12

Михаил

преди 9 години

Срам, позор и духовно невежество е лъжеучителството и плагиатството на Дънов да бъдат представяни като някакъв вид възвишено спиритуално познание. Светата Православна Църква е източникът на краденият духовен авторитет ползван от него, който ПО НИКОЙ НАЧИН НЕ Е ЛЕГИТИМЕН и никога няма да бъде!! Христос категорично предупреждава именно за този вид духовна мимикрия, която ще се появи след Неговото отшествие. Харизматично лидерство и парацърковна духовност съпътстват Църквата още от първият Й ден.

11

де

преди 9 години

Психично неуравновесен дядо.

10

читател

преди 9 години

Примитивни мисли за полуграмотни хора.За тях разбира се е учител.Опитът му да навлезе във филосовията е неудачен.С кухи фрази и напътствия за неуки хора не се създава филосовско учение.За шопите може би е много извисен.

9

м..да

преди 9 години

Не всеки е дорасъл за да приеме и разбере Дънов. Лошо няма.Хората са на различни стъпала в своята духовна еволюция. Който не разбира или смята ,че Дънов не е за него-просто да не го чете.

8

АНТИМУТРА

преди 9 години

ХА ХА ХА ХО ХО ХОСАМО *** МОЖЕ ДА ОПРЕДЕЛЯ ХРИСТОС КАТО БОЖЕСТВО!!!САМИЯ ХРИСТОС КАЗВА, ЧЕ ТОЙ НЕ Е БОГ А УЧИТЕЛ ПРОСВЕТИТЕЛ НА ПРОСТОТО МАЙМУНОДЪРЖАЩО СЕ ПОЛУЧОВЕЧЕСТВО!

7

Апостола

преди 9 години

Има и други Учители в йерархията на Светлината, ето тяхното послание към света https://youtube/watch?v=H3E-a0ZPs9A&feature=youtu.be

6

до 1

преди 9 години

А ти имаш ли интуиция?Дай доказателство!:)

5

буба

преди 9 години

Защото по голям защитник на българите от Дънов - няма!Най-малкото заради това трябва да го уважаваме.Интересно ще ми е коментара на някой след като прегледа книгата :)

4

буба

преди 9 години

на всички които не харесват Дънов бих им препоръчал да влязат в някоя книжарница (ако им стиска де) и да разгърнат книгата "за Българите" на Дънов. Да прочетат 2-3 страници и тогава да кажат че говори глупости.Това са неща писани почти преди 100г но са валидни дори и за нас!

3

До Анонимен 1

преди 9 години

Имаше западно изследване върху крави: под класическа музика силно се увеличава млеконадоя, при джаз - точно обратното, намалява. Изследвания върху храносмилането на хора: не знам някой правил ли си е труда, но се смята че, лека класическа музика по време на обяд действа добре на храносмилането. Генерално, трябва да си много неусетен за да не си забелязал че музиката влияе на човека.Иначе разбирам резервите ти, ако не си чел Дънов а само слушал и гледал последователите му, не е странно че ги имаш.

2

Анонимен

преди 9 години

Дънов, приживе е казал, че след смъртта си ще възкръсне. Още си е в гроба мошенника - окултист. Ще възкръсне на таратанци. Интересно кой ли го е спонсорирал през цялото време, докато зомбира народа.

1

Анонимен

преди 9 години

"Музиката има влияние върху храносмилането. Когато стомахът ви не работи добре, пейте и ще видите какво влияние оказва музиката при храносмилането."Искам да ми бъде предоставено научно доказателство, наред със case studies, peer reviews и т.н. Защото интуицията ми подсказва, че това, което казва "учителят" са абсолютни простотии.