8

Европеецът

преди 9 години

900 "***" на "работа" в ЕС ?!?! ........ Няма лошо , бе! Ама какво ли "работят" , а?!?! ;) Копачи на канали , миячи на чинии , дребни чейнчаджии и крадци , носачи на кофи с вар по строителните обекти и момичета на повикване.... :))). Нормално за ***.... мамалигари.. и шиптари.. :) ;) :). Ааа вече има и "нова работа" за бУлгари - износване на дете на някой кинтаджия от ЕС - гледа е 1 година като писано яйце , после дава някакви кинти и й бие шута накрая като бездомно куче ;)!

7

ак

преди 9 години

Извън бг може да не се живее охолно и щастливо, но я няма подигравката с труда на хората, каквато е в бг.

6

ak

преди 9 години

За прислуга ме ползваха в бг. За 350(150 евро) лв месечно работих по 12 часа всеки ден. Някой дето гледа бг през прозореца на лимузината не може да види реалната ситуация.

5

fui

преди 9 години

Mnogo sa tarseni bankovite sujiteli i psihiatrite - kakto i popovete

4

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До Анонимен 3300 лири стига за легло с 9 съквартиранти. Още 300 за вода, ток и още 3-4 такси !300 за транспорт и как всеки емигрант като си купиш ядене ще ти останат поне 100 да спестяваш за черни дни !

3

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

До АРХАНГЕЛРазбира се ,че си прав ! Западняците както ни обират нагло златото и природните ресурси така ни отмъкват и всичкия читав човешки ресурс ! Причиняват бедност в поробените страни и мат'ряла доброволно подготвя и образова децата си за да станат роби и да живеят х10 в едно жилище в мултикултурните мегаполиси , плащат наеми , комунални смеки и данъци на финансовите анархисти! В София къща в Бояна с изглед към изгрева и залеза на слънцето наема е колкото 1 легло в арабския кв

2

до Архангел

преди 9 години

това което си написал в Библията ли го прочете ?

1

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Като чете човек този пасквил и може да помисли, че- ето- нашите 'европейски братя' ни помагат, работа ни дават и т.н. Истината, обаче е друга- ползват ни за прислуга! Западняците /без германия/ ги мързи да гледат! Толкова са се ояли, че друго освен ядене пиене и дрога не ги вълнува! А това, че целта е и доунищожение на България....това е друга тема!