68

ох

преди 9 години

Руснаците са тези, които искат да скарат Европа И САЩ - те само това правят. А бившите и агенчета- само това говорят как главния враг на Европа е САЩ. То по принцип, когато човек иска да управлява и това му е основна цел, скарва дружките си и той печели- така е и в живота, така е и в политиката. Тези червени *** са като *** - оживяват и мърсят ли, мърсят човешкото съзнание. Една планета- единно човечество!

67

анонимен

преди 9 години

Като се замисли човек, кой ли може да е композитора на музиката:)...

66

аха

преди 9 години

Пак според Тайм, Путин е виновен, че американците се излагат ежедневно!

65

ЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ

преди 9 години

Путин се стараеше да вбие клин между западните страни, да накара европейците да преосмислят трансатлантическите си връзки.--Че те самите американци вбиват този клин от 20год. вече.Имайки предвид арогантната и подла политика на Б.Дом спрамо Европа,даже е късно за такива "умозаключения" на "Тайм".След падането на СССР-САЩ се изживяват като господар,които може да решава съдбата на цял свят.Европа все по често, открито показва отвръщението си от американските решения на международната сцена-нормално

64

Вирджиния

преди 9 години

Истината е, че уса не може да съществува без "враг". Наличието на "враг" и всяването на страх е метод за укрепване на империята им. Но гейропейците постепенно разбират, че Русия не е враг, а приятел на ЕС!

63

soulburner

преди 9 години

Българския шпионин който докладва на ЦРУ е Бойко Борисов - Иван Славков се разприказва след чашка...Аидиото в YoutubewkBtahO91qoc (копирайте в търсачката на Youtube)

62

БКП

преди 9 години

До Боби--80 ;Нещата които ти пиша са взети когато Руските архиви бяха отворени по времето на ЕЛЦИН.Информацията е от Руските историци.

61

bg

преди 9 години

Amerikanskite agenti purvo sa patrioti,a sled tova jurnalisti.Amerikanskia lainar-fanatik ne se fokusirva na shpionskia skandal,a se fokusirva Putin kakvo 4e izvle4e ot slu4aja.

60

Язе

преди 9 години

На фанатизираните *** на САЩ *** искам да кажа в какво се състой партньорството ни със САЩ. Ако САЩ войник или др. подобен в БГ прегази човек и го убие на наша територия то той бива съден от американски съд и в САЩ. На практика се разминава без нищо. Това е против международното право но САЩ са извили ръцете на тогавашното правителство да подпише така договора за УС базите у нас. Във Виетнам до 1973 г. американосите за престъпления на територията на тази страна са съдени на място.

59

bg

преди 9 години

Amerikanskia "journalist"e agent na CIA.

58

БКП

преди 9 години

До Боби--80;Когато започва войната Сталин смята че тогава е най --удобното време за почване на ТСВ,защото Германия и Япония не са готови.След удара върху базите,Сталин се страхува от пряк сблъсък със САЩ. Има версия че Сталин затова е отровен 1953 г .

57

БКП

преди 9 години

До Боби--79; Не е така.Ти си проспал урока и не си го прочел.САЩ стигат до р. ЯЛУ Сталин Кара Ким Ир Сен да вкара войските си в СССР за да ги спаси.Сталин Настоява Китай да се намеси. Мао отказва но после се съгласява като иска въздушно прикритие от СССР.Сталин перво отказваносе съгласява.тогава изпробва новите МИГ--15. В началото има успех но САЩ вкарват Ф-86.Съотношението на свалените самолети е 10;1 а в края на войната 10;3 за САЩ.Атомните им бомби са докарани на о--в ГУАМ.

56

БКП

преди 9 години

До Анонимен--70 и боби--75 ;Продължение;ООН гласува резолюция за спиране на агресора.Беше създадена Коалиция начело с Ген.Дъглас Макартър.От Ю. Корея беше останал само гр.Пусан на Юг.Той проведе десант при Ин Чон Удари ги в гръб и ги смаза.Октомври 1950 г.САЩ проведоха наказателна операция и УНИЩОЖИХА 5 бази на Русия на 30 км от Владивосток. Унищожиха им 103 самолета.Много плямпала има тук.Макартър иска да ползва АТОМНИ БОМБИ но ТРУМАН го сменя и Слага Ген МАТЮ РИДЖУЕЙ.

55

БКП

преди 9 години

До Анонимен--70 и Боби--75 ;1948 г Сталин Блокира сухоземните подстъпи към Западен Берлин. САЩ на 2 мин. Пращаха транспортен самолет и снабдявахажграда с всичко необходимо за живот. Стали разбра че всичко е безполезно и се отказа.Корейска война: Единствената вина на САЩ е че Държавния секретар на САЩ Дийн Ачесън произнесе реч пред сената и каза;НЯМАМЕ ИНТЕРЕСИ НА КОРЕЙСКИЯ ПОЛУОСТРОВ. Сталин нреди на Ким Ир Сен да нападне и превземе Ю.КОРЕЯ,Мислейки че САЩ няма да се намесят.Да ама не.

54

Анонимен

преди 9 години

Това е музика не само за ушите на Путин,а и за всички почтени хора по света.

53

До Елка Василева

преди 9 години

***,много си простовата,мойто момиче.

52

Анонимен

преди 9 години

Соросоидната гмеж *** като пребито бясно псе.Сега вече целият свят видя невижданата наглост и подлост на краварската империя на злото.Меркел няма да остави това поредно"приятелско"злодеяние без отговор.

51

Анонимен

преди 9 години

Разбирам, че пак Путин е виновен за това, че американците шпионират Германия. Извини'се бе, извини'се бе,Путин, веднага се извини!

50

БКП

преди 9 години

До do 51--63;Освен голям пазар САЩ гарантират свободата и независимоста на ЕВРОПА.Ако не са те досегаРашите да са я окупирали. Сталин напрви опит още 1948 г, като окупира ЗАПАДЕН БЕРЛИН.САЩ бяха тия които му дадоха отпор и той се отегли ***.САщ спасиха Южна Корея. САЩ имат най голям принос за падането на комунизма,затова ги мразите..Развалиха ви рахатлъка,Само дето ви спасиха като казаха;НИКАКВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРЕСЛЕДВАНИЯ. Щяхме да ви поразредим.

49

Анонимен

преди 9 години

Може да се разберат, що да не може... Само трябва Европа да преглътне, че са я изненадали из отзад и без вазелин. А на САЩ му остава удоволствието от цялата работа.То и украинското правителство е про-американско и за това Южен поток хич не му трябва. Като набарат американските фирми кранчето на газтта - ще контролират и цената на газа.Ако има Южен поток - тва е нежелана конкуренция на вече завладяните украински газопроводи