17

Гост

преди 10 години

До 16:Много си прав, но пропускаш 1 подробност - отборите с най-големи традиции (Левски, ЦСКА, Славия, ...) са и най-големите перачи в момента.

16

Анонимен

преди 10 години

А някои казват , че парите не са от значение!

15

Инж+

преди 10 години

Ех,Любо,Любо! Едно време зор да "избягаш" от ЦСКА. А сега видя, че проблеми има навсякъде. Няма "лесно".

14

Анонимен

преди 10 години

Нямам нищо против Ботев Пловдив,безспорно отбор с традиции и публика.Но имам против парите от моите данъци да ходят само на определени места.А КТБ държеше точно тези пари.Нека сега Цветан Василев да си бръкне в собствения джоб,пък тогава ако ще и пловдивски Уембли да прави.Да,ама не.С чужди пари е по-лесно.Същото положение е и в другите т.нар."водещи"отбори.Всички скоро ще изгърмят.Истината е в една полупрофесионална А-група,в която да участват отборите с история и традиции,а не перачниците.

13

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

ПОРЕДНАТА НОВИНА ДОКАЗВАЩА ЧЕ ВЪВ МОМЕНТА БГ ФУТБОЛА Е ПЪЛНА ПАРОДИЯ. ИЗКЛЮЧЕНИЕТО- ,,ЛУДОГОРЕЦ'' САМО ПОТВЪРЖДАВА ПРАВИЛОТО!

12

Джигита

преди 10 години

Каквато е държавата, такива са политиците, спортистите, треньорите и т.н.. От всичките и " *** за зеле не става ", но нали са набарали на " работата лекото ", ще продължаваме да си ги гледаме едни и същи МАЙМУНИ

11

Анонимен

преди 10 години

i prite gi imahte i shto bre sega shto she praim be

10

Черен Петър

преди 10 години

По-добре е да си духа в супата.То всеки иска по 50 000 лв. на месец, ама кой да ти ги дава... Пък и за какво?

9

Анонимен

преди 10 години

Супата знае, че вече далавера няма там и си плюе на петите.Не му е за пръв път - по време на мутренските времена беше събрал няколко мутри (свои приятели) и искаше и той да прави банка тук.След това усети далаверата в ЦСКА, стана главния там, напечата хартишки и ги продаде на Черепа.Най-учудващато е, че при толкова спечелени пари като футболист в Испания, след ограбването на парите от трансферите в ЦСКА,преди 2-3 години бе заборчнял яко, даже мутрите искаха да го стрелят.

8

Анонимен

преди 10 години

Много важно

7

123

преди 10 години

закривай

6

Анонимен

преди 10 години

За Любо или добро или нищо!!!

5

Анонимен

преди 10 години

Е... Сега се разстроих за цял месец!

4

Аз

преди 10 години

Жалкото е, че един град, като Пловдив остава без нормален футболен отбор и без стадион. Това си е втория град по големина, както и да го погледнем, а и традиционно футболен град. Жалкото е и че, колкото и да плюем Цветан Василев, ако се направи справка на колко отбори и спортисти е давал пари, ще ни стане лошо. И баскетболния Левски си заминава и волейбола страда....Много кофти ситуация.

3

do 4

преди 10 години

Ми много ясно, като разбереш че шефовете ти са пред фалит, и ти ще си плюеш на петите.

2

Васко

преди 10 години

Тоя пък, кога започна, кога напусна???

Докато Цецо даваше парите, Любо беше оптимист. Когато Цецо изгуби парите, Любо и той си плю под опашката. Такива се все българските треньори от Златното поколение. Винаги търсят отбори със стабилен финансов гръб, ако може на заможен бизнесмен, който да им осигурява голяма заплата и пари за скъпи трансфери. Не искат да се нагърбват сами да правят отбор от нищото, да тренират по-бедни отборчета или юноши. Искат предложението от голям отбор ей така от небето да им падне и да се прочуят от раз.