17

Sunny Ray

преди 9 години

Израел е въвлечен във война от терористични мюсулмански организации, подложен на денонощен бомбен обстрел от дни. Застрашен е мира и жовота на много граждани, има и жертви. Този военен конфликт, иницииран от Хамас е сериозна заплаха за мира в Близкия изток и за бъдещето бе света. Безхаберието на световната общност и дори толерирането на терористите е престъпно, т.к. опитите за преразпределяне на земите от арaбите е заплаха за света от 3та световна война,която със сигурност ще е последна

16

Пенетратор

преди 9 години

До АтанасМного голям експерт "пенетрираща"...хммм! Аз си мислих, че ракети със "пенетрираща" (проникваща) бойна глава са противо-танкови или противо-бункерни ама щом сте казали, че са за ПРО, ОК! И щом тези ракети идващи от ГАЗА само плашат козите, значи няма за какво да се притесняваме! И един съвет от мен , пазете се някой да не ви "пенетрира" ***!!!

15

Анонимен

преди 9 години

До Николай10 правилна логика си имат хората, кво толкова се пениш или искаш мустакат арабела да ти чете новините вечер по телевизията

14

,,,

преди 9 години

Пише се "прихваната", а не "прехваната" ;)

13

Анонимен

преди 9 години

новината е плашеща поради самата близост на този район до България и южните ветрове, но по-лошо е кой луд е разрешил на израелците ВЪОБЩЕ да имат ядрена централа??? Ами те са обградени от вражески държави!

12

манипулатор

преди 9 години

Нещо не вдявам "изстреляха ракети срещу атомна централа" или "изстреляла три ракети към южния израелски град Димона".

11

Димитър

преди 9 години

Без да съм се интересувал, смятам че тези новини са измислени от израелците, за предтекст да вършат още повече безчинства. Владеят целия свят и медиите включително...

10

Анонимен

преди 9 години

Niakoi znae li dali izobshto kade e atomnata centrala na Izrael ? Dali izobshto e v Dimona ili taka kazvat za da si misliat arabite che atoma na Israel e v Dimona.Az ne viarvam.Dimona e pustinia mejdu martvo More i Cherveno more.

9

тт

преди 9 години

не симпатизирам на никого едните са крадци а другите са *** които искат да са крадци като първите нек се избиват

8

Атанас

преди 9 години

До ????!За да уцелиш такава цел не е необходимо да имаш просто някаква ракета. Трябва ти високоточна ракета с пенетрераща бойна глава. Палестинските ракети се правят от кюнци и стават да изплашат стадо тънкорунни кози, а не да пробият много метри висококачествен бетон с хирургична точност (като тази, която уцели Пентагона). "Димона" има 6 подземни етажа. Е, за какво говорим?

7

Николай

преди 9 години

Когато исраелците унищожиха иракския реактор "Озирак" - хубаво! Когато бомбардираха и извадиха от строя сирийския реактор - хубаво! Канят се да нападнат иранския Бушер - прекрасно. Сега палестинците направиха пушилка срещу "Димона" - ужас, каква наглост, какви лоши терористи, дай да ги бомбардираме, да ги мачкаме с "Меркава", да ги избием, гоиите мръсни! Вече сме набичили 120 атомни бомби! *и логиката !

6

ПорЦелан

преди 9 години

До 1"Железен купол" не гърми ракети които няма да уцелят нещо важно. Реакторите в Димона (два) не произвеждат ток, а вероятно само плутоний - Израел не е подписал договора за неразпространение на ядреното оръжие. :) През 2007 се обсъждаше построяването на атомна електроцентрала, но нещо размислиха май.

Тези мюсюлмански тъпири си просят един разстрел от израелската армия. Наясно ли са празноглавите ***, загрява ли им албанския реотан, че ако праснат АЕЦ-а, загиват всичките до един в Газа от радиация? Колко пъти Израел трябва да ги навестява в Газа и да им бие червенясалите ***? Накрая на евреите ще им писне и такъв кютек ще има, че жив палестинец няма да излезе. Да четат тези пишлемета какво направи Израел в Шестдневната война. Как после арабските държави не смееха гък да кажат.

4

Тихомир Томов

преди 9 години

Стрелбата е била с цел местното ДКВР да намали малко цените и да даде насока за слънчевата енергия , че слънчев удар заплашва енергийната система на братята по оръжие на всички досега назначени от Синедриона гавази на българския народ !

3

????!

преди 9 години

Стрелят срещу ядрен реактор?Това е равностойно на опит да разстрелят цялото човечество. Не се знае накъде ще тръгне един евентуален радиоактивен облак!Които са направили тази магария, би трябвало да бъдат обявени за издирване от Интерпол, като опасни престъпници. Така трябва да бъдат третирани и помагачите им.

2

Анонимен

преди 9 години

Газа е като открит затвор нямат връска със света благодарение на израел ееееее сега ще бичите квосте сели само ционистили имат право да живеят

1

Анонимен

преди 9 години

Не се разбра атомната централа в града ли е, че са пуцали по него с цел да я уцелят, но някак си са паднали в "открити пространства" които може да са на стотици километри от града с ядрен реактор... Пък "железен купол" явно е прихванал точно тая дето тъмън да уцели баш пък ядрения реактор да му се не види... Другите явно не са биле важни за "Железен купол" и не се е занимавал с тях да му се невидяло и информацията подробна и абсолютно достоверна