24

Даниел

преди 9 години

До Анонимен (32)Това, че някой е от славянско потекло, не значи че ни е брат, братовчед или какъвто и да било роднина. Особено важи за руснаците това, защото винаги през годините са ни цакали и са ни забивали нож в гърба. Нека всеки да си припомни историята ни и след това ако смее да го отрече. Запомнете, че преди всичко България е родината ви, а не Русия.

23

Анонимен

преди 9 години

Най неподготвената статия какъв пилот бе, щурман, какъв хеликоптер, заловена с батальона Айдар като снайпер, който не вярва да изгледа видеото в ютуб тя там още под кайф си признава че е убивала

22

Анонимен

преди 9 години

Естествено че руснаците ще я съдят! Позволила си е да убива умишлено невоенни лица журналисти граждани на друга държава А американците дори и не съдиха Осама Бен Ладен

21

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 32-------------Е то какво излиза - повечето са посредствени. Най-вече тея дето защитават действията на САЩ по време на Украинскта криза! Пък и по време на арабската пролет, по Косово време ...

20

Анонимен

преди 9 години

ДО 27- И КАКВО ТИ ПРЕЧИ ЧЕ Е РУСНАК? НАЛИ СМЕ ОТ ЕДНО ПЛЕМЕ С ТЯХ- СЛАВЯНСКО...*** ДА БЕШЕ ЩЯХ ДА РАЗБЕРА САМОЧУВСТВИЕТО ТИ ДА ПОСОЧВАШ КОЙ И КАК ДА СЕДИ. ЧАК Е СМЕШНО...ЩО ЛИ? АМИ ЩОТО КОЛКОТО Е ПО-ВИСОКА КУЛТУРАТА ТОЛКОВА Е ПО-НЕПОСРЕДСТВЕН Е САМИЯТ ЧОВЕК ...

19

Анонимен

преди 9 години

ТОЗ *** Е ЗА ТРЕПАНЕ...

18

Анонимен

преди 9 години

След като узнала координатите на местоположението на групата руски журналисти и на други граждански лица край Луганск, тя ги предала на военните. Последвал минометен обстрел по тези координати", при който загинали двамата руски журналисти.---------------------------Така правят мръсните фашисти!Убиват наред и ботуша им гази наред! Това са те!

17

Българин

преди 9 години

Надявам се да го обесят този с пола - ВОЕННОПРЕСТЪПНИК

16

st

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Добре де ти си руснак стой си мирно в БГ какво пропогандираш за русия.БГ не е твоя страна ти си гост тук така че по полека.

15

до боклуците

преди 9 години

Санкциите действат. Путин си взе парите и Ви заряза...е, сега как е?

14

Леле че народ

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Ама хубаво доказателство за думите му,усетиха *** в Донецк. Ако искат още да познава за ГРАД ,СМЕРЧ и гаубиците ,още малко да се туткат и такова хубаво ще им покажат.Още малко да се правят на много невярващи и ги чака съдбата на Славянск в многократно по-лоши последствия Даже и няма да е лошо да им позавалят малко ГРАДОВЕ И СМЕРЧОВЕ над главите ,та после пак да се туткат

13

Анонимен

преди 9 години

Ами да е вдигала краката , а не хеликоптера.Сега нямаше да има проблеми.

12

Леле че народ

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВ Значи е имало ефект от пресконференцията му и как точно позна,че Киев ще им унижтожава предприятията Само няколко часа по-късно е станал авиоудар. А и повечето от тия 500 са отишли заради парите ,което важи в пълна сила и за укр. армията

11

за 19

преди 9 години

единствените бадити в Украйна са киевските убийци,ве,творение на пиянска ***..а те не вярвам да са предали на москва,хахаМежду другото в скоро време и шефа и Аваков ще иправи компанияв арестта,днес ииздадена заповед за задържането му..ако не знаеш кой е Аваков,ще те светна,министър на вътршните работи на бившата Украйна..

10

за тъпака 9

преди 9 години

До Анонимен 9Тая тъй наречена жена е виновна за смърта на двама руски журналисти.Има издадена заповед за задържането и от руския съд.Задържана е по правилата,обвинена в присъствието на адвокат информираное украинското посолство.Арестувана е на руска територия,където се влязла нелегално.Още разсяснения нужни ли са ти,ве?

9

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДо 9А ... няма ... виж ти ... убийствата на хора по един начин е демократична работа, а убийствата на други по друг начин е вече Холокост... Пък и некак си пропусна отвличането на хора от мириканцките тайни служби...некак си тая работа не ти се нрави и не щеш да я упоменеш. Чист комсомолски дермократ си. Няма туй онуй.

8

Анонимен

преди 9 години

Жена е силно казано...

7

Опълченецът

преди 9 години

До Каквото и да ставаНяма такава държава в историята- тия са смески от поляци,руснаци, българи, румънци и т.н. И ВЕЧЕ НЯМА 45 000 000 украинци, щото само в КРИМ са 3 000 000 а още 10 000 000 искат да са ДЪРЖАВАНАТА НОВОРОСИЯ!!!!!!!!!!!!!!! НЕ СЕ ПАРВИ НА ПЛАТЕН ***!!!!

6

СОЦИАЛНИ ГРИЖИ

преди 9 години

Ми нали е офицер , какъв е проблема? Защо се е предала жива?Цивилните жени в Луганск като ги разпиляха из площада с касетъчни бомби запада рива ли за тях?

5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"1 в качеството на каква се разпорежда на чужда територия , че чак и залавя"Са ше пиша бавно та дано се усетиш : - както разни евреи тичат по целия свят и отвличат разни военопрестъпници - както разни мириканцки служби отвличат по целия свят разни хорица и ги отвеждат я на Гуам я в ГуантанамоКапичи ? Понимаеш ? Фащаш ли ?