82

Четящ внимателно

преди 9 години

3) ДАНС (Държавна Агенция Национална Сигурност) задържа кмет ?!?!?4) 4-ти абзац от статията, изречения 1 и 2:...Договорът за доставка на храни за детските ясли и кухните е на стойност 376 000 лева. Той "НЕ" е сключен от районната кметица Петрова, но според прокуратурата по него тя е упражнила търговия с влияние.....

81

е най-после

преди 9 години

внучката ми гладуваше в детска градина от район централен и ме караше да се обадим в полицията да арестуват кмета -е браво на детето било е близо до истината,а на прокуратурата браво,но трябва да продължат и да не допускат да бъдат използвани от политиците

80

Анонимен

преди 9 години

ДАНС и Прокуратурата се активизираха много. Точно преди изборите

79

Стан

преди 9 години

Следващия ваучер ще е за санаториума в сливен

78

всичко

преди 9 години

Хубаво, жената се продала... Арест, съд, присъда добре. САМО НЕ МИ Е ЯСНО какво дири там данс???????? Къде в случая има опасност за нац.сигурност? Това дснс е толкова неаделватно, че няма накъде. Дали могат да кажат колко акции имат по същество? Тръгнали да ми арестуват за грозде и вафли, тикви. Що не направиха акция да стопират бомбата на летището? А оня чичак с една пушка ги утепа. Не, това не се издържа...

77

drun drun

преди 9 години

с корупция на високите етажи не се занимава полиция и милиция...друго е важното - коя е фирмата и фирмите, които са доставяли за децата грозде по 7,50 и други неща на високи цени?Да ги знаем и да им обърнем гръб.Завинаги.

76

DIDI

преди 9 години

о кога ДАНС ще се използва за щяло и нещяло? Това ужким трябва да е контраразузнаването, а всъщност изпълнява някакви дребни задачки, обикновено с политически оттенък.Не ме разбирайте погрешно - добре, че са я хванали кметицата, но не можеше ли родната милиция и прокуратурата да си свършат работата, вместо да се праща ДАНС?! Също предстои да видим качеството на събраните доказателства и дали всъщност ще има ефективна присъда различна от подписка или административно наказание.

75

здр

преди 9 години

Щом бащите на тровените деца се правят на умряла лисица,хак им е.Аз досега да съм я оскубала тая кукумявка,да трови деца.Абе съдете я,бе!

74

sergei gei

преди 9 години

ne samo ta trabva da bade proverena a vsicnki zamesnik kmetove zashoto i na drygi mesta ima sashite problemi

73

кака мара

преди 9 години

тия журналисти не са добре!в цяла България е така.Една фирма зарежда всички детски градини в дадена община или област,защото е фаворит на този и онзи,а цените са като за лукс заведение.закони трябват!партиен секретар и военна хунта!

72

Путев

преди 9 години

Герго Гергов, кмета на Видин от БСП все още не е арестуван, а миналата Неделя по НОВА ТВ даваха как прави абсолютно същата далавера, само че вместо ваучери за почивка си беше взел БМВ Х6 на половин цена.

71

kiro

преди 9 години

TAZI DARZHAVA NIAMA DA SE OPRAVI NIKOGA DA ZNAETE!

70

Анонимен

преди 9 години

То това добре, ама да беше само тя. Това е навсякъде. Все повече се отчайвам и свиквам с мисълта, че скоро няма да се оправим :( Къде е съвестта ви бе *** гнусни?! Продадохте душите си, продадохте майка си и баща си!От Бога страх нямате!

69

Анонимен

преди 9 години

колко още такива мошенници и мошеннички има в държавата за арестуване

68

Анонимен

преди 9 години

Ot Tailand...E e, hubava rabota! Nemojaha li da hvarlqt vinata varhu nqkoq romka, vmesto da arestuvat taq inteligentna gospoja koqto ne barka v koshovete i nese zanimava s kokoshkarski mu raboti?

67

антикомунист

преди 9 години

Галъп: ГЕРБ води с 5% пред БСП при избори за НС73% от българите смятат, че България върви към по-лошоТова е цялата работа. БСП са в пълна паника!

66

възмутен

преди 9 години

тая за 10 бона ще ни отрови децата бе .... мършата му с ***

65

МОНИК ХОХЕГЕРОВ

преди 9 години

Евтина партенка на БСП като виждат че губят изборте.

64

ГАРАНТИРАНО ОТ БСП

преди 9 години

Бисер Минчев главен ревизор на НКЖИ: За 6-те месеца - 318 кражби за 878 хил. лв от жп мрежата.

63

Анонимен

преди 9 години

Това не е ноина, това сигорно е ежедневна игра: аз на теб ти на мен,а народа да духа супата.