24

художника

преди 9 години

"Лидерът на партията трябва да е независим от чужди интереси"----------------------------Янакииии... ти май поставяш под съмнение "почтеността" на твоите другари от БСП.

23

Анонимен

преди 9 години

Мая партизанката ще изруча всички и всичко за да се домогне до това място.

22

Ха ха хаааа

преди 9 години

Смешници, ще се самоизядат.

21

Пян Гъ

преди 9 години

До АнонименКато е толкова кадърен този млад комсомолец с ясна дикция, защо първо "намали" цената на тока, а после се оказа, че "не бе, не бе, токът всъщност трябва да се увеличи, за да съхраним БЕХ"? Това ли наричаш "кадърност". Жалък е като всички вас...

20

Анонимен

преди 9 години

Драгомир Стойнев е най -подходящия ,но няма да го изберат.Олигарсите който движат конците в от вън няма да го одобрят ,защото е кадърен политик и защитава интересите на България.А Стоилов е от хората на олигарсите послушко да унищожава държавата

19

ОСТАВКА

преди 9 години

Червените така поемат отговорност. Цялата ***, която през годините срива държавата и е в слугински услуги, на всеки "наш" бизнесмен и руски интерес, сега вкупом се кандидатира за председател. Не могат да проумеят, че проблема на БСП е в генезиса й, а не в това кой я управлява. За промяна на генезиса е необходим нов "генетичен код", но червените кратуни, които си живеят в техен измислен свят няма да го проумеят никога...защото не им е изгодно да го проумеят.

18

Баце

преди 9 години

Кой е този Янаки Стойлов ?С какво е известен освен че е много дълго време депутат и преподавател по право ?ВРЕМЕ Е ТАЗИ ГМЕШ ДА БЪДЕ ИЗХВЪРЛЕНА ОТ ВСЯКЪДЕ !

17

ebb

преди 9 години

ех и тоя бил готов !!!тоя пъпчо още го помня 1990-годна как раздаваше кебапчета във факултета (по някаква случайност служех в Суходол)

16

Анонимен

преди 9 години

Кой иска да стане капитан на потъващ кораб?

15

Анонимен

преди 9 години

абсолютно всеки е по-добър от ММ и СС

14

Анонимен

преди 9 години

какви са нюждите на бюджетанзок - поне 450 милионаБАН поне още 16 милионабуфери- към стотина милионаразплащне в енергетиката - итам се очертават към стотина милионаоткъде могат да дойдат парити - ЕРП-та дължат към 300 -милиона на НЕКда се увеличи възрастта за пенсиониране на МВР-иците поне с 10 годинида се намали рязко щатът на КАТ и намесот това да се поставят повееч камери в София и страната.накраток нужен е окоол 1 милиард който лесон може да се намери в системата на МВр и енергетика

13

Анонимен

преди 9 години

абе вместо да се занимаваме с една антибългарска партия виновна за доказан геноцид към собствения си народ и виновна за изключително огромното предателство да вземем да я унищожим веднъж за винаги. Трябва да е ясно на всички ! Докъто тази партия съществува , България винаги ще е в опасност ...това е зборище на крадци, мародери, масови убийци, бивши затворници, синове на доказани измамници и мародери и тн ...тези хора са опасни за държавата! и ТО МНОГО ОПАСНИ!

12

Анонимен

преди 9 години

доскор го харесвах янаки но с репликата че преференциите са недомислица и че ММ се е поддала на исканията на Герб за нисък праг на преференциите ме възмути не може да казваш, че едниствот на пратията е по-важво от гласа на народа.

11

Статистик

преди 9 години

Каквото сам си направиш, друг не може да ти стори. Постоянно пътувам из провинцията и знам, че там хората много харесват Първанов. Може да е абсолютен ***, *** и ***, но за едни избори важни са гласовете. В същото време такива като Янаки Стоилов никой не ги взема на сериозно. *** да се замислят, какви са им целите и едва тогава да избират лидер. Извод: Не качествата са важни и определящи, а харизмата на индивида. А иначе, жалко за България, щом Гоце има симпатизанти.

10

Апо

преди 9 години

За кога ще си избират лидер ?Не е ли време да се омитат веднъж и завинаги,а след тях и ДПС ,та най-сетне да се види края на проклетия преход.

9

Анонимен

преди 9 години

а - има досат гтоляма разлика, Йотова е мноог по-нисок нива от Корнелия

8

Анонимен

преди 9 години

Ха сега и тоз проспаланко се събуди и се сети да иска власт??? Янакийййй 20години спиш в парламента и файда никаква от тебе!!!!! Но виж за ръководител на БСП ставаш на 100% и а дано ти дадат поста та да кортулисаш най-сетне ***!!!!!

7

Анонимен

преди 9 години

Камелия, оправи си текста, не е Йотова, а Нинова, то пък наистина, няма разлика, все кариеристки, които като Манолова, всичко дават и правят да са на власт.

6

Анонимен

преди 9 години

Абе, в тази партия няма ли мъже с нормална сексуална ориентация?

5

Анонимен

преди 9 години

"Един от основните критерии за нов лидер, и аз отговарям на него, е независимост от корпоративни интереси, от чужди интереси или други лични причини. Един силен политик не трябва да е удобен за никогоНекъв утопист се явява гореизказалия се. Че къде по света има подобно нещо ?Че то още докато го изречеш и вече знаем, че ни лъжеш.