32

ЛазарOFF

преди 9 години

Който е в бизнеса с таксита знае за какво става въпрос. Куцо и сакато станаха таксиметрови водачи. Лизинговата МАФИЯ държи бизнеса и определя правилата. Сега са развързали кесиите и ходят по медии да пускат платени репортажи и статии, че промяната за дигането на годините ще ощети пътниците и сигурността им. НИЩО ПОДОБНО!!! напротив...ще ощети лизингодателите и конкретно фирмите ОК Супертранс и Йелоу. Не може да сравнявате нова Дачия със 15 годишна С класа Мерцедес или друг висок клас автомобил!

31

Свилен

преди 9 години

Защо правят такива глупости?!? Живея в Мюнхен и тук няма изискване към такситата, ама колата като стане на 5 години и ходят да си купят нова. Знам, че има огромна разлика между стандарт на живот, заплати, пътища и т.н., но все пак сигурността на хората е на преден план. Та в тази връзка това няма как да се случи, самите клиенти си избират в какво да се качат, но и тарифите са унифицирани и не помпят сметките.

30

Анонимен

преди 9 години

Като ви е страх да се возите на 15 годишни таксита ходете си пеш ,тъй е и по здравословно !

29

Анонимен

преди 9 години

моето такси е на 19 години па си го карам като нема дръжава

28

Анонимен

преди 9 години

и такситата са еднааа мафияяя голяма ама нема дръжава и полиция и данъчни

27

vesko

преди 9 години

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ КОИТО ПРИЕХА ТОЗИ ЗАКОН ОТ МАЛЪК ГРАД СЪМ КОЛАТА СЪМ СИ Я КУПИХ ЧИСТО НОВА ОСТАВАШЕ И ЕДНА ГОДИНА А Е В ПЕРФЕКТНО СЪСТОЯНИЕ ВЕЧЕ СЕ ЧУДЕХ В КОЯ СТРАНА ДА ЕМИГРИРАМ СЕГА С ТОЗИ ЗАКОН ЩЕ ОСТАНА В РОДИНАТА СИ И ЩЕ СЕ ЗАМИСЛЯ ПАК ДА СИ КУПЯ НОВА КОЛА ЗА ТАКСИ ЗЯЩОТО ТАКА СИ СТРУВА ДА Е ОТ МАГАЗИНА

26

БГ ДЕПУТАТИН

преди 9 години

....... Що да не ги пуснем по улиците , бря ?!?! ......... Вие се возите по тия жълтурковци и им давате по сума ти кинти за "НАПОМПАНА СМЕТКА"....... :) ;) :) Ние си имаме луксозен автопарк...... с климатик и личен шофер............... Които , разбира се , вие ни го плащате с тая , така наречена "ПАРТИЙНА СУБСИДИЯ" :)))))))))))))).......... но това вече е една съвсем друга тема де! И няма да се спирам на нея....... :) ;) :)

25

MIKI

преди 9 години

Какво толкова ви пречат таксиметровите шофьори, че ги обиждате, бакшиши и тем подобниИма от тях много които си поддържат колите. Помислихте ли още колко семейства щяха да гладуват, ако не бяха приели тези промени.

24

аз

преди 9 години

Плюете такситата, а защо не плюете по обществения транспорт. Тези нови минибусчета, които купиха в Пловдив да не са по-добре - стоящи места 12, климатик - йок, отваряеми прозорци, също йок, шофьора кара, пуши, слуша чалга и говори по телефона едновременно.... Аз избирам старото такси!

23

Анонимен

преди 9 години

Митьо, има една депутатка от ГЕРБ, дъщеря, мисля, й беше убита от кола (преди тя да стане депутат), и тя доколкото знам винаги гласува за строги правила по пътищата и налагането им, но една птичка пролет не прави... За съжаление.

22

Pin

преди 9 години

Преди години големите фирми са си платили да се въведе наредбата за да премахнат конкуренцията на малките фирми. Днес, когато новозакупените автомобили вече са остарели наредбата им пречи и купените депутати премахват тази наредба. Перфектно работеща система за справяне с конкуренцията! Това "свобода на инициативата",... "свободен пазар" са глупости за наивниците.

21

Анонимен

преди 9 години

Може и да няма, но такива бракми за таксита също няма искам да ви кажа.

20

Анонимен

преди 9 години

Оставят и наглия закон за фаровете през деня.

19

Панталеев

преди 9 години

До ГрозденаПо добре си дай задните части за скрап

18

Гроздена

преди 9 години

Имам една астричка на около 20 години... Мислех да я давам за скрап, ама щом може да я карам като такси...

17

Панталеев

преди 9 години

Какви 15 години да ги забранят такситата завинаги ,да го няма този скапан бранш,искам само вишисти да ни отравят

16

Ванката

преди 9 години

До vladyЗабравяш, че 18годишния мерцедес не е започнал като таксиметрова кола, и амортизацията му не е като на такси. Аз лично предпочитам старият мерцедес да ме вози, а не 3годишната Дачия, която ще се разпадне всеки момент. Добър е законът, сега остава и техническите прегледи да са европейски.

15

сашко

преди 9 години

Закона е до 15 години а не над 15. Защо не мрънкате за автобусите те возят по 40 човека на дълги преходи а са над 20 годишни едно хубаво нещо да измислят от бсп браво

14

Анонимен

преди 9 години

БРАВО НА ДЕПУТАТИТЕ. Някой май пак е взел пари за това.

13

Мирослав

преди 9 години

Това за такситата съм г/д съгласен, но нека техническия преглед да стане наистина преглед! Да в Европа няма ограничение, но прегледа им е един път! Ако ще колата да е на 50г, мине ли преглед значи е ОК! Но за касовите апарати в автобусите.... Пак ще бачкат на черно! Не стига че за 25км до моето село ми взимат 3лв и кусур, возят ме с автобус на 100г който едва ли би минал преглед, ами и директно в джоба ще си ги слагат! Това ако не е в интерес на "батко и братко"....