9

Анонимен

преди 9 години

ribaneca useshta 4e kraqt mu nablijava i pochva da se pravi na golqmata rabota, no shte si plati za vsichko

8

Mustafa

преди 9 години

Капитанова направи революция в Гърмен! Тя се оказа единствения мъж в общината:)Не разбирам защо върхушката в ДПС са си заровили главите в пясъка и се правят на засукани! Господа,изкарайте си главите най сетне от пясъка ако наистина все още сте Движение за Права и Свободи!!! Не карайте хората да си мислят,че сте се превърнали в Д- вор за П- сихясали С- инковци,че ми е жал за малкото достойни хора останали все още в организацията.

7

Анонимен

преди 9 години

dps trqbva da e v minala prikazka vece sishto i ataka

6

Анонимен

преди 9 години

tova layno bashev do koga shte go tirpim

5

Steff

преди 9 години

Анонимен 4, не става ясно какво сте се опитали да кажете. :) Кое от това, което съм написала, изглежда неграмотно в очите ви?

4

Анонимен

преди 9 години

Научи се и ти да пишеш грамотно Steff. Ти си дошъл новини да четеш, а не дошла! Вера Александрова не е работила по публикацията, а е работил по публикацията.

3

Steff

преди 9 години

С цялото ми уважение, новините Ви са написани изключително неграмотно! Думата "кметица" спокойно би могла да се използва в махалата, но не и в новинарски сайт. И за да е пълна пародията, когато вече сте употребили правилно "кмет", сте му турнали веднага един ненужен пълен член още в първото изречение. Аз съм дошла новини да чета, а не доказателства за неграмотността на Вера Александрова, която е работила по публикацията.

2

Анонимен

преди 9 години

Ахмед Доган и Волен Сидеров са хора на ДС ,зада има пастир за дадено стадо

1

Анонимен

преди 9 години

ДПС И АТАКА в шибалнята