23

янкито

преди 9 години

"Ислямистите унищожават Близкия изток и са заплаха за света"А КОЙ ГИ ДОКАРА НА ВЛАСТ? ДЖОРДЖ БУШ И БАРАК ОБАМА!!! ЗА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДОРИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯТ СТОЛ ИМ Е МАЛКО. СРИНАХА СВЕТСКИТЕ РЕЖИМИ В ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ И РАЗЧИСТИХА ПЪТЯ ПРЕД ИСЛЯМИСТИТЕ. БИ ТРЯБВАЛО, АКО ЦРУ И ФБР СА НА МЯСТО ДА ДЕЙСТВАТ С ДВАМАТА ТЪЙ КАКТО НАПРАВИХА С ДЖОН КЕНЕДИ НА 22 НОЕМВРИ 1963 Г. И ТОЙ НЕ БЕШЕ ВИНОВЕН ЗА НИЩО, А БУШ И ОБАМА СА ЕДНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ЗА АМЕРИКА. НАВРЕДИХА НА НЕЙНИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ.

22

ядосан

преди 9 години

До до 16Каква интелигентна мисъл искате от човек,който пише "хирурк"!?

21

До 26

преди 9 години

В коментар 25 точно това е казано съвсем ясно - "всяка чужда велика сила, която се опитва да се намеси, ще гледа първо собствения си интерес". И това важи не само за християните с най-голяма власт. В някои от тези мощни държави управлява ционисткият капитал, макар че официално тези държави са християнски.

20

Анонимен

преди 9 години

Нищо не казвате за умишлено създадения тероризъм от страна на християните зада има причина да ограбят петрола на арабите

19

НеСеБъркамСъсСъвети

преди 9 години

в проблемите на Близкия изток. Решението на тези проблеми, според мен, тежи на плещите на интелигентните и социално ангажирани мюсюлмани от този район. Те трябва да преценят какво е най-добро за родните им места и да се опитат да го наложат, защото всяка чужда велика сила,която се опитва да се намеси, ще гледа първо собствения си интерес.Мен ме интересуват щуротиите на домораслите ни пишман ислямисти от *** махала в Пазарджик и в други подобни махалички. Получи се "Храни куче да те лае"

18

Анонимен

преди 9 години

А кой свали законните правителствана тези държави с т.н."арабска пролет"!?И какво стана?Демокрация?!Да бе ,да!Къде сте сега беГоспода Хамериканците ипедеругите от ЕС!Е,яжте бананата сега!

17

Аз

преди 9 години

20-ти, 16 не е *** - просто той е един от "новата държава", пардон - султанат...*** неандерталците се пръкнаха отнякъде

16

Наблюдател

преди 9 години

АБСОЛЮТНО ВЯРНО. СЛЕДВА-ЕВРОПА...

15

old smuggler

преди 9 години

за тероризъм-наказание само смърт

14

Свински

преди 9 години

В очите на големите , там е резервоар върху който се въдят досадни ***

13

Свински

преди 9 години

За да има читав противник, без собствена държава се прави точно така Тогава САЩ Русия и Китай ще могат да водят войни там без проблем

12

Анонимен

преди 9 години

Ало шефе тиси америкаска *** иси много грозен ходи на пластичен хирурк

11

Анонимен

преди 9 години

този на снимката е най големия терорист със преврат свалиха президент койтое печелил със 50% гласа що цивилни утрепа нещасник

10

Анонимен

преди 9 години

До до 10 от славянинOt evrein da stanesh-lesno otkolkoto ot hristianin da stanesh vein.

9

Анонимен

преди 9 години

Dosta smelo izkazvane pravi Fatah. Imaiki predvid che i Egipet ne e daleche ot islamizacia

8

Чворестия Джо

преди 9 години

Искам да пощипвам млада сочна египтянка по бикини

7

Анонимен

преди 9 години

В историята на човечеството християните са създавали най големите поражения тероризъм и какволи не

6

Анонимен

преди 9 години

"Предупреждението отправи президентът на Египет" - този дето е продукт на "експортна демокрация" ли?Неестестванта еволюция води до унищожение! Обществата сами трябва да стигат до естествените си равновесия а не отвън да им дават ценностите наготово!

5

do 5:

преди 9 години

Propusna Turciq. USA, Sauditarapiq,Katar i Turciq. Osta na zloto.

4

Анонимен

преди 9 години

Саддам и Кадафи колкото и да бяха лоши, никога нямаше да позволят на подобни екстремисти да вилнеят на воля.Целия този хаос идва от агресивната външна политика на САЩ.