41

Анонимен

преди 9 години

няма невинни от палестинците и като цяло от мюсюлманите!! всички тези заслужават да горят в ада!! онзи ден се върнах от Израел..пред Божи гроб седяха мюсюлмани и ми предлагаха корана..това не е нормално всички тези заслужават да са под ножа!!

40

до бг гайдите

преди 9 години

И сега от вас се иска да ръкопляскате, *** ***!

39

Анонимен

преди 9 години

Много светло на тази снимка бе! То беше тъмно когато гръмна, Взривиха палестинската ракета над рамат *** и Гиватаим. Чу се силен БУМ и след 3 минути мирис на барут

38

минувач

преди 9 години

Един наш бългирин мислещ се за евреин, ми каза , че видял там малко дете, голо, босо, да тича с камък в ръце да се бие с Голиат!!! То вече е победило!!!

37

минувач

преди 9 години

Браво на Палестинците!!! Сигурно евреите най после са разбрали ,че имат сигурен противник!!! Четете историята на Палестина?

36

Анонимен

преди 9 години

Още като дете бях чел и слушал за евреите легендата, че още чакали непоколебимо своя месия - всички, от най-нищожния *** до най-висшите и учени между тях, философи и кабалисти равини, и всички вярват, че месията отново ще ги събере в Ерусалим и мечът му ще събори всички народи в краката им; та затова евреите, поне повечето от тях, предпочитат самодейна професия - търговията със злато, най-многото и обработката му, че като се яви месията, да не треперят за имот в чуждите земи, ами всичката им собственост да си е у тях във вид на злато и скъпоценни камъни, за да могат по-удобно да си ги отнес

35

ivan

преди 9 години

Mili bulgarceta ili po to4no tur4eta vreme e da se subudite poneje arabite/turcite ne jelajat samo biznesa/kushtata/jenata vi... te iskat smurta vi.... 6

34

Анонимен

преди 9 години

Последната ни надежда е Израел. Може да не сме близки народи, но целта ни е една и съща - да се предпазим от екстремистите, фанатиците и терористите т.е. мюсюлманите.

33

mm

преди 9 години

Мачкайте *** евреи !

32

Анонимен

преди 9 години

До 32.Проблема не е в исляма, проблема е в западането на западната цивилизация.Защото Русия и САЩ и всички Христиански държави вместо да се обеденят се бият по между си.Проблема е в унищожаването на семейството. На Налагането на Хомосексуализъм, на легализирането и приемането на изневярата като нещо нормално.На унищожаването на Армиите ни, на унищожаването на индустрията ни, на проявата ни на слабост.

31

Анонимен

преди 9 години

Столицата на Израел е Йерусалим, а не Тел Авив

30

...

преди 9 години

...jalko mnogo jalko

29

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМного далече отиде,,,в пицарията. Говорим за Хамас, а не мирна организация.

28

Анонимен

преди 9 години

До за 16Да,,,разбира се , палестинската армия са миротворци!

27

Анонимен

преди 9 години

До АнонименИзраел на евреите са най -сатанинската нация ,тя унищожи нашата велика Българска цивилизация ,а сега в днешно време продължава и в България и по целия свят да дирижират техния сатанинаски план над народите с света.Прочетете книгата Тракийски Хроники за да разберете истината

26

Анонимен

преди 9 години

Някой път се чудя, изобщо в християнска държава ли живея или още сме в Турското робство.Просто ми е необяснимо как защитавате същите хора които искат да ви поробят и да наложат световен Халифат. В Мосул за пръв път от 1600 години няма да има ЛИТУРГИЯ.Въведе се данъка Джизия, християнско семейство е нямало пари да го плати и са изнасилили дъщерята пред бащата който после се е самоубил.Такива хора защитавате.

25

Adam1966

преди 9 години

До НФБ >> А тия ракети където ги изстрелват всеки ден палестинците , ако във всяка сграда през два етажа/за високите/ няма бетонни укрития , дори и на детските площадки в Израел има бетонни убежища, за къщите да не говорим и там имат/до няколко секунди след изсвирването на сирените трябва да си в тях/..знаеш ли колко души може да бъдат убити ?Преди да разрушат къща на палестинец заради извършени атентати им се обаждат да напуснат и след това от въздуха или земята изстрелват боен зараяд по нея.

24

1

преди 9 години

Първо това не е първият път когато стига ракета до Тел Авив .... Второ всичко започна с отвличането на ТРИ деца от Израел..., за които май много много не знаете...

23

Анонимен

преди 9 години

Попитайте се къде са християнските цивилизации, в Северна Африка, защо копите християни в Египет са тормозени, биени, изнасилване всеки ден.После пак защитавайте , арабски супермасисти като Хамас.

22

Достоевски

преди 9 години

Ще започна оттам, че е доста трудно да се изучи четирийсетвековната история на народ като евреите; но като за начало пък зная, че едва ли в целия свят има друг народ, който толкова да се оплаква от съдбата си, непрестанно, на всяка дума, на всяка крачка да се оплаква от страданията и мъченичеството си. Ще речеш, че не са те, които царуват в Европа, които държат там най-малкото борсите,, следователно и политиката, и вътрешните работи, и нравствеността на държавите.