11

Мишето

преди 9 години

1. няма пари2. не ми дава пари3. иска ми пари4. не ми плаща сметките с пари6. все нямал париПарите не са най-важното в една връзка . Това го е писал влюбен мъж, няма по-заблудено животно .

10

ТАРИКАТ

преди 9 години

"6 причини да прегръщате любимия всеки ден"-МОЙТА КАТ СПРЕ ДА МЕ ПРЕГРЪЩА,ВЕДНАГА СЕ НАМИРА ДРУГА,КОЯТО ЩЕ!

9

до 11

преди 9 години

Така е ,но тея белите се замислят ,как ще гледат детето)!?

8

До 13

преди 9 години

Останаха и тук млади хубави , оразовани хора ,но много ме разочарова туй ,че не се женят и не създават челяд, за разлика то други племена, дори и с 500 лв заплата ,о мъка ,мъка така пустеят къщите

7

Дидо

преди 9 години

До 7 , пост 10Повечето българки отидоха в чужбина да ги обичат богати мъже, тук в България с тези ниски заплати обич за жена НЯМА . Нали жените измерват любовта на мъжа с цената на подаръците .А като мъжа взима 500 лв. заплата, примерно работещ учител или доктор, как да подари BMW Z4 на любимата .Любимата отива в Италия и намира дедо паричко и се почват молчета, моренце, колички, апартаменче, назад , напред . Какво има значение, какво говорят хората за теб, пари да има .

6

Анонимен

преди 9 години

До 10Я се сети кой направи така, че да престанем да се обичаме.Май стремежа на нашенката към лукс, "западни" парцали, коли и т.н. на всяка цена. Със всички средства. Кой изкара чалгата на мода ? Кой се продава по разни "конкурси"Аз не съм срещал нашенка, която да откаже предложени пари, независимо от исканата услуга. За работа - секс, за услуги - секс, за удоволствия - секс. Няма време за прегръдки с любимия. Той само трябва да носи иначе за него секс няма.

5

Анонимен

преди 9 години

Do 1оПрава си си за всичко! Никой няма да ти цъка минуси.Дано започнем да се обичаме!

4

7

преди 9 години

Абсолютно е верно!Като чета коментарите и съм благодарна,че се махнахме от тая простащина!Забравили сме да се обичаме!Не ми пука за минусите,дето ще ми ги нацвъкате!Това си е самата истина!

3

ДиДО

преди 9 години

То от много прегръщане и двамата партньори се заразили от хепатит B и C ."Важното е доверие да си имаме . Нека не се следим ! "Седите в тъмната стая сам и си припомняте думите й .

2

Анонимен

преди 9 години

Михаелче, тази вечер много слабо представяне от твоя страна. Очаквах по-фрапираща статия като например за double *** pentration или нещо от сорта.

1

Анонимен

преди 9 години

1,Ореш добре, 2 имаш тлъста банкова снетка, 3 няма дая разпитваш, 4 пратия често на почивка със любовника, за 5,6 несе сештам