38

Вени

преди 9 години

ГЕРБ и представителите им са вредни за страната и не спират да вредят със саботажите на нужни за народа закони

37

Ясен

преди 9 години

За пореден път с факта, че всички от ГЕРБ са се въздаржали се доказа, че президента е просто една кукла на конци собствеост на Бойко

36

Галя

преди 9 години

Президента, защо не извърши едно добро дело за страната и не си подаде оставката?

35

Ники

преди 9 години

Не мисля, че това е вето на президента, а на началника му Бойко

34

Камен

преди 9 години

Първи успех за президента от началото на управлението му. Сигурно ще се обади да разкаже на жена си по телефона та да го помисли за мъж

33

Ниа

преди 9 години

Поредното доказателство,че ние нямаме Президент,а поддръжник на чуждите интереси.

32

Анонимен

преди 9 години

До Сашо пак......... но да не оставят българския малък производител на благоволението на чуждите инвеститори клас А (за каквито приемат чуждите търг. вериги и ги облагодетелсват). Така че нека има една актуална справедлива към всички законова регулация на тези отношения.

31

Цветан Караилиев

преди 9 години

До морски Абе,човече,по-добре не цапай анонимно форума.Като ти чета писанията,мисля,че са вьзможни 2 варианта-или си платен оплювач,или коеф.ти за интилигентност е едноцифрено число.Сега те разбирам защо си анонимен,явно,че,макар и закьрняло,имаш някакво чувство за срам.Е,дано да ти плащат добре!

30

Анонимен

преди 9 години

До Сашо пакТандем не са малки, а и добре представени са в някои големи вериги.Аз лично ги харесвам.Те едва ли имат нужда от кооператив. А и кооперативите тук са си си утопия, отделно че трудно ще се преодолее вътрешната конкуренция между самите производители в името на обща цел да се надделее над монопола на веригите. Та сигурно сегашния закон не е идеален, но е по-добре от никакъв. Така че нека го подобрят (да е като в другите ЕС страни), но да не оставят българския малък производител на б

29

Сашо

преди 9 години

До Анонимен... едновременно с това у нас вино за 5-6 лева е много по-добро. Е толкова ли няма държава да съдейства на български производители да пробият и да влезнат в "омразните" немски,а нглийски и т.н. вериги. Такива действия трябва да се предприемат, а с разни местни рестрикциики никога няма да си надскочим нивото.

28

Сашо

преди 9 години

До АнонименСъгласен съм с теб - съботните пазари бяха само един пример. Ето Тандем си имат собствена верига магазини - нещо такова може да се направи на национално ниво и на кооперативен принцип. Не казвам, че малките производители нямат нужда от подкрепа, но просто предвидените административни ограничения са супер популистки и се съмнявам да доведат до кой знае какви резултати. Друг пример - тук пия някакви отвратителни италиански и френкси вина обаче за по 7-8 евро бутилката...

27

Анонимен

преди 9 години

До Сашо пакПод "малки производители" имах предвид предприемачи с инвестиции между 50-500 000 лв (собствени средства, не подарени), даващи работа на 5-10 човека, произвеждащи 5-10 тона продукция, работещи изцяло на светло под зоркото око на цялата бдителна държавна администрация и отговарящи на всички европейски изисквания. Та тия малки производители не могат да разчитат само на местния кооперативен пазар в събота. Те се целят в националния пазар, дай боже и във външния. А и кооперативите и бра

26

тиквут нещастни

преди 9 години

Червените принасят човешки жертви на Червения Бог Благоев-Димитров подобно на техния пример на подражание - ацтеките и техния Тескатлипока. Всеобщоизвестно е че ацтеките са живели в първобитнообщенен комунистически строй.

25

морски

преди 9 години

Плевнелиев не може да бъде български президент,той работи против интересите на България и българския народ,против българската икономика и селски стопанство,работи за интересите на запада и САЩ.Позорна личност!

24

Сашо

преди 9 години

До АнонименМАлките производители трябва да се кооперират и сами да търсят начини за пласмент на продуктите си. Тук (в Германия) всяка събота има организиран пазар на регионалните производители и макар и с по-висока цена, продуктите се продават добре. От една страна хората искат да подкрепят региона и пазаруват там, а от друга когато даден хранителен продукт е предназначен само за продажба в даден малък регион, може да се очаква да са сложени доста по-малко консерванти.

23

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ не си държат на думата и осигуряват кворум, като по този начин обслужват ДПС.

22

Саяо

преди 9 години

До АнонименИзвинявай, обаче това са си супер популистки и безсмислени приказки. "Западните отровни ***" съм сигурен, че се произвеждат при много по-строги правила и изисквания за качество отколкото всеки български продукт. Все пак живея в Германия и виждам разликата.

21

Анонимен

преди 9 години

Даави онодя тиквути нещастни къде ги видя тия "Комунистите на Бузлуджа" , комунисти няма повече от 30г още от първите фирми (***-комунисти с хотелски вериги) аман от ЗОМБИТА.IQ на кръглия *** е равно на числото П. Когато една партия работи против държавноста и суверенитета тя не само че трябва да се укорява но и да и се наложат санкции.Тиквунестата е точно такава - 5 колона в БГ общество.

20

Анонимен

преди 9 години

До СашоИ какво предлагаш ти на малките производители, които не са политически представени и няма кой да се погрижи за техните права и интереси (щото те са единственото здраво и читаво нещо в българската икономика)? Ритуално самоубийство?

19

Тъй тъй

преди 9 години

До ДС-тоТъй тъй. Комунистите на Бузлуджа, право в летящата чиния и да отлитат към родната си, мила червена планета.