28

Анонимен

преди 9 години

Еманацията на простотия , наглост и алчност. Наистина няма кой да я бие.

27

chep

преди 9 години

novi bg zakoni samo sled referenduminovi izbori samo sled referendumiche , koito barza, bavno stiga :)

26

Символ на БСП

преди 9 години

Нахална, лъжлива, *** и вулгарна (гледайте как е гримирана) = символът на БСП-БКП

25

НАС

преди 9 години

На дьржавата незнам но депутатите сьс сигурност.ГАРАНТИРАНО И ОБЕЩАНО ОТ НАРОДА НА ДЬРЖАВАТА.

24

лудост

преди 9 години

Половината от колегите ми си допълват отпуските с болнични без да са болни. Как става така да се взимат болнични дори и за цял месец, когато не си болен не ми е ясно. Но е повече от ясно защо няма пари в здравната каса. Как може да се оправи това положение. Никак. Само с хунта . Като в Гърция.

23

Анонимен

преди 9 години

Живота и в Кюстендил продължава но се надяваме да е без теб и марионетките които си назначи на всички отговорни постове. Сливен е далеч от Кюстендил и как ще ти идват на свиждане не знам.

22

Бай иван

преди 9 години

майчето ако стане председател това ще е краха на БСП

21

Анонимен

преди 9 години

И АКО ДЪРЖАВАТА СЕ ОТТЪРВЕ ОТ НАГЛОСТТА НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БАНДИТИ ,КОИТО СЕ ДЪРЖАТ КАТО ПОБЕДИТЕЛИ А НЕ КАТО ПЪЛНИ НЕУДАЧНИЦИ ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ! НЯМА ОПРАВИЯ С ТАКИВА НАГЛЕЦИ. НАРОДЪТ Е КАЗАЛ : ХЕМ *АНИ ,ХЕМ ГОЛЯМИ !?

20

турчин

преди 9 години

НАЛИ БСП ВОДИ СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ОТ КЪДЕ СА ТЕЗИ ФИНАНСОВИ ДУПКИ.КОМУНИСТА НЕ СТАВА ЗА УПРАВЛЕНИЕ,ОСВЕН ДА ГИ ПУСНЕШ ДА МАНУПИЛИРАТ НАИВНИЯ БЪЛГАРИН.

19

Ботев

преди 9 години

Румяна Тодорова, която е каката на де-путатката Илияна Йотова, нали беше суперексперт който има суперопит. Нали щеше да покаже на предишния управител Цеков как се управлявала НЗОК.И тя ква стана? Била е преди шев на НЗОК, сега ЕДНА ГОДИНА е шеф на НЗОК ... и 300-400 милиона липсват.Абе това да не са пари за бонбони? Това е почти половин милиард! Алоуу "експертите" и "мозъци" от БСП. То има крадене, има - ама вече крадете от болни на легло и от яденето в детските градини. Абе срам нямате ли?!

18

писател-историк

преди 9 години

Вече 70 години БКП-БСП-Дс си прави експерименти с народа и никога няма виновни за нищо. Така и ще бъде докато тази престъпна партия участва в политическия живот. Единственото спасение е да изчезне иначе е умирачка.

17

Анонимен

преди 9 години

25 години ни правят на маймуни..... единственият начин да се отървем от всички гадини е да не гласуваме -тогава ще разберат че няма да могат вече да ни "оправят" на ротационен принцип

16

Анонимен

преди 9 години

Експертното правителство загроби България с кредити които ще връщат и нашите правнуци!

15

Анонимен

преди 9 години

браво

14

ИСТ

преди 9 години

Издигането на Мая Костинбродска за зам. председател на парламента е падение на парламентаризма и особено на БСП. За костинбродския пуч трябва да е в затвора заедно с един прокурор, който още не е показал бусовите с двойните дъна.

13

Анонимен

преди 9 години

Майче вярно за изборите ще лъснеш в плейбой ако това е вярно ще гласувам за БСП

12

Анонимен

преди 9 години

ееееееееееееееее

11

Анонимен

преди 9 години

До СССОтвори си очите и ще видиш птеродактил!

10

Анонимен

преди 9 години

И кво ся *** престъпни? Пак си променихте мнението! Разбира се преди това овоняхте цялата държава с това как няма нужда!

9

бг

преди 9 години

АМИ ТО И СЛЕД ПОТОПА ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА НО НЕ И ЗА ПОСТРАДАЛИТЕ А ТИ ЯВНО НЕ СИ ГО ЗАКЪСАЛА И ПУКА ТИ ЗА ХОРАТА . НО НЕ ЗБРАВЯЙ ЧЕ ЧОВЕК КОЛКОТО И ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕ ПАК УМИРА И ЦЕЛИЯ ТОЗИ ЦИРК КОЙТО ГЛЕДАХМЕ 1г. ТАКА ВИ ИЗЦАПА ЧЕ НИКОЙ НЕМА ДА ТЕ ЦЕЛУНИ ТА БИЛО ТО И НЕКОЙ ЗАКЪСАЛ МЪЖ .......НО И К.ДОБРЕВ Е ПРАВ ЧЕ ЖЕНИТЕ ...НАЛИ