48

анонимен

преди 9 години

Много тъпо решаване на проблем. Тогава, като крадат управниците, да ги свалим от власт и да живеем без управление. Как ще се оправдаят пред 600 000 души на които взимат хляба.

47

Ник

преди 9 години

Желязо за милиони левове ще бъдат хвърлени на вятъра. Това не може да не се отрази негативно на икономиката. Вместо да правят проверки и да отнемат лицензи.

46

сиромах

преди 9 години

Напълно одобрявам тази мярка,до сега ме крадяха ***,а от 13 юли благодарение на Бат Бойко,със закон,ЗАКОННО ще ме краде той.Само се чудя,тя държавата че е опоскана,опоскана е,ама бат Бойко до там ли опря-до мойте 300-400 кг в двора.Хитър е той и е прав,защо да ме градат *** и аз после да тичам по полиции и съдилища да ги съдя,като той може да го вземе без пари и то ЗАКОННО и да ми спести това тичане и разправии

45

кой

преди 9 години

Нищо няма да се случи, затягат ***-избирателите си за изборите.Уж затварят , а ще ги оставят.Както и забраната за каруците в София.БКП - така процедира.

44

Анонимен

преди 9 години

Аз съм съгласен да не се предава желязо в пунктовете, а на общитанта. ОБАЧЕ!!!! Като го предваш на общината да ти нямаляват със съответната сума данъците! Така ще има стимул за обикновените хора и някаква полза за ***. Така хем *** няма да краде, хем няма да се ощетяват обикновените хора.Проблемът в случая е само един - няма държавник с толкова големи топки, който да го приеме това!!!

43

ДонДон

преди 9 години

До OfБраво!Това е правилния подход кум всички подобни дейности - вторични суровини, майчински и др., да се приспадат от данъците, а не да се плащат в кеш!Така този ресурс ще остава в работещите и създаващите стойностно поколение. а не да се стимулира крадливо и грабещо съсловие.

42

Анонимен

преди 9 години

айде *** гласувайте пак за баща ви Бойко

41

койчо

преди 9 години

Чрез изкупуването на вторични суровини фабрики, хранили хиляди и разсипани от приватизатори, продължават да хранят единици крадливи ***. Същото се случва и с изоставените, че даже и с населените, къщи по селата. Събирането / краденето/ на желязо заедно с вземането на пари от майчинство се превърна в основно занимание за ***. КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ!!! БРАВО!!!!

40

Келепир

преди 9 години

Хората си изнесоха металните вещи с антикварна, културна и историческа стойност и ги предадоха на пунктовете за вторични суровини. Където собственици са познайте кои - ***. Та *** ти дава 5 лева за меден свещник, който иначе има антикварна стойност 350 лв. защото е изработен от български майстор занаятчия през 1891 г. Така унищожаваме културното си и историческо наследство. В домовете ни ще останат само съвременни турски и китайски ***, които даже не са желязо, а т.нар. сплав ЦАМ.

39

кунето

преди 9 години

До ЛораДруги престъпления е много на място та те и скраб предават като крадат я шахти кабели ....В Дупница свалиха ограда на детска градина и я предадоха за скраб

38

void

преди 9 години

Да ама в Австрия никой не нарязва мостовете за скрап а нашите роми през 2012 пробваха с Дунав мост. В Австрия не крадат капаците на шахтите а тук цели градове осъмват без капаци. В Австрия не крадат релси от ЖП линиите а тук редовно ни дерайлират влаковете по тази причина. В Австрия не си "берат" кабели нито желязо от заводите, докато тук това е редовна практика. Е защо такава разлика там и тук? Ааа забравих - в Австрия са прекарали няколко милиона *** през пещите а ние тук ги хрантутим...

37

Анонимен

преди 9 години

Защо се изказвате неподготвени за "нормалните" държави. В Австрия например преди 4 години отвориха пунктове за изкупуване на метал. Всеки може да си продава там железата. Отделно общината е осигурила места във всеки квартал където също се носят обемни битови отпадъци и техника безплатно. Можеш и 2 пъти годишно да си викаш тия от тукашната "чистота" като изхвърляш хладилник или нещо такова да го отнесат.

36

ТОШО

преди 9 години

ЛОШОТО Е ,ЧЕ МАЙКАТА -ИЗКУПВАЧ НА ОТПАДЪЦИ ,НЕ ЗНАЕ КАКВО СТАВА ПО МЕСТА -КАК ТЕХНИТЕ ИЗКУПВАЧИ ВЪРШАТ ДАЛАВЕРИ И СИ СЛАГАТ *** ДИРЕКТНО В ДЖОБА -ТОВА Е ИСТИНАТА !

35

Лора

преди 9 години

До Анонимко-37"Ситият на гладния не вярва" - българска народна поговорка

34

до 36

преди 9 години

Лорче, ами идеята е да ги ориентираме към заетост ... и не ми излизайте с номера че няма работа!

33

Лора

преди 9 години

"Като спрат да изкарват от 5 до 20 лв. на ден, ще се ориентират към други престъпления.".................Просто питам - безработните или така наречените самоосигуряващи се лица, които по закон са длъжни сами да заплащат здравните си осигуровки, като размера на вноската е 16.80 лв. на месец, накъде ги ориентирате и към какво?

32

Анонимен

преди 9 години

Откакто разбиха всички фабрики , и по селата всички къщи без надзор .... те тия метали ги садят по градините и после ги берат и хоп .... нощно време ги предават за вторични ,,,

31

КОМУНИСТ= ИДИОТ

преди 9 години

Като искат да спрат тия дето крадат - нека ги спрат, но защо да страдат и тия дето не крадат?

30

Анонимен

преди 9 години

"Като спрат да изкарват от 5 до 20 лв. на ден, ще се ориентират към други ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, твърди той."И кво ся, дай да легализираме едни престъпления за да не се ориентират към други, нещо май му е сбъркана логиката на Борката Малинов!Иначе който е ходил по Европата знае че там от физически лица не се изкупуват отпадъци а се предават безвъзмездно а и от де накъде - те не растат по дърветата явно са крадени, могат да се изкупуват само от фирми които доказано имат такъв *** в дейността си!

29

КОМУНИСТ= ИДИОТ

преди 9 години

колкото и да се прикриваш - ти си тоя *** дето щял да нареже гилотината да не я ползват други - рушител. А относно тия заблудените дето ми приказват за нормални държави - няма такова нещо като нормални държави.