10

Питане

преди 9 години

До първи до четвърти анДа те питам, приятел, от къде намери тази злоба!? Нямаш ли си работа или това ти е работата да ръсиш злоба и грозни думи.

9

Анонимен

преди 9 години

До 1. А бе, ***. Кой е казал, че само герберите са приети в Европа? Става дума само за определени провалени и обвързани с разни други кръгове хора, като например Олигошарски. А Михайлова, между другото, е за панделата, не за там.

8

изнервен

преди 9 години

Мале, мале! Тази крава е за затвора, те я слагат шеф на комисия в ЕП. Тя е замесена в далаверите на ДПС още като зам. министър при тройната коалиция, а сега съсипа и програма "Околна среда". Слепи ли са или всички са тръгнали през просото?

7

Анонимен

преди 9 години

Ужас, ужас, ужас.... библиотекарка ще развива регионите а нереализирала се журналистка ще защитава свободата и ще учи Европа на правосъдие. Тия европейци или са *** или тия комисии не вършат никакава работа та ги раздават на бедните!!!!

6

111

преди 9 години

Поздрави !Българи са все пак ! Ясно е , че има много по-достойни от тях /например : аз , ти ......./

5

първи до четвърти ан

преди 9 години

Според теб за този пост най-подходящ ще е Томиславчо Дончев ,който от говорител по радиоточката в Габрово,чиято единствена задача беше да съобщава дали прохода Шипка е проходим само като стана герберче и се превърна в най-големия специалист по евро фондове.По краденето на тези фондове да ,но явно в Европа не искат крадльовци на ръководни постове

4

Анонимен

преди 9 години

До първия анонимниками така е, в момента в европа всичко е само търговия...

3

Угодник

преди 9 години

Герберите само в очите на глупаците изглеждат велики. Боко е карикатурна фигура в очите на политическите лидери от Европа , които му подават ръчички , но не го уважават , защото се държи към тях като "угодник".

2

Анонимен

преди 9 години

А защо не предложиха г-н Пеевски? Хахахах :Р

1

Анонимен

преди 9 години

Хахахаха,абе нали уж само ГЕРБ бяха добре приети в Европа .А какво става-европарламента избира на важни постове само хора он БСП и ДПС.Герберите нещо са в девета глуха и само ги потупват по раменете