11

...

преди 9 години

Абе асексуален а, ми то жената пари иска, детето реве да сте ходили да ритате, колата градушката я помля и после оди ..., ей Спомням си като се роди първо малката, година и половина само на ръчна от време навреме карах! После по веднъж на 2 месеца, след това и малкия като се роди пак същата работа! Предполагам, че има и хора дето правят секс по веднъж годишно, не че не искат да правят секс просто не знаят как да си поискат! Така, че това е нещо от сорта пък то кат не може що да се натискам!

10

бах го

преди 9 години

ба, аз пъ си мисля, че тея Асексуалните, им тряа едно яко ч.ук.ане и бързо ще се върнат към нормалността...:) дай ми ти няква засукана мадама, дето знае кво прави, пък ми говори после за асексуалност;НЕ.нормалници колкото искаш по тоя свят; обратни, асесксуални, дъртофили, некрофили, педофили .... толкоа ли е страшно да опънеш една жена бе да го е.ба

9

пешо

преди 9 години

и аз имам същия проблем, нямам никакво желание ако около мен се въртят разни дебели грозни табуретки, които казват че всъщност външната красота нямала значение и че любовта била сляпа.

8

в

преди 9 години

и пиенето и наркотиците ако спрат са живи трупове:)

7

Анонимен

преди 9 години

Стана ми интересно и почетох по темата. Доста от хората просто са решили да сублимират сексуалната си енергия и да я използват за нещо по градивно. Аз не визждам нищо лошо в това. Те никого не призовават да стане такъв, просто не искат да бъдат възприемани като болни хора :)

6

Ева

преди 9 години

Написаното по-горе е вярно ...аз имам същите проблеми ....

5

Анонимен

преди 9 години

Мдаа, човек като се замисли, асексуалните доста често се срещат, разбира се ( защо ? ) повечето са жени! И е вярно това, че в повечето случаи, хората по рождение са такива или онакива. Ето, аз имам много силен нагон и съм много извратен и никой не ми е давал идеи или пък да съм виждал нещо някъде, най - малкото защото едно време нямаше интернет, но имаше много комунизъм, а винаги съм си бил един и същ- от както се помня. Рядко има хора, споделящи моите фетиши и гледам да се въздържам спрямо тях.

4

маймун дере

преди 9 години

Почнаха да пробутват нова мода,която след време ще започне да се налагасъс всякакви средства,както беше с *асите,лесбийките,зоофилите,педофилите,инцестите...и всякакви гадости и природни аномалии.Целта е,да бъдат побъркани нормалните хора и се удари по нормалното им възпроизводство.За целта ще се намерят "учени",които ще ви докажат че всякакво извращение е нормално.А след като приемете всичко това,ще утвърдят за нормално и влечението към убийството.Ей така,вървите си и "нормално" убивате.

3

Анонимен

преди 9 години

Ами, "същината на човек си е" в цялото - и в секса, и в разума, и в животното, и в ангела.. в тяхното единство, хармония,т.е. състявящите са подчинени на цялото. Затова и човекът е образ, и подобие Божие.Според мен има два вида несексуалност: хора които са "под" сексуалността, "инфра"сексуални и от другата страна ултрасексуални, като при последните сексуалността "сублимира" в емоции. При тях, емоциите са по-силни дори от оргазма на просто сексуалните. Това е т.нар. "платоническа" любов.

2

az tam

преди 9 години

Само тия нямаха парад

1

Анонимен

преди 9 години

Има няколко грешки: 1) асексуалността не е "избор", хората са си родени такива. 2) Моля ви, не четете Космо като източник на информация, все едно да се информираме за полово здраве от Плейбой. 3) Един човек не се дефинира по това колко секс прави, а от делата си. Все едно да кажеш, че Патриарх Евтимий е бил безполов и е пропагандирал безполовостта, защото не е правил секс. Според мен сексът е израз на животинското у нас, същината на човека е в разума.