5

До 4:

преди 9 години

Възможно е и в днешно време, но наистина е добре партньорът ти да ти е колега или да имате общ бизнес, за да получиш необходимото разбиране, когато ти се наложи да си останеш в къщи с болното дете, или да оставиш за два дни детето на бавачка, за да идеш в командировка. Но решаването на проблема на парче не е решаване на проблема. Днес майчинството не е ценено в обществото и на него се гледа като на тежест и пречка за личното развитие. А за жените то е част от личното развитие.

4

анонимен

преди 9 години

това няма приложение тук, едно време имаше, сега само оцеляваме физически без оглед на интереси, култура, вложения в обучение и тн

3

жена

преди 9 години

Съчетаването на личния и професионалния живот е повече проблем на жените. За мъжа е ясно - трябва да се отдаде 100% на работата, за да се чувства реализиран и ценен. За някои жени обаче, които обичат професията си и седенето в къщи е губене на време и талант, проблемът е ОГРОМЕН. Дали да зарежат всичко заради мечтаното семейство и деца или да отдават цялата си енергия на професията. И лошото е, че в днешни дни хармонията в живота на такива жени е почти невъзможна.

2

Анонимен

преди 9 години

Бла-бла-бла-бла...

1

Анонимен

преди 9 години

Като си хванеш колегата/колежката за гадже.Така сте в пълна хармония 24ч.И сте в Златната среда.