10

Анонимен

преди 9 години

Нека се въведе ПЛАТЕНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ. Така неосигурените и тези за които държавата само плаща за лечението им ще спрат да смучат от нашите пари

9

Анонимен

преди 9 години

тия гербаджий банки фалират здравната каса точат абе на убаво отива

8

Анонимен

преди 9 години

я арестувайте тия къде точат касата

7

Поли

преди 9 години

Естествено че ще искат да срутят НЗОК защото трябва да се прикрият милиони и милиарди кражби и далавери,а така никого няма да се стигне до истината.Този номер го знае цяла България.

6

анонимен

преди 9 години

11 , явно си *** ГЕРБЕДЖИЯ , ама си прав.От години слушам за новите автобуси,тролеи или трамвай,ама се возиме в старите.В Стара Загора пристигат , а тук се пържиме от години.Защо не окастриха клоните на старите дървета.Защо навреме не отпушиха шахтите ?Защо не предупредиха преди месец Фандъкова , че ще вали ?

5

прокурор-пенсионер

преди 9 години

Днес Мая Манолова е занесла на Гл.прокурор донос , че със своето бездействие Б.Борисов е виновен за градушката. Както предполагате , другаря Цацаров веднага е пратил 12 прокурора начело с другаря Сарафов да проверяват случая. Указанията, че трябва да се намери виновен , в краен случай ако няма то да обвинят Ц.Цветанов.

4

Винету

преди 9 години

До разни смешни анонимници, които за пореден път се опитват да прикрият катастрофата с Боко тиквата. Всичко е наред нали, няма криза, няма проблеми, хората са доволни. Да ва *** в досадните злобари, защо тогава самите управляващи искат оставка и нови избори. Айде поне малко срама, де.

3

Иван

преди 9 години

Това със злоупотребата с болничната помощ е факт. Мога да го потвърдя с пример отнасящ се до мой близък. Но няма как да е друго. Болниците са търговски дружества и заради пачалбата са готови на всичко. И понеже си притиснат се съгласяваш да участваш в схевата за източване.

2

анонимен

преди 9 години

Нито го зная , нито помня този Министър.Но общо взето и грубо , тон ни казва:Имаме дефицит в Здравната каса и как да я напълним?Ами всеки лекар при излизането от Здравното заведение , да се обръща с главата надолу и да се изтърства..При ли нямало.....

1

Анонимен

преди 9 години

ББ орева света колко сме зле и тотално ни очерни пред ЕС. Следващата стъпка беше да разклати банковата система. Сега е ред на здравната система. Кой ще е следващия???