30

Напред

преди 9 години

Лявото е най0 верния път за България.

29

Важно

преди 9 години

До Важно за БСПЩе ти се, на тогава ще се разбие партията. Целта ви е ясна, но няма как да се случи

28

Чу ли

преди 9 години

Аз пък искам теб да те заключат някъде, за да не бръщолевиш глупотевини

27

Моника Хохегер

преди 9 години

Тоя ми дължи пари! С лихвите!

26

Важно за БСП

преди 9 години

Господа от БСП, нека кандидатите ви да лидер отговорят по един много важен въпрос: Какво мисли да прави партията с рецидивиста Сергей Станишев? Ясно е, че БСП не е прокуратурата, но все пак е важно да излезе с принципна позиция и ако не друго, поне да го изключи от редиците си! Само тогава БСП ще покаже, че е политическа, а не мафиотска структура!

25

Станка

преди 9 години

Дали другарите играят Good cop-bad cop, или наистина вече са ударили каменното дъно при пропадането си, как мислите? Другари и другарки комунисти, пардон, "социалисти", защо бе аджеба не намерите ЕДИН нормален човек в редиците си който да е с чисто минало, необвързан с мафията и завършил висше образование без привилегии като дете на комунист? Писнахте ни с тези мамини синчета, отгледани с партийни привилегии, пазарували в Кореком и не служили и ден в армията (справка Сергей Д. Станишев)! Аман!!!

24

АБВ

преди 9 години

До чочкоМирише ти устата глупав комунист. Не разбра ли, че такива като теб останаха само в Куба и Северна Корея

23

Анонимен

преди 9 години

Разсипахте ни партията, как не ви е срам. Трябва да има честен избор за председател, да променим това агресивно поведение спрямо ГЕРБ, и никога повече с ДПС.

22

асд

преди 9 години

Сменят козината предизборно, пак ще ви излъжат! Този сценарий е прилаган много пъти

21

ЧЕРВЕН

преди 9 години

З а лидер на БСП - само КАДИЕВ .Резерва - Стойнов !

20

Анонимен

преди 9 години

СтаниШеф да се изрита с шутове от Позитано и ЦвЦв да се назначи на неговото място. Така победата на комунизма е гарантирана. Ура другари!

19

доброжелател

преди 9 години

Да затворят Позитано 20 и БСП съвсем!!

18

Ö

преди 9 години

Редовите червени *** си искат Сатанишев. Ами оставете им го, че да им дозатрие партията!

17

Анонимен

преди 9 години

Маркс:Енгелс е прав, тази олигархична, неолиберална *** лъже фукарията, че и защитава правата, а в съшност защитава само себе си. Защо семейството на Станишко забягна в щатите, а не в Москва? Гузната съвест ли ги прати там или дедко Сорос? Кога Станишев ще бъде осъден и вкаран в затвора? Докога политиците ще правят престъпления безнаказано? Докога българите ще позволяват такива безобразия, докога?

16

НЕ НЕ НЕ!!!!!!!!!

преди 9 години

ПО ДОБРЕ ТЕБ ДА ТЕ НЯМА В БСП НЕ ХАРЕСВАМЕ ТАКИВА КАТО ТЕБ КАДИЕВ ОТ ТЕЛЕВИЗИЯ В ТЕЛЕВИЗИЯ САМО СТАНИШЕВ ТИ Е В УСТАТА - СТАНА ПО ЗЛЕ ОТ Б.Б.ТОЙ ТАКА ТЪРСИ КАМЕРИ И ЖУРНАЛИСТКИ - КОЛКОТО ДА НЕ ТИ ХАРЕСВА ПРЕДПОЧИТАМЕ СТАНИШЕВ ПРЕД КАДИЕВ

15

чочко

преди 9 години

Много мирише на герберастки *** тук!

14

Ф.Енгелс

преди 9 години

Най-добре е БСП да се саморазпусне !

13

Моника Станишева

преди 9 години

Никаква врата няма да затваря Серго...................... Поне докато все още имаме ДАЛАВЕРА от БСП.............. "приятелските кръгове"............. "обръчи от фирми"............... Някой и друг Милион повече няма да ни дойде зле! Пък като свърши ДАЛАВЕРАТА.............. ще се оттеглим на спокойствие в някоя триетажна Хасиенда на брега на Женевското езеро............ пък вие тука си живейте в тая разнебитена *** , в която се е превърнала страната ни....... :)))

12

Анонимен

преди 9 години

10 написа> "ако Кадиев стане лидер на БСП, тази партия ще ктане друга, колкото и да не ви се вярва"Напълно съгласен с теб. Ще стане "друга", ще стане поредната патерица на герб.

11

АБВ

преди 9 години

До TrueПрочетох ти коментара и мога да направя един от следните 2 извода:1. Толкова си толкова глупав, че чак дрънчиш на кухо. 2. Ти си един от малкото българи, които си живеят добре, когато комунистите управляват.Кой е верният извод?