24

arhar

преди 9 години

Костов нарече 'неграмотност' говоренето за идването на МВФ у нас , защото в ЕС има две големи банки и тяхната подкрепа при нужда е напълно достатъчна ...Коментарите са излишни !Костов както винаги говори точно, ясно и професионално . Друго си е комуноидите пак да викат 'Костов е виновен' ...

23

?!?!?

преди 9 години

Няма какво да се плашите,500 милиона не са нищо за нашата добра и просперираща държава ;) смях

22

Анонимен

преди 9 години

"ЕК настоява да се повиши събираемостта на данъците" От кого ще ги събират тия данъци, като съсипаха бизнеса? А сега са хукнали данъчни пъдари да тормозят и изнудват малкото останали работещи фирми. Ами затрийте и тях, та да мирясате! После ще чакате *** да ви плащат данъци и да внасят осигуровки. А дано, ама надали.....

21

akud

преди 9 години

Чета коментари и си задаеам въпрода. А защо тогава ни мързи да гласуваме. Защо си мислим че някой друг ще свърши тази работа и защо допускаме дпс в Българския парламент да ни ограбват Българските данъци

20

Анонимен

преди 9 години

Накрая след всичките опашати лъжи на премиера и финансовия министър, както и на червения вожд Станишко, че уж нямало никакви финансови проблеми ще се окаже, че ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ Е ФАЛИРАЛА !

19

шщд

преди 9 години

Оставяме да ни управляват Овчари и Чобани, а после дефицит. Ами неизбежно е. Комунист и капитализъм са две несвързани неща.

18

с.

преди 9 години

Всичките са ***,но червените *** гепят ли власт ела и гледай!То не бяха заеми,емитиране на ценни книжа и не знам какво си и в бюджета пак зеят дупки!А на мой гръб да живеят 10 ***,та да могат после платено да гласуват за поредния *** знаеш ли га!?В белите държави хората наистина си плащат данъците чинно,но виждат за какво и насреща имат болници,пътища,полиция,институции,лекари и стандарт!А тука какво има!?Тюфлеци,които са чудят от кой да изкрънкат 10 кинта,кисели лелки и дупки!

17

rosho

преди 9 години

Пак ли за комунделите ще гласувате, червения електорат питам?!?! Колко национални катастрофи ви трябват за да разберете, че такова нещо, като да вземем от тия, дето изкарват и да раздадем на тия, които лежат, като по пътя поокрадем, НЕ МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА! Червените *** му викат "социална справедливост", аз му казвам грабеж.

16

акуд

преди 9 години

Ромите и *** да си плащат данъците Българите приключиха с издръжката на тези етноси които живеят на чужд гръб

15

Анонимен

преди 9 години

Другаря Костов каза , не сме пред фалит , явно е че може да замести другаря станишев и без това прехода е толкова измислен , че успяха да излъжат народа , че имало промяна , а те просто облякоха другарите в синьо и червено и се подиграха с народа ....

14

макето

преди 9 години

500 000 000/7 000 000=71........ е немам чувство некой да ми е дал токо пари откога ви разправям дека сите са серсеми и само една народна революция ке оправи нещатапп да не забравяме че тия паре са допълнение към другите хи хи хи

13

Анонимен

преди 9 години

взе да си проличава фалита на България. А тези които ни докараха дотук през последните 15 години, пак се бият по-гърдите кои е по-виновен. Резултата е, че сега трябва да избираме между зло и по-голямо зло. Няма светлина пред България.

12

Чудно ми е

преди 9 години

Не съм ползвал услугите на НЗОК повече от 10 години, и когато миналия месец се наложи да използвам услугите им при личния ми лекар бяха свършили направленията, и тъй като проблема не търпеше отлагане извадих пари от джоба си и платих. Защо държавата когато трябва да вземе от мен си взима парите, а когато трябва да дава има лимит, и ако случайно отидеш към края на месеца, направленията са свършили! Докога с нашите пари ще се ликуват ***, които не се осигуряват!

11

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 12Ne sam siguren che Boiko Borisov shte nakara *** da plashtat danaci. Toi znae da iska samo ot tam kadeto shte poluchi.Taka i baba znae.

10

V imeto na Balgari!

преди 9 години

ZA KAKVI DANACI GOVORIAT ? DNES BALGARIA E RAZVADNIK NA ***. OT *** DANAK NE SE SABIRA ?Hei, Boiko, Oresharski, Stanishko, saberete si mozacite v glavite i sprete vsiakakvi pomoshti za ***. Napravete go V IMETO NA BULGARIA !!!!!!!!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 9 години

Това не е никаква изненада, когато са комунистите на власт. 70 години ни унищожават бавно, но със сигурност по пътя си към идиотския комунизъм-идиотизъм. Сами сме си ги избрали, така че не трябва да се реве, а да се ръкопляска за успехите им.

8

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

Съд за българоубийците от БСП, които раздаваха парите за пътища на простите ***, пенсионери и "майки" с по седем деца!!!

7

МОНИК ХОХЕГЕРОВ

преди 9 години

След една година крадене и "намаляне" на тока 500 млн са нищо като дефицит.

6

:)

преди 9 години

Похарчете парите така, че да влезнат основно във Вашите джобове. И после отупайте пак брашнения чувал! Пък да видим народа, както в приказката, дали няма да го удари на купон.

5

Бл.Благов

преди 9 години

По прагматичен подход значи без корупция ,без кражби ,прозрачни търгове, по-ниски договорени лихви,по-ниска цена за потока,която според експерти е надута поне с милиард .Заради тези пари са последните събития -банките,развода на БСП и ДПС ,неподаването на оставката ит.н. Това ни казва Лавров, това иска и ЕС.Затова и толкова много *** пишат тук надъхани и платени!