28

асд

преди 9 години

Чак като го изхвърлиха от борда взе да ги разказва тези неща. Преди това си трайкаха. Р. Петков включително. Въпроса е кой си назначи правителство през главата на народа?

27

Анонимен

преди 9 години

първанов събра генералското обкръжение - вътрешния мин. Румен петков, ген .михо михов и човека по сигурността си Тодор Велев , ген. Ангел Марин и още няколок генерали и ...тръган да прави партия. *** са всите събрани при него. да си вземата и ММ и мъжа й - министър на отбраната - и да се гушнат.

26

Анонимен

преди 9 години

първанов се оплква от дпс а забравя, че той вкара дпс във властта за да стане президенет втори мандат

25

Анонимен

преди 9 години

до 19 - той Първанов никога не е бил против Борисов именон той го доведе на власт, с излисленото мажоритарно гласуване, после се разбираха чудесно с ББ а после колок критики срещу Серьожата...УТре АБв ще се коалира с герб.

24

Анонимен

преди 9 години

на Първанов кой му дава право да говори? нима той не вмени Станишев по същия начин, че да го критикува сега?

23

баба Ви Гицка

преди 9 години

Я сум Гоци, убавецо, вечниот агент. На Балканский полуостров нема друг кат мент...

22

1212

преди 9 години

Как не го е срам този ренегат да се появява. Не разбира ли, че умните в БСП не го харесват?

21

Анонимен

преди 9 години

Гоце иска отново да оноди столетницата.

20

ЛЮБО

преди 9 години

До Анонимен: БСП ЩЕ УМРЕ ,КОГАТО СДС / дсб, ликвидатори , реформатори и други измишльотини / СИ ПРИЗНАЕ ЧЕ Е ЛИКВИДИРАЛА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 1989 Г. ! НЕ Е ЛИКВИДИРАЛА "КОМУНИЗМА " ! АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ , ЩЕ ГЛАСУВАМ С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ ЗА ГЕРБ !

19

Анонимен

преди 9 години

Пазете се от манолова като от дявол! Скоро ще е подсъдима и ще срине още имиджа на партията.

18

ВАНКО

преди 9 години

ПЪРВАНОВ ,ЧАКАМЕ ТЕ КАТО ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ ,НО БЕЗ БЕЗХАБЕРНИКА ,КОГОТО ГЛАСИШ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ! АЙДЕ ,СТИГА С ДС ИГРАЧКИТЕ -НАРОДА ВИ РАЗПОЗНА И НЕ ГО НАТИСКАЙТЕ ПОВЕЧЕ ,ЗАЩОТО ЩЕ РАЗТУРИТЕ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ,КОЕТО НАПРАВИХА ЛИКВИДАТОРИТЕ ОТ СДС ! ТЕ ,СЕГА СЕ ОПРАВДАВАТ С ВАС ,ЧЕ ВИЕ СТЕ ГИ СЪЗДАЛИ , А ТОВА НЕ Е ТАКА !

17

Анонимен

преди 9 години

Гоце иска манолова за лидер на бсп и след това бсп няма да има. Галева е човека на абв в бсп. Галева е учила в москва и е подготвена от кгб както и гоце. Бсп наистина умря.

16

Присмехулник

преди 9 години

Г-н Първанов, вие и тези около Вас разбихте партията за която се хвалите, че сте съграждали тухла по тухла. Жаждата за власт на Вас и Станишев разби БСП. Пиша това не като симпатизант на БСП а като човек, който е против ГЕРБ. Докато си мерите атрибутите със Станишев, Вие и двамата работите за Борисов и ГЕРБ, разбирате ли това. Вашите действия просто разколебаха привържениците на БСП и сега хората просто няма да гласуват или ще гласуват за някой друг, който пак ще се прави на месия...

15

Гербер

преди 9 години

сТАНИШЕВ, ОСТАНИ ! Така ни е добре .....За бъдещето на България !Станишев - шеф на БСП още 30 години !

14

Анонимен

преди 9 години

Кадрите на АБВ са до болка познати на избирателя. Хора о статуквото, които няма как да завладеят сърцето на избирателя на който му е писнало от опорочените лица на прехода. АБВ е това в което се превърна ДСБ за дясното или началото на края. Тея не са леви а пиявици решени да смучат до край. Лявото има нужда от нови лица( не партиини карикатури а хора които вярват в това което правят). Ново начало.

13

Анонимен

преди 9 години

Първанов е част от личен проек вече и не може да взима отношение към промени в бившата си партъия още повече че той сложи това *** Станишев и по този начин докара криза в лявото пространство. Толкова е виновен колкото и ПЛЪХА. Да не взима отношение.

12

АНТИМУТРА

преди 9 години

пЪРВАНОВ Е ЕДИН ИЗНУДВАЧ!!!

11

АНТИМУТРА

преди 9 години

ТОЗИ *** И АНТИХРИСТ АКО ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ЩЕ Е МНОГО ЛОШО!!!

10

99

преди 9 години

ТОЗИ И РУМЕН ПЕТКОВ ВСЕКИ ДЕН ОБИКАЛЯТ ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ПЛАЧКАТ ПРОТИВ БСП ...ВЕЧЕ СА ПРОТИВНИ,ПРОДАВАТ СЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ ..ВИНАГИ СА БИЛИ ТАКИВА ТЪРСЯТ ОТ ВСИЧКО ОБЛАГИ

9

Анонимен

преди 9 години

Аз също ще гласувам за новата левица на България - АБВ, защото само Първанов има качесвата да избави България от Доган и двете му *** - Борисов и Станишев. Докато тези две турски *** са във властта, България няма да помръдне и милиметър напред.