10

altay

преди 9 години

Germaniya , ,100% 6te pobedat braziliya

9

ФЕН

преди 9 години

Сега ще се види дали съдиите ще покажат неутралитет,за което много се съмнявам.

8

Анонимен

преди 9 години

E и?Аз не коментирам успехите на Бразилия, просто не виждам защо пишеш глупости за Германия че били дърводелци и смешници. Това да не ти е Гърция или Коста Рика.Говоря, че те са най-стабилно представящият се отбор на всички големи първенства и могат да победят всеки където и когато си пожелаят.

7

Анонимен

преди 9 години

Ще гледаме какво са решили ФИФА и в частност съдиите... То явно отборите нямат думата на това световно....пък и на предишните

6

Анонимен

преди 9 години

Също така тая игра се измерва, и най-вече с красив футбол,а не просто с дисциплиниран или подреден. Футболът не е механика, трябва фантазия и дарба, не просто труд. Затова бразилците ги знае цял свят като футболисти и като красота от играта и нетрадиционни схеми и изпълнения,както и с най-добрите таланти и индивидуалности.

5

Анонимен

преди 9 години

Какво ме вълнуват калъфкаджиите. Тая игра се измерва с Титли,а Бразилия е най-титулуваният световен отбор. А ти се впечатляваш кой имал най-много изгубени финали.това е разликата между нас с тебе и между германския и бразилския футбол.Нищо общо.

4

до 6

преди 9 години

Тия дърводелци дето нямат титла от 90 та играят 4-ти пореден полуфинал, да не говорим че от какно участват най-слабото им представяне е четвъртфиналите.Германия е най-титулования национален отбор в Европа!!!

3

Анонимен

преди 9 години

Немската машина мухахахахха, тия дърводелци дето нямат титла от 90-та година ли са немска машина? Тия боатенг,Йозил и другите "германци",дето нямат фантазия за ниищо интересно.Стават за машинописки, не за футболисти. Всички играят,накрая Бразилия със световните титли. А и в залозите Бразилия е фаворит. Което е напълно нормално предвид уникалния им футбол. Може да не е най-добрата Браилия като старите Бразилии, но на фона на всички останали без Аржентина,които също са гении във футбола.

2

Анонимен

преди 9 години

Германия играе най-силно от всички и ще елиминира Бразилия

1

Анонимен

преди 9 години

Balakov kaza nesto koeto vsichki znaem.