74

do 89

преди 9 години

ти колко си достоен за презрение и подигравки :) Нас в София ни растат заплатите по дърветата и всички сме милиардери.да си бачкатор не е лесно безспорно сигурно ти е тежко, ама да беше учил и да беше заминал за Сидни или Лондон да станеш топ мениджър защо седя в Долно *** където най-гоемия бизнес е свинарника на кметя?

73

Българин

преди 9 години

Не е за втори, за 4-ти път е през последните 3 години. Достатъчно е да си спомним трагедията в с.Бисер и земетресението в Перник, това бяха първите два пъти на подобни трагедии за този период. Тогава също държавата тотално абдикира, а ведомствата се скъсаха да се плюят едно друго кой бил по-виновен. Докато ни управлява кликата БСП-ГЕРБ-ДПС (или части от нея), ще сме свидетели на още много такива абдикации......

72

Анонимен

преди 9 години

Всичкото зло за България идва от София!Тъй че въобще не ви мисля!Няма град, няма село в Бг, някоя местна фирма да спечели поръчка!Всичко се печели от гадните софиянци-без значение дали са кореняци или пришълци!Местните са само подизпълнители!Тъй че, в София и камъни да валят все ни е тая!По-добре без вас, отколкото с вас, ****а ви крадлива!Ние всичко си изкарваме с мноооого труд, а вие с мнооооого крадене!

71

Абориген

преди 9 години

Каква държава, бре? Тука отдавна нема такова нещо.

70

Анонимен

преди 9 години

Къде е Кристалинчето?

69

BGN

преди 9 години

Аууу мн граждани бе, забравени от бога селчовци сме били и т.н. Ако са и умни и красиви, абе- направо идеални кандидати за протести...........

68

Дядо Петър

преди 9 години

Така е защото кмет не ни е Рапонът.Той веднага щеше да прати "своите хора" да ловят ледените зърна още във въздуха.Защото, както добре си спомняме, "аз изпратих моите хора да ловят снежинките още във въздуха".(Това, че Рапонът е ВЪЗДУХ ПОД НАЛЯГАНЕ не са разбрали все още само такива въздухари като него.)

67

до Неук

преди 9 години

Мъдро решение! Седи си в Париж ,мисли че си по- гражданин и от най-големите граждани, работи усилено върху дейноста да доказваш,че си реално в Париж ,но недей да даваш коментари за неща,които не те касаят и бъркат.

66

Анонимен

преди 9 години

До до НеукЩом мислиш така - добре. Иначе, когато посетиш Париж - напиши коментар и ще дойда лично да ти докажа къде реално съм. Поздрави от както ти каза "забравения селчо". Явно няма смисъл да комуникирам с теб повече по този въпрос.

65

до Неук

преди 9 години

Разбрах те ,счупил ти се е глиненият вибратор и парченца от него ,за голямо твое съжаление, са останали в "мястото дето сленцето не огрява".Добре ,че си в Париж,защото там наистина могат да ти помогнат в такава деликатна ситуация...

64

Неук

преди 9 години

До до 80Не ме яд на софиянаци ,а на такива като теб. В момента съм в Париж, а имам жилище в България и то в София, което е наследство от прадядо ми - преди 40 те години на миналия век е бил заможен. Е кой- кого?. Изглежда, че нивото ти на мислене е под първосигналното. Имаш крава пиеш мляко - нямаш не пиеш. Моето е застраховано и построено качествено. Няма поразии по моето жилище, въпреки че е в центъра. Като ти е трудно да посрещнеш загубите да си мислил преди да купуваш, което е пострадало.

63

Неук

преди 9 години

Аман от кореняци шопи, които забравят от къде са дошли. Нейде из омразната ви провинция преди десетина години падна значително по-силна и голяма градушка. Май беше в Казанлък. Бедно градче или селце. Много малко застраховки, още по-малко пълно Каско. Смъкна щорите на хората от прозорците. Да сте чули за нея? Не сте. Всичко за София. Като сте в София да не сте нещо повече от останалите българи. които произвеждат вътрешен продукт, за да може вие в офисите да получавате заплати? Не сте нищо повече.

62

Анонимен

преди 9 години

Щом падне в столицата значи е национално бедствие, навсякъде другаде, голям праз.Всяка година падат градушки, не е имало такъв рев до сега !

61

Анонимен

преди 9 години

Кво трябва да направи държатата след градушка?? Та ви възстанови щетите ли.Аре спрете се вече!

60

stoyan.hlebarov

преди 9 години

ДЪРЖАВАТА НЕ Е АБДИКИРАЛА,ЗАЩОТО ТЯ НЕ ПРАВИ НИЩО БЕЗ ХОРАТА,КОИТО Я РЪКОВОДЯТ!НЕ МОЖЕ ЕДНО ПОЛИТИЧЕСКО ПОНЯТИЕ,КАТО"ДЪРЖАВА",ДА НАПРАВИ САМО НЕЩО СИ!Този начин на говорене ни доведе до тук... никой за нищо да не поема отговорност!"Държавата"стана параван за мижитурки,калинки и политически мошеници!Акупени доморасли журналисти,частни социолози,и платени "политолози",набиват тази мантра в главите на нещастните българи!"Държавата"не трябва да се използва,като събирателно понятие дори!

59

Мишака

преди 9 години

Не веднъж се е случвало да бъркат мерните единици. Ама нали са журналисти, простено им е. Дали ще лъжат или няма да знаят - все тая. Кубични километра :) цяло Черно море се изсипа.... Невежи :)

58

Ivan

преди 9 години

Някои вестникари си мислят, че пасквилите им ги четат само ***. Някой да се сети да изчисли, какво значи да паднат 100 км3 лед над София.

57

Аман!!!

преди 9 години

До YakovИ какво като са се разходили? Това с какво е помогнало на хората? Кристалина Георгиева нали се разходи с БТР из село Бисер, какво им помогна? Цъкаше и се вайкаше престорено, за пред телевизията, и това и беше помощта. Стига с тия демагогии и простотии!!!

56

12

преди 9 години

до 68 Господ не ни наказва заради правителството, а защото сме лоши, зли, завистливи и мързеливи. Природни бедствия има по цял свят, но само у нас политиците ги използуват за свои нужди. Срамота.

55

Онуфри до 66

преди 9 години

До Ф.С.ВЕеее, те тези - които изстрелват балистичната ракета - ще ни уведомят по телеграфа, все пак нали са джентълмени я! А храбрите български левове - войниците - ако успеят да разчетат посланието, ще ни уведомят с камбанен звън, а също така ще пратят и глашатаи! А ако не успеят да го разчетат, просто няма да ни уведомят и толкоз! Все пак министърът ще информира обществото да престане с глупостите, защото едно такова съобщение не може да се разчете току-така!