16

АЗ

преди 9 години

НЯЯА ПРОБЛЕМИ..ВСИЧКО Е СУПЕР..ПРОЦЕНТИТЕ СИ ГИ ВЗИМАМЕ РЕДОВНО...И ПРИ ВИДЕНОВ ПРОБЛЕМИ НЯМАШЕ...И ПРИ ЛЕЛЯ СТАНИШКА КРИЗА НЯМАЛО ЗА БЪЛГАРИЯ..Е КВО ДА СЕ ПРАВИ НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ МИЗЕРСТВА И ГЛАДУВА А БАНЕВ ЩЕ СЛЕЗЕ ОТ САМОЛЕТА ДА СЕ КАЧИ НА МАЙБАХА СИ..ОЧАКВА СЕ РЯЗКА ЕМИГРАНТСКА ВЪЛНА ОТ ЛИХТЕНЩАЙН, ШВЕЙЦАРИЯ ГЕРМАНИЯ И МОНАКО...ТАКА ЧЕ ДА СЕ ПАЗИМ...ЩЕ КАНДИДАТСТВАТ ЗА ЖИТЕЛСТВО И РАБОТА КАТО ЧИСТАЧИ И ОБЩИ РАБОТНИЦИ..МЕЧТАТА ИМ Е ДА СЕ ЗАКАЧАТ ТУК ЗАЩОТО ТАМ НЕ СЕ ТЪРПИ..ПОЗДРАВИ КАКО

15

Робинзон

преди 9 години

До РобинзонНе съм чувал да е била назагуба, но може и така да е било.Аз съм убеден, мили господине, че България има потенциала и ресурса, да експлоатира тази концесия пълноценно и доходно, щом една обикновена частна фирма може !!!Виж ако от другата страна се сблъскваме с хора като теб, които твърдо са решили да ни загробват със заеми от МВФ, то определено ще е трудно, но пак е възможно, защото немисля, че народът е като теб, обладан от агресия, страх и омраза към ближния...

14

Анонимен

преди 9 години

Урааааа, другари! Ще цъфнем и ще вържем още зимата.

13

Помнещ

преди 9 години

Защо винаги управление на БСП за вършва катастрофално?1. Луканов - фалит на 2 пъти само за една година - 1990-та.2. Беров - инфлацията расте стремглаво, зародиш на банковите фалити, начало на разграбването на заводи от мутрите3. Виденов - фалити на банки, изгаряне на спестяванията, хиперинфлация над 300%4. Станишев - спиране на еврофондове, масова корупция, държавни компании започват да фалират5. Орешарски - държавни компании с огромни дефицити (НЕК), почти фалирала здравна каса..

12

ааа

преди 9 години

До Оставката на това правителство не се знае дали въобще ще имаме БЮДЖЕТ. както е тръгнало от началото на това правителство милионите ИЗЧЕЗВАТ за ЧАСОВЕ и/или МИНУТИ от БЪЛГАРСКИЯ БЮДЖЕТ..... Не ми се смята..... за да не се поболея.

11

Робинзон

преди 9 години

Несмятате ли ГЕРБери и БСПари и ДПСари и Реформатори, че Българския народ ще одобри по-скоро да върнете златната концесия в Българския държавни ръце, като по този начин си осигурим милиарди годишно, вместо да заробват децата ни със заем от МВФ???Ако това не го разбирате, вие нямате място в политиката, а в затовра !!

10

Анонимен

преди 9 години

До вчера бюджета беше железен, днеска вече "не е цветущ". Какъв ли ще е утре?

9

ТВ

преди 9 години

Да уволнят всички назначени през последната година в държавната администрация и да не слагат на тяхно място нови хора.

8

Ö

преди 9 години

А упрекваха Дянков, че пицата му била постна. Постна, ама имаше за цялата година. Тазгодишната пица свърши още през юли :-) А сега дори няма световна икономическа криза, както тогава.Ще търсим май Дянков, че прехваленият финансов експерт Орешарски май се окъка здравата. Някой трябва да му обясни, че между теорията, която преподава в университета и практиката има разлика. Не става само с инат. Трябва и акъл.

7

да

преди 9 години

Най-умното, което може да направи опозицията в тази ситуация е да остави Тройната ламя да си управлява още. И още зимата народът сам ще ги изгони с камане и дърве! Нека си запушват бюджета, нека си назначават калинки, НО НЕКА ДА СИ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТТА ЗАЪ ТОВА!

6

Анонимен

преди 9 години

Следва:Затягане на колана!

5

Анонимен

преди 9 години

Ми то *** дака твърдяха и 95-96г с гечев а всички видехме кво стана 97.

4

Рали1

преди 9 години

"Не се знае какво е положението с бюджета и това е трагикокомичното в тази ситуация."-Кольо Парамов,ФакторТрагедия е!И ако при поредната разсипия на народни пари,няма наказани и не получат възмездие,държавата ни ще потъне безвъзвратно!Кога ще се поучим от направените грешки ?Да чакаме поредната зима на оцеляването?Да плащаме поредните кражби и взети заеми,които потънаха безвъзвратно?Пълна ревизия и наказание на всички,които с некадърността ни водят в пропастта!Пълен анализ на взетите кредити!

3

Топли лайна

преди 9 години

Има евро - няма евро

2

Анонимен

преди 9 години

От 2001 г. за 13 г. бюджетът на здравната каса е утроен, да сте видели три пъти по-добро здравеопазване?

1

Анонимен

преди 9 години

Много пари се пилеят, още повече се крадат, но никой не търси начин да се спре това. Явно някому така е удобно...