32

tt

преди 9 години

Кажи ,че са се родили 66600 ***,а са почилали 104300 българи.Тази наша държава им създава условия да се плодят,а ние българите да изчезнем.Така е нали?

31

поуитик

преди 9 години

мишън акомплищ. ционистите ше ми напълнят пазвичката със шекели.

30

Пешо

преди 9 години

Един да не остане от проклетото племе вулгарно!

29

Анонимен

преди 9 години

Амчи тъй де, то това беше цялата идея на демокрацията. Нашите управници от началото на прехода неможаха да ни вдигнат стандарта на живот, но за сметка на това успяха да ни го съкратят наполовина. От толкова здравни и пенсионни реформи след още някоя друга година ще стане - навършил пълнолетие и хоп умираш.

28

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Слушайте кака Сталинка Георгиева тя ще доката бигме и марсианци либертарианци за демографския прираст !

27

:D

преди 9 години

Деца в България - кой е луд?

26

хихихи

преди 9 години

В Белгия и Холандия има многооооо "българи". Точат социални.

25

Анонимен

преди 9 години

Казвате, че през 80-те сме били 9 млн. Ами сега сме повече, ама поне 3-4 от тях не живеят в България! Така, че какво хленчите? Българите не изчезват, изчезват само балъците, които все още се мъчат да оцеляват някак в тази изстрадала държава. Иначе българи има и в САЩ, и в Германия, и в Испания, и във Великобритания... и като съберат заедно с тези, които сме все още тук сигурно ще станат 9-10 млн.

24

Анонимен

преди 9 години

Това си е нормална тенденция сред застаряващите общества. На никому не е нужно да се плодим като ***.

23

метафора

преди 9 години

Преди 09.09.1944 България е имала много дълголетници. Но са били на село, бедни, без капка суета, без мерцедеси и силикон. С много деца и здраво бачкане. Естествена храна. Избора е наш, бързата, лесна и евтина храна наедно с обездвижването не прощават. Чалгата, Мак Доналдс и Кока-Кола убиват бързо.

22

Анонимен

преди 9 години

Ами нашите правителства взимат специални мерки да сме на първо място! Изгониха младите, разсипаха здравеопазването... как няма да сме на първо място?

21

И кво толкова

преди 9 години

10 011 българи да умрат - такава цел си е поставило за 2011 г. Министерството на труда и социалната политика (МТСП).Оказва се, че народонаселението е преизпълнило правителствения план, защото за този период са починали общо 110 165 души, пише Труд.Числото в графата умирания е част от официалните цели на МТСП. Такъв документ според Закона за администрацията трябва да приема всеки орган на изпълнителната власт веднъж годишно, а по-късно да публикува и отчет за изпълнението му.

20

Анонимен

преди 9 години

Pone stastlivi umirame,to pa e edin zivot!

19

jjffj

преди 9 години

Какви слаби и болни да си отидат, какви болнави, каква еволюция...мислите ли какво пишете?! България си отива, разберете го - висока смъртност на застаряваща нация, при ниска раждаемост главно от ***, с младите БЪЛГАРИ положението е трагично, за интелигенция де не говориме - отдавна е емигрирала. Спешни действия трябват, а не природни закони.

18

Анонимен

преди 9 години

МОЖЕ ОЩЕ ДА СЕ ВДИГНЕ ПЕНСИОННАТА ВЪЗРАСТДА ПОРАЗТОВАРИМ ДЪРЖАВАТА ОТ ПЛАЩАНЕ НА ПЕНСИИ

17

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Чудесна новина ! Финансовите анархисти където хванат пенсионните и здравни фондове започват да пестят като насърчават смъртността!

16

!

преди 9 години

До АРХАНГЕЛ,***, някой от 25 години насам ти е забранил да правиш деца ли ве, ***? *** мрънкалата братче, все някой им виновен!

15

Анонимен

преди 9 години

Добра новина...

14

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Ето - това са резултатите от 25 години "свобода и демокрация"! Нека и най-простите разберат - на нас ЕС не ни е нужен! По-добре си бяхме без него! ЕС ни използва като източник на евтина работна ръка, тъй като западняците ги мързи/без Германия/, като пазар на *** си и като морга за таралясниците си! Това е истината! Иначе ни мразят повече от *** и арабите. Смятат ни за пълни ***, а немалко българи им се кланят и ги величаят заради "няколко евро повече"! Дано се роди наш ОРБАН скоро!

13

!

преди 9 години

Кво ревете бре? Да не би САЩ и ЕС да са ви вързали "п.и.ш.к.и.т.е" на кльомба, че да не правите деца? И да "***.т.е" реално вече не можете, иначе по форумите сте все блъскачи и трепачи. Муньовци ревящи ...