8

Анонимен

преди 9 години

Еее в Бг не е разрешено да се говори за мизерията, само фантасмагории може да се говорят и пишат

7

Анонимен

преди 9 години

"Вселената работи чрез тях, а не за тях."===Ле-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-л-е-е-е-е-й!

6

Тео

преди 9 години

Според мен авторката лети във висините. За стила и надъхването в статията и казвам едно голямо браво. Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му! Лошото е, че за пример дава крем де ла креме. Идеята да се насърчават хората за нещо нестандартно е супер, но над половината, които искат да бъдат крале на Бродуей завършват като продавачи на хот-дог. Ако имаш порив за нещо - направи го - сега, а не утре, но да се залъгваме, че едва ли не всеки ще скочи в ботушите на Цукерберг си е инфантилно!

5

Анонимен

преди 9 години

Не думай !!!Ще вземем и да повярваме.

4

Аз:

преди 9 години

И пак си мерим успеха в изкарани пари...Аман!

3

Анонимен

преди 9 години

До Stefko 88Ами, Стефчо, за това става дума - вместо да си късат г*за на 2 работи, да си помислят малко и да видят дали немогат да правят нещо по-ценно за другите. За съжаление страстта на повечето е да си седнат на саладка и ракийка, а това не е нещо за което някой би ти платил.Друг очевиден проблем е че повечето, като стане дума за бизнес си представят алъш-вериш, че най-лесно, ама това не е за което става дума в статията.

2

Stefko 88

преди 9 години

Затъпях от това ,което прочетох. Тук хората си скъсват г*за на 6 /дневен 12/ часов тежък работен ден, някои работят на 2 места, скапани ,смазани ,пребити от умора. Нямат желание за една усмивка сутрин, вечен недоимък и тревоги, постоянна несигурност и стес.Болестите пшочват в младоста, младите не вярват ,че ще доживеят пенсия,повсеместно специалисти и вишисти без работа! Теди, моля те в България сме. Това е лицемерно. Тук живота е като стълбичка на курник.Много къса и яко оср*на!

1

удрий

преди 9 години

стигнах до фейсбук и престанах да чета, но до там в правилна насока беше! по- надоле низнам за ко иде реч!