19

Apostolov

преди 9 години

До 21 не обиждайте другите нации като ги наричате " ***" по този начин обиждате и самите *** с неграмотността Ви. Относно великия отбор Германия Той е съставен само от чисти германци и няма ганайци като Boateng, тунизийци като Khedira, турци Serdar Taski, , Ozil.Видяхме колко е велик отбора срещу Гана. Голям мерак Ви Германия да вземе титлата, но ще трябва доста да се постарае срещу Аржентина, защото тя е тоста по различна от хаотичната игра на бразилците

18

do 20

преди 9 години

*** които си озброил може да са добри, но са единствените в отборите си. Футболът е отборна игра, а не индивидуална. За това и тези отбори като нямат силен играч, са гола вода! А Германия разполага с много играчи и всички от тях играят добре. Така работи немската машина! Всяка част си върши работата. Льов се е погрижил добре за това. И това е, което докара до тук немския отбор, а не разни полубогове, които като си счупят прешлените и сънародниците им вдигат бунтове!

17

Д.БЕСТ

преди 9 години

ТОЗИ , НЕВЗРАЧНИЯТ , МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СРАВНЯВА С ФУТБОЛИСТИ КАТО РОНАЛДО И БРАЗИЛСКИЯТ И ПОРТУГАЛСКИЯТ , РОНАЛДИНЬО , МЕСИ ,БАТИСТУТА , ВАН ПЕРСИ И ОЩЕ КУП ИГРАЧИ , КОИТО ПРАВЯТ ИГРАТА НА ОТБОРА СИ И НИ ДОСТАВЯТ УДОВОЛСТВИЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ... А , ТОЗИ МУШМОРОК , СЕ Е СКРИЛ ТАМ НЯКЪДЕ ДА ВРАТАТА НА ПРОТИВНИКА И САМО ЧАКА МОМЕНТА ДА СИ ПРОТЕГНЕ КРАКА ЗА ДА СЕ УДАРИ ТОПКАТА ОТ НЕГО И ДА ВЛЕЗЕ В МРЕЖАТА .. И ИЗВЕДНЪЖ , ТОЗИ БИЛ НАЙ - ГОЛЕМИЯТ ... ГОЛМАЙСТОР ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ??? ПАРАДОКС ...

16

Анонимен

преди 9 години

Да естествено че бяха първи фаворити и го доказаха.

15

Анонимен

преди 9 години

Кой коментира мача бре по БНТ? Как може след като Холандия отпадна преди малко от Аржентиня, тоя да казва че преди началото на първенството никой не е слагал Холандия за претендент!Муахахаахахааахаххаааа. Та Холандия и Германия бяха първите фаворити.

14

Анонимен

преди 9 години

Даааааааааааааааа Аржентинааааааааааааааааааааа !!! Най накрая великия футболист Лионел Меси ще има шанс да вдигне единствения трофей който толкова много му приляга.

13

SS

преди 9 години

Тоа с типичната хитра полска физиономийка не може да се сравни и с плюнката на великия Герд Мюлер.И Томас Мюлер е същата караикатура като Клозе

12

Анонимен

преди 9 години

Разкарайте го тоя *** от главна страница, бре! К'во ни интересува, че станал голмайстор на световни финали. По-жалък и антипатичен рекордьор едва ли може да се види.

11

Анонимен

преди 9 години

Като си представя Германия какви нападатели имаше преди години и ми става смешно като започнат да възхваляват Клозе. Не че е лош футболист ама е пълно дърво и е 10 класи под старите немски нападатели. То и Мюлер е почти същия като него.

10

Анонимен

преди 9 години

Това дърво вкара 4-5 гола на някакви смешни араби на едно световно и стана рекордьор. Тоя ще се запомни само с това- че имал най-много голове на световни финали...и то докато след 2-3 първенства не му го подобрят. А Роналдо феномена ще си остане най-великият нападател в историята на футбола.

9

телефонист

преди 9 години

Ариен Робен и Льов си говорят по телефона: - Добре съм, довечера ще играеме с Аржентина. Льов рекъл: - Аа, така ли, ние в неделя ще играеме с тях!

8

Анонимен

преди 9 години

БРАВО!!!!!!!

7

miro

преди 9 години

Клозе е недоразумение във футбола. Няма нито един важен гол.

6

Nexeus

преди 9 години

Загубата на Бразилия се дължи на арогантността на играчите и тяхната грозна индивидуалност в играта. Бразилия никога не е била "компактен и отборен ***", и всичко се дължи на тяхната индивидуална игра от възлови играчи, които вчера се провалиха тотално. Забележете от колко време Бразилия не е печелила нищо? Няма и да спечели, защото всичко е АЗ в този отбор. Всеки един от Бразилския нац. отбор се мисли за БОГ. Не че Германия играха кой знае какво, просто ония бяха дупки.

5

иван

преди 9 години

как е възможно изобщо да се сравнява дървото клозе със роналдо и герд мюлер.Колко важни гола е вкарал клозе на световни финали-кой от тях е донесъл титла?5 гола срещу арабите и други знайни и незнайни отбори.абсолютно дърво

4

Анонимен

преди 9 години

нашият е по добър докато рита и хапва филийка с мас

3

Анонимен

преди 9 години

И ние имаме голЕм футболист зодия "Близнаци"- Б.Борисов!

2

Анонимен

преди 9 години

Мюлер се спъва при всеки подаден пас за него горкия прекарва мача повече в пода

1

КЛАУС МИТЕЛЩТРАД

преди 9 години

ПОЛША Е ГЕРМАНСКА СОБСТВЕНОСТ И ГЕРМАНСКА ЗЕМЯ.А НА КЛОЗЕ БАЩА МУ Е ГЕРМАНЕЦ, КАКТО И МАИКА МУ..ПРЕЗ СЛАВЯНСКИЯ КОМУНИЗАМ, ПОЛЯЦИТЕ СЕ ОПИТАЛИ ДА ПОЛЯЗИРАТ БАЩА МУ И НЕГО----КАТО КАТО МУ КАЗАЛИ, ЧЕ ТУКА Е ПОЛСКА ЗЕМЯ И ДЪРЖАВА ВЕЧЕ,...И ЗА ДА ЖИВЕЕ --ТРЯБВА ДА КРЪСТИ СИНА СИ СЪС СЛАВЯНСКО ИМЕ.