391

патриот

преди 9 години

бойко *** чувал ли си приказката голям човек или пехлеванин или хайванин ти ги съвместяваш и двете

390

топала

преди 9 години

никога не можеш да бъдеш наравно с орешарски защото си много *** и нахален ти можеш да бъдеш само подметка от обувките на орешарски и жалък плачко за власт

389

Иван

преди 9 години

изборите. Остава да се опира на мутренските организаци и на приближените си, които храни и които мечтаят отново да разпределят пари и до отклоняват голяма част а себе си. Що се отнася до сравнението на ББ с Орешарски , действително не са прави. Орешарски е икономист и ерудит, до сега не е откраднал и кламер, за разлика от тъпата мутра, който хал-хабер си няма нито от икономика, нито от финанси. Кончето му е охранителният бизнес и мутренкият натиск и терор. Който го харесва да си го избира !

388

Иван

преди 9 години

Представителите на бизнеса и профсъюзите в прав текст казаха на ББ, че той е виновен за провала си след почни 4 годишно управление, и че през това време съсипа държавата и доведе населението до истерия и множество самозапалвания. Показаха му че и сега сее истерия и клевети страната пред света, че е пред фалит. Показаха му, че не го считат за политик, способен да води България към развитие. Това значи че двигателя на икономиката на страната не го иска в управлението, а това му вещае провал в

387

ДЕВИЗЪТ НА ГЕРБ

преди 9 години

КОГАТО ЧЕТА ПСУВНИТЕ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ГЕРБ СЪМ СПОКОЕН ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ/КАТО ОТКРОВЕНИЯ *** И *** 242/. ПОВЕЧЕ ТАКИВА КОМЕНТАРИ, ПОКАЗВАТ ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ГЕРБ И ПИЛИГРИМИТЕ ИМ - ОЗЛОБЕНИ, СВРЪХАКТИВНИ, НАПОРИСТИ КАТО БОЙКО БОРИСОВ ПРОСТИ ПРОСТАЦИ. ТАЗИ ТИКВА НАПРАВИ ТАКА, ЧЕ ВМЕСТО ДА СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ЗНАНИЕ И ДА СЕ СРАМУВАТ ОТ ПРОСТОТИЯТА СИ,НАШИТЕ СЪНАРОДНИЦИ СЕ ГОРДЕЯТ,ЧЕ СА ПРОСТИ И С ГОРДОСТ РАНО СУТРИН ДЕМОНСТРИРАТ ТОВА. АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ-ДЕВИЗЪТ НА ГЕРБ

386

Ani

преди 9 години

I az sam byasna!Kato ti gledam gadnata mutra!!!!

385

Пено

преди 9 години

Бай Бойко се взема много насериозно ,като никой друг в държавата . Можеби да се има за голям политик и държавник , можеби дори да се има за /МЕСИЯ/ ? За народани , не нищо друго освен дебеловрата МУТРА . По - дебеловрата мутра никога не е стояла начело на държавата.

384

BGN

преди 9 години

За първи път някой се престраши да му каже нещо на опаки на тоя комплексар, съсипа бизнеса, сега им се сърди, че не го възхваляват!

383

Анонимен

преди 9 години

Комплексар!!!

382

Анонимен

преди 9 години

Няма ли кой да му сложи намордника на ББ?

381

Тиква, Рапон, Мутра

преди 9 години

Вярно, че е обидно - за Орешарски. Обидно е да се слага професионалист и експерт като Орешарски, наравно с нагла, лъжлива и крадлива мутра като Боко Тиквата, наричан така от съучениците си, в СИК са го наричали Рапона, а за тези, които му сърбаха папарата 4 години си остава Мутрата, защото рекетираше бизнеса по мутренски, направи държавата мутренска и се държеше като квартална мутра и махленски бабаит.

380

Анонимен

преди 9 години

Boiko , razkaji zasto trqbvache da otidech do Amerika.

379

Анонимен

преди 9 години

Мнение на Борисов за народа:"Народа трябва да се държи на къса каишка...."За него ние сме кучета,лош материал,а жертвите са трупове.Това не ви ли е достатъчно за да разберете какъв човек искате да ни управлява.Тези които го искат отново на власт са мазохисти или облажили се веднъж искат да повторят.

378

Анонимен

преди 9 години

Покрай Бойко доста народ изтрещя дано не повлияе на изборите

377

Анонимен

преди 9 години

какво да те слагаме бе Бойко тоя човек е ходил на училище а не е ял филия с мас и ритал в училището

376

Анонимен

преди 9 години

а, тоя сърдития не беше ли дето докара дянков, криминално проявения цв.цв., ИФ, и който събираше здравните министърки от околовръстното на търново?

375

ГЕРБ и Борисов ...

преди 9 години

... като първа политическа сила е доказателство за тоталната простотия, обхванала голяма част от обществото.Ние достигнахме дъното като нация, чакайки отново да ни "управлява" необразованата Кратуна, която за само 3.5 години докара икономиката да катастрофа и беше изгонена като Жан Виденов преди по-малко от година и половина. Но ние имаме пилешки мозъци и не помним толкова дълго.

374

глупакът Борисов...

преди 9 години

... все неговите простотии си знае - Спечели избори и МВРто.

373

Анонимен

преди 9 години

Най надменни са лакеите !Орешарски си е Лакей и подлизурко , та какъв то и да е Борисов , сравнението си е обида...

372

като 543

преди 9 години

Абе такива завършени простаци на Позитано 20 с конкурс ли ги подбират или сами си ги изграждат ...