16

alkap

преди 9 години

автомобилите са антиприродни грозни сатворения на човеку. Тряя се забранят в БГ тъй като при това разполагане с тумбаци и *** няма нужда от коли. Тряя отслабват теа свиние по некой начин. Освен това така ще е по чист въздуха. Аве над 90 кила кола ти не треа.

15

Анонимен

преди 9 години

Единствено ме е яд за пораженията по ДЪРВЕТАТА в града ,за тях никой от скапаните журналисти не пише.Същевременно се радвам за пораженията по автомобилите ,даже ми е СУПЕР КЕФ!!!

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен22, ако ти платят коректно-курбан трябва да направиш!

13

Анонимен

преди 9 години

Вчера го написах ще го напиша и днес. Годишната застраховка за жилища с минимално покритие (1000лв. при природни бедствия) е 15лв.. Аз плащам 50лв. на година за по-голямо като суми покритие. Градушката ми скъса тенти за 4000лв.- дойдоха, описаха щетите и си чакам парите до няколко седмици. Научете се да се застраховате. В цяла Европа е разпространено. Струва ви около 1лв. месечно... Айде при колите е по-скъпо, вярно е, но поне да не давате пари за прозорци и ремонти на фасади.

12

Анонимен

преди 9 години

До един българинПоследно чисто нова или втора (3-4-5-6) употреба?

11

Шофер

преди 9 години

Защо ще нарушават закона да не глобяват ???Създава се опасност за живота както на пешеходеца така и на този който управлява технически неизправно мпс!!!Кой решава дали да се спазва закона или не ???Повечето коли са с каско и имат БЕЗПЛАТНА ПЪТНА ПОМОЩ!!!А цената за рамките на София е от 25 до 40лв къде е проблема ????

10

до 16

преди 9 години

до 16-в Перник се плащаха обезщетения само за напукани стени. При същото земетресение напукани стени имаше и в Младост-но обезщетения не се плащаха на софиянци. За едно и също бедствие-на перничани се даваха обезщетения, а на софиянци-нищо, никаква помощ!

9

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Няма да е зле фирмите свързани с мафията които държат сектора да се следят за спекулативно високи цени и да ли си внасят ДДС и мита за китайските стъкла!!!

8

до анонимен 7

преди 9 години

Има известна разлика в това да си останал без дом и това, че колата ти е понесла малко щети. Прав ли съм?

7

Анонимен

преди 9 години

"Един фар за стар японски автомобил може да стигне и 500 лева. В моргата той може да се намери за 100."За 100-150 ще купиш чисто нов, г-не/г-жо. Колкото се може по-далече от авто-моргите. Скубят яко и то май почти всичките са такива.

6

Анонимен

преди 9 години

Граждани и застрахователи да осъдят държавата затова че някой служител си е дремал и не е предупредил населението за бурята. Не може военни, БАН и Летището да са знае ли какво идва и да не се предупреди населението, това може да се случи само в ***.

5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7Никакви помощи на Шопите! На търтеи и лентяи нищо не се полага!

4

Анонимен

преди 9 години

ПРИ НАВОДНЕНИЯТА В ПЛОВДИВСКО ОТ 2005 ДЪРЖАВАТА ПЛАЩАШЕ ПО 1000 ЛЕВА ПОМОЩ НА ПОСТРАДАЛИТЕ НЕЗАСТРАХОВАНИ. НАСТОЯВАМЕ, ИЗИСКВАМЕ ДА СЕ ПОЧНЕ ИЗПЛАЩАНЕТО НА СЪЩАТА СУМА НА ПОСТРАДАЛИ, НЕЗАСТРАХОВАНИ СОФИЯНЦИ. Как така при бедствия в провинцията държавата плаща на незастраховани, а в София -нищо,никаква помощ.

3

Анонимен

преди 9 години

ПРИ ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ В ПРОВИНЦИЯТА ДЪРЖАВАТА ПЛАЩАШЕ ПОМОЩИ НА НЕЗАСТРАХОВАНИ. А ПРИ БЕДСТВИЕ В СОФИЯ-НЯМА НИКАКВИ ПОМОЩИ. В Перник,Бисер Стражица,Цар Калоян държавата плащаще помощи на НЕЗАСТРАХОВАНИ,ПРИ НАВОДНЕНИЯТА В ПЛОВДИВСКО ОТ 2005 г.СЕ ПЛАЩАХА ПО 1000 ЛВ НА незастраховани. КЪДЕ Е КАСАТА ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПОМОЩИ НА НЕЗАСТРАХОВАНИ СОФИЯНЦИ!

2

Анонимен

преди 9 години

Отново кярят тарикатите,продаващи части и всякаква ръждасала железария не знам коя си употреба , а бедните да го духат силно и продължително!

1

Анонимен

преди 9 години

А в Аспарухово като бяха всичките коли една върху друга..