34

Julis

преди 9 години

Значи бедните гладни африканция вадят по над 1500 долара за да дойдат в Европа, а много от расовите европейци по нашите ширини могат да спестят подобни суми само ако се бият по *** за да не ядат.

33

Анонимен

преди 9 години

"Всичките са "добри" мюслими тръгнали на "разходка" в "ГАДНАТА" европа"Всъщност мюслимите наистина са по-добри от християните, просто религията им не е сполучила на хубави племена където да се разпространи.Даже браво им казвам на мюслимите, че малко или много са култивирали разни диви региони на света като примерно Африка и Азия. Защо ли? Защото християнството нямаше да се справи с толкова диви племена. А ако не бяха мюслимите сега по много части на света щеше да е нормално да има канибали.

32

Анонимен

преди 9 години

Всичките са "добри" мюслими тръгнали на "разходка" в "ГАДНАТА" европа

31

Анонимен

преди 9 години

...Бог да ги прости!!!...А между другото защо не бягат,имигрират на юг?!?!Саудитска Арабия,Катар,Дубай..все богати държави,че е и топло там...няма зима,сняг...А те не-европа,та Европа...скоро Европа толкова ще почернее,след едно-две поколения само джамии и фереджета ....Що не бягат на юг наистина!?!!!?В ЮАР!?!?!ЗАЩО?И всичките са от Афганистан,Сирия,кюрди некакви също....Европа...

30

Анонимен

преди 9 години

Ако имах 1500 ? в Африка,там и щях да си седя.

29

Атакист

преди 9 години

Барак Обама да ги ги настани в петзвездни убежища за чернокожи в САЩ. Или власта го заслепи и забрави за произхода си. Нали той е царят на *** по света сега.Общото между всички *** освен цвета на кожата е че обичат много Макдоналдс,Колата, заниманията с магьосничество, и да се доказват че са по-добри от брат си\сестра си като успеят да преспят със жена му\мъжа и! Някой от тях и хора ядат.Тия съставят над една четвърт от населението на САЩ.Но и белите там не са по-малки ***.

28

читател

преди 9 години

Африка е континент без нито една нормална държава. Толкова могат черните. Лъкове, стрели и така хилядолетия.Единствената нормална дължава беше ЮАР. Когато беше апартейда ~ 50 пъти бе по-висок стандарта и от съседите .Сега черните са на път да разрушат и тази държава.Да създадеш нормална държава не е лесно, даже в България...

27

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Тук не става въпрос към какво бягат ,а от какво бягат. Ти бил ли си някога в Африка???? Там има места, където не би живял и 2 часа и ще бягаш, дори да знаеш, че ще срещнеш смъртта. Отвратително е, че в 21 век Африка е все още бедстващ континент, а белите и "демократични "държави се възползват чудесно от това и кльопат ресурси под благовидния предлог ,че помагат.

26

111

преди 9 години

гж пасажери са тези който влизат в една държава законо , паспорт ,виза , тия са незакони черни маймуни ,който напълниха и нашата дъжава за съжеление, а утре ще вземат ханжарата и ще режат глави за съжеление ,а ти си го одарила на съжеление ,ама нали ви плащат да пишите врели некепели , да не пиша друго за да не се изразя като докер на пристанище

25

Анонимен

преди 9 години

Това което е било направено на този кораб е дело на умствено ограничени хора, прости хора при които цената на живота не струва нищо. Да затвориш люк и да заключиш там хора е убийство, И останалите горе не са успели трезво да помислят какво става там ? Някой е платил на този кораб да вземе толкова много хора

24

Анонимен

преди 9 години

Колкото повече приемаш, толкова повече ще идват. Стрелба и потапяне на корабите, съд за трафикантите, гранични огради. Като имаш ***, не се грижиш за тяхното благоденствие, ами гледаш да се отървеш по бързо от тях.

23

Анонимен

преди 9 години

Хранете акулите с тях..Потапяйте корабите в открито море.....

22

Анонимен

преди 9 години

До az tamКаква ограда в морето ли да остант ? Само Израел не е щедър към имигранти

21

Анонимен

преди 9 години

Това немога да го проумея. Някой им казва на тези хора че ако дойдат в Европа ги чака прекрасен живот, Всички са тръгнали без да знаят къде отиват , емирствата дават много пари за това мюсулманско движение от югоизток на северо запад, Първи стадии на исламизацията на стария континент

20

az tam

преди 9 години

Италианци... вземете си оня *** Найденов ограда да Ви направи. Е верно ръждясва малко още като нова, ама това е щото я припикават имигрантите, не щото е ***. И Мая върви с него в пакет - съща радиоточка, може да я пускате по корабите в трюмовете, да ги облъчва хората, колко са добре.

19

///

преди 9 години

Заради тия италианците са много зле.Идва с жената и 4-5 чавета и веднага се нарежда за помощи. Правителството му дава общинска квартира (50 евро наем/месец),дава по 30 евро помощи на човек (на ден) и всеки ден му носи храна, като между временно *** работи нелегално.Като казах храна се сетих-преди няколко години в лагера за бежанци в южна италия* бяха дигнали бунт,защото ги хранели само със спагети а това е традиционната хана на италианците и те я ядът непрекъснато

18

Stefko 88

преди 9 години

Сега як бой и обратно , за да се научат , че няма смисъл да го правят! И няма да го правят!

17

до 17

преди 9 години

По времето на комунизма мой човек, *ала беше впрегнат на работа и не се множеше като ***, това което наблюдаваш сега са демократично-толерастични особености на сегашното време. В случай, че не си забелязал, има един куп НПО-та и про-*алски организации, които се грижат, лобират и финансират *** мързел.

16

Иван Пешев

преди 9 години

Правителствата ни лъжат ,че не могат да ги спрат. Съдете контрабандистите и конфискувайте кораба. Лъжат ни , има какво да се направи.

15

Мирослава

преди 9 години

Всички да си стоят в държавите, където са се родили. По-добре да се ограничи раждаемостта за две-три поколения на ненормално размножаващите се, вместо да има войни за намаляване на народонаселението. Защото ресурсите са ограничени. Това да стане организирано чрез съответната международна организация.