7

До 7

преди 9 години

Бе каква коректност. Вися от 5 сутринта и си се подхилкват две момичета приемащи документи и се черпят с разни брокери оценителите. До обяд в Армеец бяха минали 70-80 коли, а след мен останаха петстотин поне. На гаджето и се обадих в 9 да ходи в 11 вече беше минала 127 била по ред като се наредила. Няма да казвам коя компания, но каза че била впечатлена от организация - по 3 минути на кола. Кой се е пекъл половин ден на околовръстното ще ме разбере. Това не зависи от договорите дето подписваме.

6

Анонимен

преди 9 години

Айде, започна се, че застрахователите не били коректни... Четете какво подписвате, това се казва в статията. Българинът се слави с това, че има нулева финансова и застрахователна култура. Не застрахова имоти, например. Нещо, което в цяла Европа е първото, което човек прави. На мен застраховател никога нищо не ми е отказал, защото знам какво подписвам, какво покрива и как да си подам иска. Било то нещо за жилищата ми или за автомобилите ми.

5

Анонимен

преди 9 години

Никой не помни от небето да е валял град с размери на големи орехи и яйца, как се случва такова нещо? Кой учен ще ни разясни?

4

Анонимен

преди 9 години

На Армеец на Сливница съм сега.Тия "ЗАСТРАХОВАТЕЛИ" не им дреме. На обяд да и си ползват час обедна почивка. Има стотици чакащи.

3

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 9 години

Бог бие все по-силно,и все по на често!

2

Мунчо

преди 9 години

За съжаление , едва ли ще ви отговорят на тези 'НЕ коректни" ( за тях....) въпроси........ а и , едва ли , ще ви изплатят "обещетенията" за добре свършената работа на КЕМТРЕЙЛС самолетите им.... която се видя вчера късния следобед над София.... но все пак....... може да опитате! :)))))))))))))))))))).........

1

Мунчо

преди 9 години

.... Предлагам вместо към Застрахователите и Софийска Община.... молбите да се подават към представителите на формированието "НАТО" в България :) ;) :) Придружени с 2 "НЕ коректни" за тях въпроса - 1. КАКВО СЕ РАЗПРЪСКВА В НЕБЕТО НАД ГОЛЕМИТЕ БГ ГРАДОВЕ ОТ САМОЛЕТИ , КОЕТО ПЪРВО СТОИ КАТО "СЛЕДА" А ПОСЛЕ "СЛУЧАЙНО" СТАВА НА ОБЛАК , КОЙТО "СЛУЧАЙНО" СЕ ИЗВАЛЯВА НАД БЪЛГАРСКИ ГРАД? И 2. КАКВО С ТОЧНОСТ ПРЕДСТАВЛЯВА ТОЗИ ТАКА НАРЕЧЕН "НАТОВСКИ ЩИТ" , РАЗПЪНАТ НАД БЪЛГАРИЯ И ОТ КАКВО НИ "ПАЗИ" ?!?!