4

Арети

преди 9 години

Эапочвам да се съмнявам в доброто и мирно бъдеще на човечеството!!! Бъдещите поколения ги очакват нелеки времена эа нас имам предвид!!! ЯДРЕНИТЕ ОРЪЖИЯ, може само да са някаква СПИРАЧКА эа съществуването на таэи Р А С А!!!!!!!!!!!!!! Надуха ни главите эа тоэи ТАЙФУН!!!

3

Шибан Реалист

преди 9 години

......... Абсолютно съм съгласен с коментар номер 1.............. И аз мисля , че този път НЕ са ХАмерикано - евреите............... а са Руснаците................... СПРЯХМЕ достатъчно Милиарди по определени проекти и няма как да не сме ядосали хора и кръгове , които НЕ трябва да се нервират по Руския край............... ХАмерикано - евреите няма с какво да ги ядосаме........ То нали почти всеки месец *** и Ц. Ц. ходят на ЦЕНТРАЛЕН ИНСТРУКТАЖ там и *** на з_ _ _ _ ци !!! :) ;) :)........

2

Анонимен

преди 9 години

ХААРП 2,0

1

Анонимен

преди 9 години

СУРА - руската инсталация за контрол на климата. Sura Ionospheric Heating FacilityНаказват ни за това, че спряхме Белене и Ю.Поток. Гадната азиатска деспотия наказва всеки, който и накърни интересите.Руската СУРА има мощност 190МВ, а ХААРП - само 3.9МВУдариха Аспарухово, удариха София, удариха Ловеч... кой ще е следващият?