105

spi

преди 9 години

Това събитие беше провокирано от американската система за контрол над климата наречена ХААРП! ПО една или друга случайност съвпадна с посещението на руския външен министър у нас и решението на енергийните въпроси!

104

Злопаметна

преди 9 години

До СлавиДа, благодаря за уточнението. но съм живяла в места където малките населени пунктове са били нагъчкани един до друг между два големи града с над 70 хиляди население. Никой не е пострадал от тази технология, нищо никъде не е падало но градушките се разпръсваха успешно и се изваляваха като малки зрънца, без драстични поражения върху коли, хора и реколта. така че Йовчев да спре да дрънка глупости.

103

ФАС

преди 9 години

Господ си знае работата.Всичко лошо в България започва от София.От продажните и нагли ръководители.От едно време има един лаф-Нека да вали град на жълтите павета,не на полето. Сега се сетиха ,че няма ракети.Ако някой земеделец е изтеглил хиляди левове кредит и е засял или засадил земеделска продукция и града я опустоши,нямаше и да забележите в София.А сега ,олеле майко.Таке,че Господ си знае работата.

102

Анонимен

преди 9 години

Сисстема за ранно предупреждение за градушки няма в света и не може да се изработи, така както няма мозък в главата на Йовчев и никога няма да има. Това е положението - като не ви изнася айде към терминал 2 ...

101

Слави

преди 9 години

Сребърният йодид се вкарва под формата на пушек. За целта облачното ядро трябва да се "надупчи като нашпикован ***" с ракетите, които изпускат пушека, а взрива който се чува след това е взрив който разрушава ракетата. Едва ли ,трябва да ви обяснявам , че има и дефектни ракети , които се взривяват още при изстрелването , такива които изобщо не се взривяват и падат цели заедно с взрива и такива които понякога си бъркат траекторията. Затова е забранено да се стреля срещу населени места.

100

Слави

преди 9 години

До ЗлопаметнаAgI-сребърен йодид . Това се вкарва в облаците и не със снаряди а с ракети, има огромна разлика. Първо AgI e много по-скъп от СО2-то и ракетите са по-скъпи от снарядите.AgI-то създава микро ядра, около които се образува капка вода която е по-тежка от обикновенната и започва да пада надолу. По този начин не се образуват големи късове от лед, но това не спасява от дъжда, напротив над мястото където се стреля вали повече.

99

Me

преди 9 години

Като му чета бръщолевеницте на този министър ... аха да си помисля че живея в Швейцария ... но уви ... Не му е за първи път да говори ОТКРОВЕНИ НЕБИВАЛИЦИ. Само който не е поискал не е намерил информация къде на Сърбия се беше формирала бърята и как по едно време спътниковите снимки показват черно петно!!! Точно там от където премина градушката! Пази Боже от министъра и себеподобните му!!!

98

протестиращ

преди 9 години

Туй милиционерско *** може да брои само до 3 000....

97

Анонимен

преди 9 години

Раба Божи знае че ДАНС не може да спре гадушката!Но е чувал че ДАНС трябва да се ослушва за атаки срещу Държавата му,че даже и срещу банките в нея!Горкият Божи роб,(БЪЛГАРСКИЯТ)неговата ДАНС е глуха!

96

Анонимен

преди 9 години

До kokoАко се замислиш една буря с София би била много по скъпа от една в полето!!!-----------Ако се замислиш, за 40 години аз за първи път ставам свидетел на такава градушка в София. И ако се замислиш, да не беше стоял вкъщи, а да беше метнал едно одеяло върху колата и готово. А ракети над милионен град никой не е луд да изстрелва.

95

скърбящ за БГ

преди 9 години

Продажните медиите, защо сеете паниката?

94

Селянка

преди 9 години

Прав е само за КТБ, защото КТБ е частно дружество и аз поне не виждам защо държавата трябва да носи отговорност за него. А за градушките, как преди можеше да се изстрелват някакви снаряди и да разбиват такива облаци, а пък сега не можело. Не знам.

93

Анонимен

преди 9 години

Защо дават думата на това отиващо си и изпято хомо?

92

Анонимен

преди 9 години

ей много заплесе се събрахте на едно мятсо бре

91

Злопаметна

преди 9 години

Е то пък и аз, така се ядосах на Йовчев, че аз самата пиша глупости - въглехидратна киселина, Менделеев в момента се преобръща в гроба)))))Съжалявам за гафа, става дума за въглероден диоксид. СО2. Използва се в газови оръжия.

90

Злопаметна

преди 9 години

А сега малко от образователната програма - за да се разбие градоносен облак вътре в него се вкарват снаряди за създаване на малките градушки, които няма да причинят съдбоносни щети. Физици и метеоролози отдавна - от преди поне 40 години, за които гарантирам - предлагат следващо: визира се облака, вътре в него се изстрелва снаряда с въглехидратна киселина, или оловени частички. ОЛОВО, а не диаманти. Да продължавам ли?

89

koko

преди 9 години

Много лесно е да се заядеш с хората, но аз лично на никои не го пожелавам! има много коли като след бомбардировка:( подобни щети трудно се оправят(говоря качествено)...доста хора само за стъкла ще чакат по месец, колко нерви сте изхабят, не е само до парите...а иначе дали е бедствие лесно може да се изчисли, като се видят колко застрахователите ще платят.Ако се замислиш една буря с София би била много по скъпа от една в полето!!! Дано няма повече тази година...никъде в БГ

88

Иф-ЦЦ-ББ

преди 9 години

Ако Ви предопредят 2 дни предварително какво ще правите:1) Ще се застраховате, щото досега не сте го направили, няма и да го направите!2) Ще си вкарате колата в гараж, който никога не сте имали и нямате намерение да имате!3) Ще си завиете с брезент колата, нещо което никога не сте правили и няма да направите!4) Ще си идете на село, там няма град, щото е село5) Ще станете спайдармен и ще си покриете прозорците или покрива?СТИГА ДЕБИЛЩИНАМИСЛЕТЕ!

87

Скачаща Гъска

преди 9 години

Като Вие сирената какво ще крещи: ИЗЛИЗАЙТЕ С ЧАШИ И СЪБИРАЙТЕ ЛЕД ЗА УИСКИ?ГОЛЕМ ЦИРК

86

Факт

преди 9 години

Йовчев е напълно прав !!!!!!!!! И голяма част от коментарите тук го доказват !!! Пълни .. сте с вашите "познания" за ранни предупреждения и разбиване на градушки