86

Срам

преди 9 години

Вярно е. има тежко престъпление и трябва да се разследват-Цацаров , Пеевски, Доган, БНБ и квесторите ,които извършваха одита .Обвиненията са -присвояване на огромни суми , унищожаване на файлове и доказателства посочващи длъжниците, корупция и съучасничество към кражбата.злоупотреба със служебното положение..Ако съм на Василев на мястото ,ще ви разкатая със дела от най висши международни истанции

85

време

преди 9 години

Айде сараите смазаха бсп, сега ктб, следва продължение. Пеевски и сие не са вече кредитни милионери а само милионери. А това с чувалите с парите Искров на баба ми да ги разправя няма му хване вяра. То да вземе се понаучи поне от тия телефонните измамници, че те мо умело лъжат. Хора спрете с да се хващате като шарани на всяка въдичка, която ви пусне задкулисието.

84

Анонимен

преди 9 години

а ти къде беше през цялото време?

83

OLD BEN

преди 9 години

Ай стига, уеее! Верно?!

82

Ниа

преди 9 години

Ами вземи се в ръце най-после и реши това тежко престъпление.

81

Престъпника сте Вие

преди 9 години

Ало, да мълчиш престъпник с престъпник -- ти си се уплел като свинско черво във всички тези далавери.Съд, Затвор за Вас г-н Йовчев и питекантроптното Ви отроче Лазаров!

80

баба ви

преди 9 години

Кръдецът вика "Дръжте крадеца!".

79

Анонимен

преди 9 години

Този Овчев не е ли *** на Пеевски и Доган........май този трябва да посети пръв затвора.

78

Извод

преди 9 години

Поне едно стана ясно Пеевски и Василев имат милиарди... щом липсват милиарди от тяхната банка... чудно този червен милиционер от снимката кога ще арестува виновните ??? Никога ??? Май да !

77

Анонимен

преди 9 години

А теб с колко те награди Доган? Не се прай на луд!

76

Как за какво отгов..

преди 9 години

До крискоТой отговаря за сплашването на протестиращи студенти рано сутрин и струпването на целия полицейски щат да кибичи пред парламента, за да пази банда престъпници за друго не го търси Овчев.

75

криско

преди 9 години

Как не са там господин вътрешен министър. Вие за какво отговаряте в тази държава. Само постфактум да констатирате нещата или да предотвратявате тези злоупотреби. Как така никой нищо не е знаел за случващото се в тази банка?! Как така никой е е виновен за това?! Как така пак законите виновни , че не делегирали права на управителите на БНБ за надзор?! Всички сте виновни !!!!! Но народа е мнооооого търпелив , защото досега трябваше всички да ви е "изринал" ! Пеевски , Василев , Бареков ............

74

Анонимен

преди 9 години

До колкото си спомням, тоя същия ***, заплашваше миналата седмица гражданите на опашката пред банката с арест и пет години затвор, е как тогава да има данни дали Василев се издирва!!!

73

тя

преди 9 години

Какво се оказа за "слуховете"? Банката е по- зле от колкото се говори. Три милиарда и половина са раздадени като кредит и няма документи за това казаха по радио новините.Леле, управляват ни по- големи престъпници от колкото можем да си представим! Искат да се повтори обира на народа от 97 година.

72

тримата глупаци

преди 9 години

голямо откритие

71

Анонимен

преди 9 години

Цветелина Бориславова някой ще я разследва ли :)?

70

Някой

преди 9 години

Тоя и чобанчето като ги видя и ме избива на садизъм....Няма по-*** пасмина, направо са си за бесилото.

69

Анонимен

преди 9 години

"Не е луд, който иззяжда зелника, а този, който му го дава." ... Демек ние, дето търпим това толкова години.

68

Луцифер

преди 9 години

"Има данни за извършено тежко криминално престъпление по отношение на КТБ". Браво! Изключително разкритие!МВР, ДАНС, Прокуратура откриха, че на Юг от София има планина!? Ашколсун! Машата! Вдигнете им на тези невероятни професионалисти заплатите...

67

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКлиентите са ни ***..