. Обградена е втора военна част на Правителствените войски. Опълчензите се опитват да обкръжат голяма Украинска воинска част. Порошенко е освирепял, след като заявява че ще убива многократно повече Опълченци за всеки убит Украински войник.Така действуваха есесовците по време на Втората световна война.

95

Суарес

преди 9 години

Заминавам за Барса и съм много гладен *

94

Суарес

преди 9 години

Заминавам за Барса и съм много гладен *

93

БУРГАС

преди 9 години

До Варненец 155 БУРГАС Е МОРСКАТА СТОЛИЦА НА БЪЛГАРИЯ !!!!! ))))

92

Варненец

преди 9 години

До моряче от НАТО* Морската столица на България е Варна.

91

Моряче от НАТО

преди 9 години

В Черно море правим учения и плуваме покрай морската столица на България.

90

Кирил брат на Методи

преди 9 години

..така наречения руски стандарт на кирилицата,така наречения македонски,доста има така наречени,но кой ги нарича така:само източни корифеи на науката.другарая Сталин също е бил велик езиковед и учен ,вероятно използваш кратката история на шрифтовете издание на СССР.